Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljubav, obitelj, djeca, psihologija /

Za buduće mame /

buduce mame upit

heloou trebam savjet, frendica mi je rodila. Planiram ici u prvi posjet nakon poroda. Sto kupiti?? ideje neke korisne? hvalaaa
2019 06 13
od friške mame: kupite prijateljici nešto što ona voli (sladoled, kolače, čokoladu, ćevape... ;-) ) i dajte jedan poklon bon za Muller ili DM da kupi pelene, vlažne, bebi kozmetiku isl. ako nećete poklon bon, eventualno one torte od pelena.
2019 06 13
kao friška mama savjetujem novac najkorisnije. dobila sam 4 torte od pelena sa malom veličinom koju beba brzo preraste jer sam već unaprijjed si kupila zalihe pelena ili eventualno poklon bon pa neka si sama odabere ono što joj treba.
2019 06 13
> ornella1: > kao friška mama savjetujem novac najkorisnije. dobila sam 4 torte od pelena sa malom veličinom koju beba brzo preraste jer sam već unaprijjed si kupila zalihe pelena ili eventualno poklon bon pa neka si sama odabere ono što joj treba. ja sam dobila od Pampersica koje ne koristim, cijelu tortu na kraju donirala humanitarcima. da ne pričamo o hrpi kozmetike koju isto ne koristim. zato, najbolje, poklon bon i nešto mami za dušu ;-)
2019 06 13
Potpisujem, poklon bon u nekoj od drogerija je najkorisniji, jer je teško pogoditi i veličinu i brend primjerice pelena i ostalih potrepština. Slatko je kupiti robicu ali iskreno uvijek pitam koja veličina i koja vrsta odjeće je potrebna. A mami najbolje neku sitnicu baš za nju, i skuhati joj ručak za dva dana(najkorisnije!)
2019 06 13
Pošto ste prijateljice, slobodno ju pitaj što bi joj trebalo/što nema. Meni kao friškoj mami (možda nisam više friška...do kad je to? :D ) je to bilo jako korisno jer sam si neke stvari već pripremila i bilo bi samo opterećenje gomilati nepotrebno. Ovako sam dobila ono što stvarno i trebam. Ili bon za dm/muller kao što cure kažu. Iskoristit će ga sigurno.
2019 06 13
Nekad je bio običaj da se stavlja novac “pod glavu”. Odnosno, novac bi se stavio ispod ili pored bebe. Ja sam takve poklone dobivala i to je najkorisnije friškim roditeljima. Odjeću i kozmetiku su si sigurno već pripremili unaprijed i nema smisla duplirati.
2019 06 13
hvala svima!!! pomogle ste mi puno
2019 06 13