Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Informacije za korisnike /

Savjeti o uporabi stranice /

Mutne slike prilikom objavljivanja?

Kada objavim slike nekog artikla i idem pogledati kako to izgleda na profilu, čini mi se kao da su mutne tj da je jako loša kvaliteta slike? Nekada budu odlične a nekada uzasne, ne znam u čemu griješim? Uvijek slikam mobitelom i preko mobitela postavljam slike.
2019 06 16
> millajordison: > Kada objavim slike nekog artikla i idem pogledati kako to izgleda na profilu, čini mi se kao da su mutne tj da je jako loša kvaliteta slike? > Nekada budu odlične a nekada uzasne, ne znam u čemu griješim? > Uvijek slikam mobitelom i preko mobitela postavljam slike. Tak i meni
2019 06 16
Krpice drastično ubiju kvalitetu fotografije, pogotovo slanje slika u inbox.
2019 06 16
Ja muku mucim s uploadom artikala, sad sam uspjela,isto tako bas gledam,i slike su katastrofa, jaooo to na nista ne lici...
2019 06 16
Oprosti na ubacivanju, ja muku mučim sa okretanjem fotografija. Do sad nikad nisam imala problema, al eto u zadnja 4 oglasa uploadam fotografiju i kad pohranim oglas, automatski ih okrene. Ako jedno 50 puta ispravim oglas ulovi kako treba. Probala sam okrenut kod samog uploada na komp. i ništa...luda sam više. Jel ima ko kakav savjet??
2019 06 16
Nemam pojma, neke su i meni izvrnute, kako god okrenem, fotka ima svoju volju 😂 Možda je do formata. Nisam se puno zamarala.
2019 06 16