Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Slobodno vrijeme i hobiji /

Putovanja, odmori /

Barcelona,Spanjolska

Bok curke! Idem u Barcelonu kraj 9mj. Moze neki savjet,sto vidjeti zanimljivo osim klasicnih znamenitosti. Postoji li beki predivan kafic,restoran,nesto zanimljivo. Isplatili se hop of-hop on bus?
2019 06 24
Ne znam navode li ju pod must see, ali Boqueria - tržnica, fantastična. La Rambla- izbjegavajte restorane i ostalo, sve turistički i skuplje...I paziti na krađu, u Barceloni se krade iznad prosjeka. Mislim da veliki dio toga možeš obići pješice i isplati se. Odlično je povezan prometno, pa pogledaj i cijene gradskog prijevoza, a imaju i hrpu gradskih bicikli.
2019 06 25
O da, pijaca je prelepa, mozete tamo i jesti i piti, a tek ono sve voce i povrce kako je lepo poslagano. Bus se svakako isplati. Samo pazite da se ne zeznete, imaju busevi na 24h, 48h a imaju i oni na dan. Meni se desilo da sam kupila poslepodne , pa samo za taj dan vredelo. Kafice, restorane ne mogu preporuciti jer ja jedem svaki put u drugom, tako da i zaboravim kako se koji zove. A Gotska cetvrt je interesanta za setnju, lepo je i na Mountjiku, voznja brodom ....
2019 07 07