Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Nakon uplate i navodnog slanja, više nema odgovora

Gospođi je uplacen novac u petak, odmah nakon što mi je poslala podatke za uplatu. Rekla je da ce poslati u subotu paket. U subotu navečer sam je pitala je li poslala pa je rekla da ipak nije, tj. rekla je da nije vidljiva uplata i da će poslati kad bude. U prvoj poruci to nije nigdje spomenula, a mislim da svi znamo da se uplate ne bilježe vikendom. Nakon sto sam joj poslala potvrdu o uplati, rekla je da ce onda u nedjelju poslati. U nedjelju sam je pitala je li mozda poslala, rekla je da je i da ce mi poslati broj za pracenje. Od tada se vise ne javlja, a uredno se prijavljuje pa ne znam u cemu je problem. Je li toliko tesko slikati sifru za pracenje ili reci odmah da moze poslati tek u odredeni dan, a ne mi svaki dan javljati da salje sutra i onda ignorirati poruke?!
2019 06 17
Pa ako ste uplatili u petak, i različita ste banka, vjerojatnost da je novac sjeo prije jutros ravna je nuli. Ja isto ne bih poslala prije vidljive uplate bez obzira na poslanu potvrdu. Pričekajte još danas svakako, sigurna sam da će se žena javiti.
2019 06 17
Sve razumijem, mozda ne bi ni ja slala ranije, ali mogla je tako odmah reci, a ne javljati da je poslano pa me ignorirati.
2019 06 17
@Jessy2009 Svakako joj pratite povratne ocjene. ;)
2019 06 17
Ako je uplata išla na Erste, danas imaju poteškoća sa prikazom uplata. Ja imam uplate, petak, sub i ned ništa nije "sjelo" a sve pouzdane žene. Vikend je, ne bi radila drame oko ne javljanja. Ni sama nisam previše ažurna za javiti se ako sam u letu... pogotovo ofrlje😂😂 Radije sjednem i natipkam na miru, kvalitetno.
2019 06 17
Ka sta su cure rekli, bio je vikend i uplata je najvjerojatnije sjela tek danas. Meni osobno nista ne znaci to sta mi kupac posalje sliku uplate, ja ne saljem dok ta ista uplata ne sjedne na racun. A to vam je cura i napisala, da salje kad uplata bude vidljiva i glupo je uopce ocekivati da vam netko salje prije toga. Po meni se jedino tribala javit danas i napisati je li uplata sjela te definirati tocno vrime slanja.
2019 06 17
> NomadOrganic: > Ako je uplata išla na Erste, danas imaju poteškoća sa prikazom uplata. > Ja imam uplate, petak, sub i ned ništa nije "sjelo" a sve pouzdane žene. > Vikend je, ne bi radila drame oko ne javljanja. Ni sama nisam previše ažurna za javiti se ako sam u letu... pogotovo ofrlje😂😂 > Radije sjednem i natipkam na miru, kvalitetno. Upravo tako😊 Meni je stalan kupac u petak uplatio u petak preko Erste i tek danas oko 15h mi je bilo vidljivo.
2019 06 17
Vidjela sam na fejsu da se cure zale na cekanje uplata iz svih banki, neki problem ocito postoji
2019 06 17
Gospoda se javila i poslala mi sifru. I dalje tvrdi da je paket poslan u nedjelju, iako se po statusu paketa vidi da je poslan jucer navecer. Ne razumijem zasto nije mogla reci da je bio neki problem ili da ne stigne ili sto god. No dobro, samo da stigne u redu :)
2019 06 18
Možda je dala nekom drugom da pošalje, pa taj nije odmah poslao. Zna se dogoditi. U zadnje vrijeme i neki kiosci Tiska koji su uredno radili vikendom i za koje i dalje piše na netu da rade budu zatvoreni bez ikakve obavijesti na njima. Ja bih pričekala do sutra.
2019 06 18
Slika uplate ne znaci nis ako nije uredovno vrijeme kad se transakcija moze obaviti. Moze se odmah iza napraviti storno uplate.
2019 06 18
> coksica: > Slika uplate ne znaci nis ako nije uredovno vrijeme kad se transakcija moze obaviti. > Moze se odmah iza napraviti storno uplate. U redu, ali ja bih onda to iskomunicirala s kupcem i rekla mu da saljem nakon vidljive uplate, a ne najprije trazila potvrdu o uplati pa rekla da sam poslala, a nisam. Rekla je da je poslala u nedjelju, a po sifri za pracenje se vidi da je paket kreiran i poslan u ponedjeljak predvecer.
2019 06 18
Ja mislim da se ne može poslati paket Tiskom u nedelju. Mislim da ga oni mogu zaprimiti, ali da šalju dalje tek ponedeljkom. Nisam sigurna za subotu. Tako da meni npr. nema razlike poslati između nedelje i ponedeljka.
2019 06 18
Ja šaljem odmah po dogovoru. Ako ja vjerujem da će osoba uplatiti i ona mora vjerovati da ću ja poslati. Tko želi varati može varati bio kupac ili prodavatelj. Osobno idem na obostrano povjerenje i to je zasad sve sjajno.
2019 06 21