Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Da li je ovo za negativnu?

Cura mi se javila ima mjesec dana da jel joj mogu rezervirat tenisice par dana da ih sigurno kupuje, znaci rezerviran joj da bi mi poslala por nakon deset dana da nije cesto tu ostavila mi svoj broj mob i da joj napisen podatke da kupuje.javim joj se na mob napisem podatke i kaze da ce uplatit. Prode 8 dana od nje ni traga ni glasa ja joj napisen poruku je li odustala da znam ona da nije da radi da joj posta daleko da uplacuje sutra sigurno. Od tada evo proslo jos par dana ne javlja se ispada da me cilo vrime zavlaci sad ne znam da li triba dat negativnu ili sta
2019 06 22
Ukoliko nije došlo do suradnje, stavlja se samo neutralna. Je da takve stvari jedu živce i da zaslužuju 100 negativnih, no takva su pravila. Mnoge žene baš zato ne rade rezervacije.
2019 06 22
Mislim da je to stvarno bezobrazno, jos sam je pitala jel odustala ok odustajes pa reci a ona da nije odustala da ce sutra sigurno uplatit a otada proslo par dana opet se ne javlja ma katastrofa vise uopce necu rezervirat nikome.
2019 06 22
Upravo zbog takvih ne radim rezervacije Tko hoce kupi.tko nece neka trazi dalje Prije jesam radila rezervacije Ali jednostavno nema svrhe,nemam namjeru nikoga molit i ispitivat dali uzima ili ne Puno puta su trazili rezervaciju.pa se vise ne jave uopce Jednoj sam rezervirala do place kao,sve se dogovorile Na kraju par dana prije uplate me ide ucjenjivat jel moze jos jeftinije Reko hvala,ali ne Zasto da si to dozvolim Kad nesto hocu,kupim Ne kukam nikome i ne ispitujem za nista ako nemam novce da to kupim odmah
2019 06 22
Meni je jedna tražila artikle, pa mjere, pa cijena, pa na kraju samo bi jedan. Pa onda rezervacija deset dana onda ju pitam jel odustala, onda hoće hoće daj podatke. Onda nema joj na net bankigu model i poziv na broj? Onda joj pomognem, al i dalje to nema. Onda joj kažem da plati uplatnicom i umanji za proviziju, i onda ne javlja se.. Ono.. Šta reći??
2019 06 22
Ma grozno cura ima pet pozitivnih kao kupac, ja sam ovde vise kao kupac i stvarno nikad ne trazim podatke ako ne mislim kupit al opet i prisla bih preko toga da se lipo javila i rekla da je odustala ma bilo sta a ne ovako po meni je to bezobrazno
2019 06 22
Neutralna :/
2019 06 22
Po pravilu ide neutralna jer nije doslo do suradnje... :|
2019 06 22
Ok hvala cure😀
2019 06 22
Neutralna
2019 06 22
Neutralna sa opisom situacije.
2019 06 22
Meni su rezervacije super- uvijek se djevojke jave i kupe. Veći problem su mi ove što sutra uplaćuju pa uplatu nikad ne vidim.
2019 06 23
Jao, u slicnoj sam situaciji. Ima 10 dana da sam jednoj nesto rezervirala, uredno se prijavljuje i ne odgovara. Podatke nismo izmijenili.
2019 06 23
Imam pitanje. Može li se negativna dati ukoliko ste nekome antipatični, tj. prodavač insinuira da ste "zavlačili", "lagali" i slično bez ikakvih argumenata ili osnova( nisam nikada i tako nešto prezirem)? Uplatite točno kako je dogovoreno ( 24 sata po primitku paketa- ma i manje.... koji je poslan na povjerenje budući da je prodavačica imala samo 2 povratne)....Vaš je jedini "grijeh" što niste bili u mogućnosti odmah odjuriti do kioska ( najobjektivniji mogući razlozi , sve unaprijed objašnjeno i još u nekoliko navrata nakon slanja) već je paket podignut 5 dana nakon dolaska na kiosk. Tih 5 dana totalna psihoza i požurivanje. Na kraju kupac zbog dva razloga- tog požurivanja i vrijeđanja te realnog razloga( poslano raspareno odjelo , hlače i sako koji nisu komplet iako je tako prezentirano )prodavačici napiše neutralnu ( ipak je poslano na povjerenje i stvari su ok, nenosive zajedno no nove i lijepe) dok prodavačica stavi osvetničku negativnu bez stvarnih razloga....sve što navodi je neistina i samo odraz povređenosti , ali vjerojatno i vođena onim "napad je najbolja obrana", budući da se ni jednom riječju nije drznula objasniti ili ispričati zbog poslanog odjela koji to nije. Sad me stvarno zanima- je li ta negativna u redu? Može li netko tko je ni mjesec dana tu na Krpicama tako proizvoljno bez osnove staviti negativnu...iako je uplaćeno (čak i više od dogovorenog, kao za kavicu i da se ispričam jer nisam mogla tih 5 dana do kioska) , ispoštovano apsulutno sve? Gdje je granica između neutralne i negativne? Može li admin zamoliti dotičnu da to izbriše, pretvori u neutralnu ako je već nezadovoljna suradnjom( iako sam ja i više, ma zaboga ja sam ta koja je prevarena i obmanuta!!!!!!? ). Nisu li negativne ocjene ovdje da se upozore na prevaru ili tako nešto? Molim Vas objektivno mišljenje, očito ni nakon sto godina ovdje i 650 pozitivnih na oba profila ja ne mogu razumno to raščlaniti. Postoje li negdje pravila- što je za negativnu što nije?
2019 08 15