Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Situacija za pomoc..molim vasss

Dan,ovako uplatila na tekuci novac,cura ima jako punu pozitivnih,dogovorimo se s njene strane obicno slanje gratis i ja pristanem, s tim da ce svoje podatke napisati iza u slucsju ako se vrati opet k njoj jer posta zna izgubiti,naravno posiljna ne stize vec 14 dana iz cakovca za veliku goricu,zena odbija dati svoje ime i prezime jer su me u posti pitali a s druge strane ona mi je rekla ako bude slucajno paket vracen da ce ona otici u postu i to sad obija ,obija vratiti novac govori da nije u hr a vidi se na povratnoj inf da uredno salje pakete i cure ju hvale i zadovoljne od njenih 200paketa koje je poslala bas moj je bio na piku da se izgubi uar jer to peh il me prevarila molim vas pomoc savjet..ona sad nije kriva za nista a sve obija mi pomoc ako sam sto krivo il moran nesto ucitati priloziti javite mi i napravit cu il izbrisati lp svima..
2019 06 24
Kako nemate njezino ime i prezime? Pa na sta ste uplatili novce?
2019 06 24
Nije mi jasno..a i bez zareza i točke ... :s
2019 06 24
Jednom sam tražila prodavačicu da mi pošalje testere "obično" eto i nikad nisu stigli do mene, naravno nije njezina krivnja već moja. Tako da morate biti svjesni rizika, ja sam se naučila pameti i nikad ne šaljem pošiljke nit primam "obično"
2019 06 24
Pa kome ste uplatili, ime i prezime, koji profil????
2019 06 24
Majanicol M9ja nije sto samnuplatila 147kn nije mi cista gledajte gospodo vasa stvar neka kruga budete gladnii u zivitu to vam je sreca i vratice vam se ja iman dokaz da sam uplatila a viii sta imatee sram vas bilo fujjj nula bodova od covjeka ste da vi bemozete u postu jos dtr rekli da ak se vrsti da ceteprovjeriti i sto saddd se pravite ne fer okk Ovo je poruka koju sam dobila od cure.
2019 06 25
> zumbaeni: > Majanicol > M9ja nije sto samnuplatila 147kn nije mi cista gledajte gospodo vasa stvar neka kruga budete gladnii u zivitu to vam je sreca i vratice vam se ja iman dokaz da sam uplatila a viii sta imatee sram vas bilo fujjj nula bodova od covjeka ste da vi bemozete u postu jos dtr rekli da ak se vrsti da ceteprovjeriti i sto saddd se pravite ne fer okk > Ovo je poruka koju sam dobila od cure. Izražavanje je na nivou 👌🏻😂🤣 da bih riječ rekla.
2019 06 25
Obicno slanje je gratis bilo i sama je pristala. Zar je toliki nedostatak u kucnom budzetu dodati 5, eventualno 10kn i biti barem malo mirniji ako je posiljka poslana preporuceno? Ova kletva "neka kruha budete gladni u zivotu"... 😣😣 Nikad mi nece biti jasno zasto otvore temu, zbrda zdola napisu u jednom postu sve i ispare? Ako trazis pomoc forumasica, pa onda i sudjeluj u temi aktivno.
2019 06 25
> KreativnoSelo: > Obicno slanje je gratis bilo i sama je pristala. Zar je toliki nedostatak u kucnom budzetu dodati 5, eventualno 10kn i biti barem malo mirniji ako je posiljka poslana preporuceno? > Ova kletva "neka kruha budete gladni u zivotu"... 😣😣 > Nikad mi nece biti jasno zasto otvore temu, zbrda zdola napisu u jednom postu sve i ispare? Ako trazis pomoc forumasica, pa onda i sudjeluj u temi aktivno. Tako je. Isparila je jer je svjesna da je kriva, a temu je stavila jer je očekivala javni linč prodavačice. Uostalom, paket joj još stigne doći jer je ljeto, praznici... Izražavanje je popularno postalo kod mlađih generacija. Tako ih, valjda, roditelji odgajaju. Meni je jedna balavica isto napisala hrpu ružnih riječi, uključujući i fuj na kraju, kad sam joj napisala da ne želim surađivati s njom. Tako da ništa čudno. Ima divnih mladih ljudi, ali ima i ovakvih koji trebaju stručnu pomoć. Prvo u školu da nauče pisati, a zatim ostalo. I koko mi znamo da dotična NIJE dobila paket. Možda je pa hoće i robu i novce?
2019 06 25
Ne pravdam niti branim ni jednu ni drugu stranu. Ali obicno slanje nije sigurno nikada. I nikad sto posto ne znamo sto je zapravo bilo. Ali iz svoga iskustva ja kad traze obicno jednostavno ne pristajem na to. A ako bas zele neki proizvod kupiti ja nadodam za preporucenu posiljku. Nije neka lova a imas potvrdu da je poslano i znas kad druga strana predigne. Uostalom zelim biti sigurna da ce biti sve okej i to mi je ipak nekakva garancija za posiljku. Tko ne zeli i ne saljem nego tako.. Bespotrebano zivciranje za obe strane.
2019 06 25
Ja pošaljem obično samo kad suprotna strana inzistira i do sada je uvijek pošiljka došla primatelju. Znalo je putovati duže, ali je uvijek stiglo.
2019 06 25
Iskreno - ne volim slati obično, ali pošto je cijena poštarine narasla bezobrazno (posebno Tisak) - ako kupac baš želi - šaljem i obično, ako su mali iznosi u pitanju (recimo do 30kn mi je prihvatljivo da šaljem obično...)Uvijek slikam pošiljku (kovertu s adresom) prije slanja i slikam račun i sve pošaljem kupcu. Znam da nije neka garancija, ali eto... Obična pošiljka nekad zaista putuje i do 7 radnih dana...
2019 06 25
Nije vezano za temu, nego za ovaj racun. Vec sam nekoliko puta u posti dobila racun na kojem pise "Storno prodaja maraka" i to na racunu zna biti i 20 kn. Da li je kojoj poznato sto to znaci. Cini se da je krivo naplaceno pa stornirano, ali na mojem racunu su naplaceni paketi a ispod storno maraka, koje gore u racunu nisu bile naplacene.
2019 06 25
Zaboravila sam napisati da naplate cijenu paketa normalno, a racun izdaju umanjen. Gdje ide ta razlika novaca?
2019 06 25
Vjerovatno ste uplatili internet bankarstvom..em sta ne znate ime i prezime em sta mogu biti lazni podatci..ime i prezime lazno..ili neka prevara u pitanju..znam da je tlaka ali obavezno uplacivati u banku gdje se racun vodi..ne kuzim zasto posiljatelj nece da da svoje podatke..meni to nije nikako fer niti korektno
2019 06 25
1 2