Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Ortodont - Rijeka

Pozdrav, razmišljam o aparatiću za zube. Molim Vas za preporuke ortodonta u Rijeci i Vaša iskustva
prije 14 dana, 01:10
Da se nadovežem, tražim dobrog zubara u Ri, ne mora biti preko hzzoa, samo trebam sredit karijes, ako znate nekog u centru javite (:
prije 13 dana, 12:56
> BiggieS: > Da se nadovežem, tražim dobrog zubara u Ri, ne mora biti preko hzzoa, samo trebam sredit karijes, ako znate nekog u centru javite (: Meni je ok edita marčan, ona ti je tamo u adamićevoj di je wok, ulaz prije
prije 13 dana, 15:10
> indigorisk: > > BiggieS: > > Da se nadovežem, tražim dobrog zubara u Ri, ne mora biti preko hzzoa, samo trebam sredit karijes, ako znate nekog u centru javite (: > Meni je ok edita marčan, ona ti je tamo u adamićevoj di je wok, ulaz prije E super hvala ti :)
prije 12 dana, 12:25
zaobići igora kušičku. meni je napravio koma zube, ne sluša pacijente. sestra je bila kod ferrerija (smile studio). nisu jeftini, ali stvarno se trude kod pacijenta. imaju dobru tehnologiju i ne idu linijom manjeg otpora. ako treba 10 godina ravnati zube, 10 godina će ih ravnati.
prije 10 dana, 12:54
Isto tako bi se nadovezala da definitivno zaobidjes ordinaciju Marelic kod pomorskog. Jako je nekulturan i bahat i da ne spominjem kako mi i dalje nije u potpunosti rijesio problem.
prije 2 dana, 17:06