Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Svakodnevica /

Dom /

Iskustva sa komarcima

Bok ekipa, kako vi vodite borbe s komarcima u domu, vani na terasi i sl? Jel valja sta zaz iz konzuma il iskljucivo je raid dobar? Kakve su Vam spirale za otvoreno npr dvoriste, terasa? :)
2019 06 16
Spirale su mi top...napravili smo roštilj skoro su nas pojeli. Na dva stola stavila sam 3 spirale problem rješen. Bila je u kauflandu neka svijeća (limun) u limenoj kantici za cca 20kn isto odlićno za otvoren prostor. Imam je cca 2 godine :-D Za kuću koristim ulje lavande i povremeno raid tablete...sad je u bipi -30% sve za bube.
2019 06 16
Ja sam kupila u aromatica ducanu na Europskom trgu etericno ulje citronele i praznu sprej staklenu bocicu. Rekla mi je zena da stavim 100ml destilirane vode i 30kapi citronele. To je zapravo za krpelje al je rekla da tjera i komarce. Moze se i lavanda ubacit u to za jos bolje djelovanje. Uglavnom s tim se spricam i tasad je super. Nema komaraca. Idem u srijedu na more pa javim jel i tamo radi. Meni iskreno tr spurale uzasno smrde. Inace na moru sam koristila raid u uticnicama i to pomaze,al radije bi izbjegla kemiju ak mogu.
2019 06 16
imam pozitivna iskustva sa komarcima, volimo se međusobno, samo nam je poimanje ljubavi različito ,:) :') :') U difuzer nakapam mentu, eukaliptus, lavandu, ružmarin..što mi je prvo pod rukom, vode odokativno i radi satima dok ne ispari sva voda. Zasada ih nema u kući, makar blizini imam dva jezera. Meni su komarci najmanji problem, više me izluđuju i plaše stršljenovi ,:(
2019 06 16
U kući ih nemamo. Na sve prozore smo stavili mrežice, a na vrata one mrežice s magnetima i to super funkcionira. A za van...iskreno ne znam što bi bilo toliko učinkovito. Sva ta sredstva pomognu, ali djelomično.
2019 06 16
> NomadOrganic: > imam pozitivna iskustva sa komarcima, volimo se međusobno, samo nam je poimanje ljubavi različito ,:) :') :') > U difuzer nakapam mentu, eukaliptus, lavandu, ružmarin..što mi je prvo pod rukom, vode odokativno i radi satima dok ne ispari sva voda. Zasada ih nema u kući, makar blizini imam dva jezera. > Meni su komarci najmanji problem, više me izluđuju i plaše stršljenovi ,:( Ono kad te ubode u lopaticu, taman da se nemos dovatit pocesat ni odozgo ni odozdo ))))
2019 06 16
Kod nas isto difuzor i u njemu lavanda, limunska trava, eukaliptus, pepermint, purification i nema komaraca. Napravila san i sprej za spricat djecu, isto tako i za spricanje prostorija.
2019 06 16
> cipelitza: > Ono kad te ubode u lopaticu, taman da se nemos dovatit pocesat ni odozgo ni odozdo )))) :') :') :') :') češkam se lopaticom, dočekujući novu žrtvu ili mi se mačići zapiknu u leđa ninja skokom, pa drapnu dok cure prema dolje :o :o x-) x-)
2019 06 16
> NomadOrganic: > > cipelitza: > > Ono kad te ubode u lopaticu, taman da se nemos dovatit pocesat ni odozgo ni odozdo )))) > :') :') :') :') > češkam se lopaticom, dočekujući novu žrtvu ili mi se mačići zapiknu u leđa ninja skokom, pa drapnu dok cure prema dolje :o :o x-) x-) ili kao prasica od štok :') :') cipka ;) :*
2019 06 16
> NomadOrganic: > > cipelitza: > > Ono kad te ubode u lopaticu, taman da se nemos dovatit pocesat ni odozgo ni odozdo )))) > :') :') :') :') > češkam se lopaticom, dočekujući novu žrtvu ili mi se mačići zapiknu u leđa ninja skokom, pa drapnu dok cure prema dolje :o :o x-) x-) Tri tjedna ima da me neman ubola. Tri! Cesem se ko prvi dan 🤣
2019 06 16
Izgleda da neke krvne grupe prolaze bolje od drugih, kćer mi priča da je neki dan sjedila s pet cura vani, nju izgrizli kompletno, nikog drugog. Kaže, kakvu ja to glupu sreću imam!!!
2019 06 17