Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Slobodno vrijeme i hobiji /

Proslave /

Darivanje učiteljice, pomoć

Drage mame i uciteljice, kako se kod Vas odvija darivanje uciteljice? Radi se o zavrsetku 4.og osnovne.Darivate li u skoli, zadnji dan? Organizirate li druzenje tipa rostilj u prirodi? Svaka pomoc i savjet su dobrodosli. Hvala 😉
2019 06 11
Netko bude zadužen za skupljanje novca i onda nekoliko mama po dogovoru sa djecom ode kupit poklon i cvijeće i djeca uruče.
2019 06 11
Nas su roditelji uglavnom darivali poslije zavrsne priredbe. 😊
2019 06 12
Otpratili smo dvije učiteljice četvrtašice....s jednom smo se družili u prirodi i djeca su sama organizirala u razredu kako će to izgledati.Poklonili smo 4 dana za dvoje u Pragu...i dalje se privatno s njom družimo. a druga je držala strogu distancu između posla i privatnosti(divna predivna učiteljica) i apsolutno sve su djeca zadnji tjedan sama organizirala i kupljen joj je fotić i kupili smo veliiikkkuuu staklenku u koju su djeca kada su pročitala što im učiteljica znači zapisano na papiri zašto je vole došli do nje zagrlili je i ubacili poruku u veliku oslikanu staklenku i zadnja poruka koju je dečko iz razreda pročitao zatvorio je staklenku...to je bio vrlo emotivan dio. Divne predivne učiteljice:-)
2019 06 12
![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/1a21a2d1739eb1e39eca04abffb664d4.jpg) Evo jedna ideja sto je mama dobila narudzbu, kutija uspomena, ova je dostupna ako nekoga zanima moze inbox.
2019 06 15
Ja izrađujem razne okvire s gumbićima i crtam slikice, pa ako ste zainteresirani, slike možete vidjeti na profilu, a gumbiće vam mogu poslikati. :)
2019 06 17