Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Moda /

Waikiki-iskustva

Pozdravljam! Jel bio tko u Waikiki dućanu u Areni? Što mogu očekivati? Nikako se uputit..
2019 06 17
Kaj nitko nije bio? Ignoriraju te, Sanja! Uglavnom, neki dan sam bila. Dojma sam kako za dečke odnosno muževe koji se prave da nisu u zrelim godinama (a bliži su drugoj polovici stoljeća) ima ljepši izbor krpica. Kupili smo dvoje hlače za njega i jedne za nju. Profil kupaca je širokog raspona: od onih koje kad vidim poželim istrčati van i sakriti se jer se osjećam još deblje i starije nego kaj jesam, do onih koje inače kupuju na onom c&a odjelu za velike. Takva je i odjeća, šarolika. Cijene su prihvatljive i ovakve nesnižene.
2019 06 17
Bila je moja susjeda, tj mamina frendica i rekla je da je to nešto slično c&a. ona si je kupila obične pamučne košulje i kaže da je zadovoljna
2019 06 18
> teehee: > Kaj nitko nije bio? Ignoriraju te, Sanja! > Uglavnom, neki dan sam bila. Dojma sam kako za dečke odnosno muževe koji se prave da nisu u zrelim godinama (a bliži su drugoj polovici stoljeća) ima ljepši izbor krpica. > Kupili smo dvoje hlače za njega i jedne za nju. Profil kupaca je širokog raspona: od onih koje kad vidim poželim istrčati van i sakriti se jer se osjećam još deblje i starije nego kaj jesam, do onih koje inače kupuju na onom c&a odjelu za velike. Takva je i odjeća, šarolika. Cijene su prihvatljive i ovakve nesnižene. Uh, najgore kad ima za svakoga....znači za mene ništa.....ne znam ima li to veze s godinama, ali u zadnje vrijeme teško si pronalazim dućane i znam se vratiti doma praznih ruku, u nekima mi sve bezveze, u nekim sve za starije, u mladenačkim mi sve premalo il pretinejdžerski, u nekima su stvari koje ima pola grada, u nekima već 100 godina isto..kad nešto vidim baš da mi se sviđa više ne pitam za cijenu.. Lijepo si opisala ovaj svoj šopingić, on je bolje prošao, ali nema veze, nadoknadit ćeš to već negdje..
2019 06 18
> Maraya: > Bila je moja susjeda, tj mamina frendica i rekla je da je to nešto slično c&a. ona si je kupila obične pamučne košulje i kaže da je zadovoljna na netu čitam kako je to turski H&M pa sam zato pitala za iskustva, jer kad bi se HM-u dodao kvalitetniji pamuk to i ne bi bio tako loš dućan..
2019 06 18