Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

posta kasni ?

Ovako u petak sam poslala preporuceno 5 paketa od toga su samo dva dosla, a tri vec od ponedjeljka stoje u mjestu gdje su trebala i stici (ali pise kao priprema posiljke za dostavu) . Znate li zasto to toliko traje ? Stvarno ovo vise nije normalno, razumijem ja da je njima guzva i sve ali sve duze i duze im treba..ne javljaju se na telefon. Uzas
prije 4 dana, 15:00
Pošiljke stignu u odredišne poštanske urede, ali u ponekim poštama, pošiljke stoje i stoje. Izgleda kao da nitko od pošara ne preuzima po par dana te pošiljke za dostavu. Vrlo često tome svjedočim pogotovo u Istri i Kvarneru.
prije 4 dana, 15:09
Možda se radi o nekim manjim mjestima pa poštar ne ide svaki dan pa zato kasni.
prije 4 dana, 15:09
Meni su ovaj tjedan kasnila dva paketa- trebalo im je šest dana Ali iskreno ,valjda nakon 200+ poslanih - nijedan izgubljen!
prije 4 dana, 16:22
Moja iskustva s poštom zadnjih tjedan ipo dana: - petak poslano HP expressom, nije stiglo na vrijeme. - jučer htjela poslati isto žurno, kažu trebali ste doći do 17 h i ne može vam doći sutradan nego tek u četvrtak. Kako onda postoji opcija da dođe isti dan, kad im treba 2 dana? Na kraju poslala preporučeno i doći će isto sutra. (???) - ogromna pošiljka ugurana u sandučić, poštar nije zvonio, pisala sam prigovor na kojeg mi naravno još nisu odgovorili. ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/b86cc5a564460e9c26fd93cb4b90a0ec.jpg) Tiskom iz principa ne želim slati jer je bezobrazno nakon poskupljenja da ne vrše dostavu na kućna vrata, dok pošta to radi za 18 kn.
prije 4 dana, 16:43
Očito se radi o manjem poštanskom uredu. Kod mene poštar nosi poštu samo petkom jer je jedan poštar zadužen za desetak sela. Ako očekujem paket, pratim status i odem do pošte kad paket stigne u poštu.
prije 4 dana, 17:54
> Tralala0060: > Moja iskustva s poštom zadnjih tjedan ipo dana: > - petak poslano HP expressom, nije stiglo na vrijeme. > - jučer htjela poslati isto žurno, kažu trebali ste doći do 17 h i ne može vam doći sutradan nego tek u četvrtak. Kako onda postoji opcija da dođe isti dan, kad im treba 2 dana? Na kraju poslala preporučeno i doći će isto sutra. (???) > - ogromna pošiljka ugurana u sandučić, poštar nije zvonio, pisala sam prigovor na kojeg mi naravno još nisu odgovorili. > ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/b86cc5a564460e9c26fd93cb4b90a0ec.jpg) > Tiskom iz principa ne želim slati jer je bezobrazno nakon poskupljenja da ne vrše dostavu na kućna vrata, dok pošta to radi za 18 kn. Meni je jednom poštar ugurao ventilator za laptop u sandučić. ( ima godina i godina od toga ali sistem je nekima i dalje isti.) Užas.
prije 4 dana, 18:02
Inace sam iz Splita, studiram u Ri. U Splitu nikakav problem s postom, postar me nazove ako nisam doma da provjeri moze li neko umjesto mene preuzet itd. Rijeka- katastrofa! Uvijek kasni, ukradene mi 2 srebrne narukvice (otvoreni prazni paket me docekao u sanducicu), postari uvijek ostave papiric ni ne pokusaju pozvoniti. Decko mi je trcao za postarom jer mu je prekipilo i nakon toga promjena, neka zenska i sve po dogovoru... tako da ocito je i do osobe...
prije 4 dana, 18:16
Meni i cimi je poštar u Zg-u nalijepio obavijesti o preuzimanju pošiljke na ulazna vrata zgrade. ZGRADE! Vrata otključana, sandučići dva koraka udaljena... A da ne spominjem da je na obavijestima pisao broj koji trebamo nazvati ako želimo promijeniti adresu dostave, kao i broj pošiljke kojim potvrđujemo da smo to mi, tj. da imamo ovlasti to učiniti. Katastrofa.
prije 4 dana, 20:18
> Tamara5485: > Meni i cimi je poštar u Zg-u nalijepio obavijesti o preuzimanju pošiljke na ulazna vrata zgrade. ZGRADE! Vrata otključana, sandučići dva koraka udaljena... Meni se to dogodilo par puta, sad sam sretna ako mi uopće ostavi listić. Događalo se i da sam očekivala 3 paketa u tjedan dana, jedan mi je trebao hitno, no nisam dobila jedan po jedan nego su mi donijeli sve odjednom.
prije 4 dana, 21:09
> StelaKlobas: > Inace sam iz Splita, studiram u Ri. U Splitu nikakav problem s postom, postar me nazove ako nisam doma da provjeri moze li neko umjesto mene preuzet itd. Rijeka- katastrofa! Uvijek kasni, ukradene mi 2 srebrne narukvice (otvoreni prazni paket me docekao u sanducicu), postari uvijek ostave papiric ni ne pokusaju pozvoniti. Decko mi je trcao za postarom jer mu je prekipilo i nakon toga promjena, neka zenska i sve po dogovoru... tako da ocito je i do osobe... Istina za Rijeku, zivi uzas
prije 2 dana, 18:13