Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Ideje /

Kako pronalazite krpice?

Bok svima, mene zanima kako vi tražite i pronalazite krpice? Imate li neku posebnu strategiju? Kad upisujem u tražilicu baš neku određenu stvar nikad ne nađem to što tražim. Na najbolje komade sam nabasala nasumično, prije su te krpice našle mene nego obrnuto :')
2019 07 04
Upisem tocno ono sto trazim i ako ne nađem, onda upisem samo jednu rijec pod kojom bi ta stvar mogla biti taggirana 😀 tipa "tockice", "prugice" i sl. Ali vecinom ta stvar pronađe mene, a ne ja nju, kako i sami kazete 😂😁
2019 07 04
Zadnje sam trazila dječje tenisice 24 pa sam upisivala koješta osim "tenisice".... dječije, tene, tenesice, 24, patike, najk... Pronašla skrivenih dragulja i kupila naravno ,:)
2019 07 04
Evo u zadnje vrijeme baš točno upisujem i nekako iskopam. Tipa 'sandale 39' , 'mango kupaći kostim' - ako tražiš nešto Zarino, naoružaj se živcima! ;)
2019 07 04
Po brandovima. Znam di mi sto pase pa mi je tako najlakse. Npr.za cipele upisem tamaris, bata ili s. Oliver. Za odjeću Orsay, sportina, s. Oliver.
2019 07 04
Ja si uzmem dosta vremena i lagano prelistavam sve stranice koje postoje pod užom kategorijom stvari koje tražim. Ako ima 500 artikala po prvoj slici procijenim otprilike, brzinski načićkam srca na ono što mi se sviđa, uđem kasnije u omiljene i malo bolje pogledam. Događa se da za jednu te istu stvar bude razlika i 100-200 kn. Nekada stvari odavde nađem i na njuškalu pa znam i okrenuti broj mobitela ako mi se nešto zaista svidi. Tako sam znala i nekoliko cura poslati u box stvari na koje sam slučajno naišla dok sam tražila, a one upravo to navedu u oglasu pod "TRAŽIM". Dešavalo se i to. Nije mi teško kada mi je usput. Tražim za sebe, ako mogu i drugome pomoći, nije mi problem. Nekad se dogodi da mi se jave curke sa prijedlogom za zamjenu i onda vidim kod njih nešto što bi mi dobro došlo pa pristanem i onda kada to dobijem, tipa suknja, ne interesira me više potraga za tom stvari. Ne treba mi ih sada 10 pa ću kupiti baš svaku koja mi zapne za oko. Inače imam jako dobre živce, znam da ova metoda nije za svakoga, samo kažem svoj način pronalaska željene robe.
2019 07 04
Puno stvari nađem dok mi netko ponudi zamjenu.
2019 07 05
Možete pogledati što se krije kod mene. Isključivo nove i malo nošene stvari. Novi profil.
2019 07 12