Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

posta kasni ?

Ovako u petak sam poslala preporuceno 5 paketa od toga su samo dva dosla, a tri vec od ponedjeljka stoje u mjestu gdje su trebala i stici (ali pise kao priprema posiljke za dostavu) . Znate li zasto to toliko traje ? Stvarno ovo vise nije normalno, razumijem ja da je njima guzva i sve ali sve duze i duze im treba..ne javljaju se na telefon. Uzas
2019 06 12
Pošiljke stignu u odredišne poštanske urede, ali u ponekim poštama, pošiljke stoje i stoje. Izgleda kao da nitko od pošara ne preuzima po par dana te pošiljke za dostavu. Vrlo često tome svjedočim pogotovo u Istri i Kvarneru.
2019 06 12
Možda se radi o nekim manjim mjestima pa poštar ne ide svaki dan pa zato kasni.
2019 06 12
Meni su ovaj tjedan kasnila dva paketa- trebalo im je šest dana Ali iskreno ,valjda nakon 200+ poslanih - nijedan izgubljen!
2019 06 12
Očito se radi o manjem poštanskom uredu. Kod mene poštar nosi poštu samo petkom jer je jedan poštar zadužen za desetak sela. Ako očekujem paket, pratim status i odem do pošte kad paket stigne u poštu.
2019 06 12
Inace sam iz Splita, studiram u Ri. U Splitu nikakav problem s postom, postar me nazove ako nisam doma da provjeri moze li neko umjesto mene preuzet itd. Rijeka- katastrofa! Uvijek kasni, ukradene mi 2 srebrne narukvice (otvoreni prazni paket me docekao u sanducicu), postari uvijek ostave papiric ni ne pokusaju pozvoniti. Decko mi je trcao za postarom jer mu je prekipilo i nakon toga promjena, neka zenska i sve po dogovoru... tako da ocito je i do osobe...
2019 06 12
Meni i cimi je poštar u Zg-u nalijepio obavijesti o preuzimanju pošiljke na ulazna vrata zgrade. ZGRADE! Vrata otključana, sandučići dva koraka udaljena... A da ne spominjem da je na obavijestima pisao broj koji trebamo nazvati ako želimo promijeniti adresu dostave, kao i broj pošiljke kojim potvrđujemo da smo to mi, tj. da imamo ovlasti to učiniti. Katastrofa.
2019 06 12
> Tamara5485: > Meni i cimi je poštar u Zg-u nalijepio obavijesti o preuzimanju pošiljke na ulazna vrata zgrade. ZGRADE! Vrata otključana, sandučići dva koraka udaljena... Meni se to dogodilo par puta, sad sam sretna ako mi uopće ostavi listić. Događalo se i da sam očekivala 3 paketa u tjedan dana, jedan mi je trebao hitno, no nisam dobila jedan po jedan nego su mi donijeli sve odjednom.
2019 06 12
> StelaKlobas: > Inace sam iz Splita, studiram u Ri. U Splitu nikakav problem s postom, postar me nazove ako nisam doma da provjeri moze li neko umjesto mene preuzet itd. Rijeka- katastrofa! Uvijek kasni, ukradene mi 2 srebrne narukvice (otvoreni prazni paket me docekao u sanducicu), postari uvijek ostave papiric ni ne pokusaju pozvoniti. Decko mi je trcao za postarom jer mu je prekipilo i nakon toga promjena, neka zenska i sve po dogovoru... tako da ocito je i do osobe... Istina za Rijeku, zivi uzas
2019 06 14