Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Ljubav, obitelj, djeca, psihologija /

Priče iz spavaće sobe, 18+ /

GOLA PRIVLAČNOST na RTL-u

Je li netko gledao/gleda tu emisiju i kakva su mišljenja? Meni je bilo odbojno, pa logično, pa mi i dosadilo...Za one koji ne znaju, radi se o emisiji gdje osoba bira partnera između 6 potpuno golih kandidata, a kad selekcijom dođe do zadnja 2 kandidata, prije konačnog odabira se i sama mora skinuti tako da i kandidati vide s kim imaju posla...biste li se ikad odlučili na takvo nešto?
2019 06 25
A šta bira? Partnera za što i na osnovu čega? Kako izgleda gol?
2019 06 26
Viđala sam tu emisiju na njemačkoj televiziji, iskreno, po meni, jako degutantno. Bar su ga stavili u kasniji večernji termin, kad već to moraju prikazivati. Nije ni u Njemačkoj bogzna kako poštovana televizijska kuća i kod nas donose većinom smeće od programa. Šta reći, nego samo RTL.
2019 06 27
Ja pogledam iz znatizelje. Ali ja inace volim realitty emisije i gledat kalvih ljudi ima i kako se sramote :)
2019 07 04
ajme koj urnebes!! sva sreća pa ne gledam tv. nikad nisam pomislila da bi netko mogao birati partnera prema pimpeku :') :'( srce me boli. zamisli ima savršeni pimpek, odabereš i onda nema 27 zubi ,:) ma da ima 3 pimpača, ne bi mu nadomjestili sve zube koje nema :') :') :')
2019 07 08
> poleirish: > ajme koj urnebes!! sva sreća pa ne gledam tv. nikad nisam pomislila da bi netko mogao birati partnera prema pimpeku :') :'( srce me boli. zamisli ima savršeni pimpek, odabereš i onda nema 27 zubi ,:) ma da ima 3 pimpača, ne bi mu nadomjestili sve zube koje nema :') :') :') vide se i zubi...svi sve vide što se vidit može,jedino se ne vidi šta tko ima u glavi:)....Tu su, najčešće, najteža razočarenja
2019 07 09
:') :') :') ja mislila da se vidi samo od vrata na dolje :')
2019 07 16