Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Svakodnevica /

Dom /

Što sa starim namještajem?

Hej cure, lagano sam očajna. Prodajem kuću koja je prepuna jako starog namještaja. Živim u Zagrebu i više nije moguće onako na krupni otpad nabacati sve što želiš i koliko želiš nego imamo pravo na odvoz krupnog otpada 2 puta godišnje i to samo 2 ili tri kubna metra ako se ne varam što je realno ništa. To sam već iskoristila i sada ne znam šta s ostatkom.Zvala sam neke udruge koje uzimaju stari i korišteni namještaj pa ga restauriraju, ali nisu bili zainteresirani kada su vidjeli da je namještaj stariji od 40 g. Plaćati nekoga da mi to odveze je preskupo, svi traže jako puno novca. Ima li koja iskustva s time ili neku ideju jer sam lagano luda, a ne znam šta i koga više da pitam. Hvala :)
prije 4 dana, 16:13
Pozdrav, imate grupu na fb Sharing is caring Zagreb pa objavite da ga poklanjate, sigurna sam da će se naći zainteresiranih. Mi imamo takvu grupu za istru i ja sam se tako riješila namještaja koji mi ne treba (i drugih kućnih stvari) Lp
prije 4 dana, 16:25
Na fb imate i grupu Nula otpada, pa možete i tamo objaviti na ovom postu ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/65e0a7a08af0006f5061d9cbaa7fc98e.jpg)
prije 4 dana, 16:33
Dorica, što imate od starog namještaja? U slobodno vrijeme i za svoju dušu i kuću restauriram komade namještaja koji mi se dopadnu pa možda bi se našlo nekaj za mene :) Može slobodno u inbox...
prije 4 dana, 17:32
imali smo vrlo sličan prblem prije cca 5 godina. niš, objavljujte gdje god se sjetite, na njuški, grupe na fejsu, forumima, indexu... da poklanjate namještaj. na kraju smo uspjeli sve pokloniti.
prije 4 dana, 19:19
> supermamica: > Dorica, što imate od starog namještaja? U slobodno vrijeme i za svoju dušu i kuću restauriram komade namještaja koji mi se dopadnu pa možda bi se našlo nekaj za mene :) > Može slobodno u inbox... imam dva stara predobra "štokrleca" s ladicom. da ih restaurirate, pa jedan meni, jedan vama? bi ja i sama, ali em ne znam, em ne stignem.
prije 4 dana, 19:20
> supermamica: > Dorica, što imate od starog namještaja? U slobodno vrijeme i za svoju dušu i kuću restauriram komade namještaja koji mi se dopadnu pa možda bi se našlo nekaj za mene :) > Može slobodno u inbox... Ma jao, sta nemam. Hrpa ormara, stolova, kreveti, nocni ormarici. Sve je to fakat jako staro, ali bilo bi mi drago da nađes nesto za sebe 😀 Moram sve poslikati jer nisam momentalno u toj kući pa ne znam kad ce to biti. Inace, hvala na savjetima curke 😀
prije 4 dana, 20:33
Mogu ja doci po nesto 🙂 obožavam restaurirati namjestaj 🙂
prije 4 dana, 20:55
Mirna, aj šibni fotkicu da vidim štokrliće :) Nisam ja neki majstor, ali prebrusiti, pokitati i pofarbati nije problem....znaš kako stare stvari zabljesnu... Edit: lijepo je vidjeti te na forumu nakon dugo vremena :)
prije 4 dana, 21:40
> supermamica: > Mirna, aj šibni fotkicu da vidim štokrliće :) > Nisam ja neki majstor, ali prebrusiti, pokitati i pofarbati nije problem....znaš kako stare stvari zabljesnu... > Edit: lijepo je vidjeti te na forumu nakon dugo vremena :) izvirim tu i tamo :-) pošaljem u inbox ovih dana ;-)
prije 4 dana, 22:15
Bumo napravili nekaj u ovom stilu (samo sa ravnim nogicama)... ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/4556effa9cca31ab3e19d04819901bd3.jpg)
prije 4 dana, 22:20
Možda i da se probate javiti ovoj ženi https://www.agroklub.com/agro-hobi/u-mirelinoj-vjesticjoj-kuhinjici-sve-se-reciklira-cak-i-voda/48453/
prije 3 dana, 08:16