Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Oziljci od akni!!!

Molim vas pomoć!!! Kako se riješiti oziljaka od akni. ? Molim vas za preporuku za neku kremicu 😊
prije 9 dana, 17:25
Ja redovno idem na tretmane kod privatnog dermatologa .. nema lijeka s kremicama, iskljucivo krioterapija pomaže 😊
prije 9 dana, 18:37
O kakvim se točno ožiljcima radi? Hiperpigmentacije, odnosno zaostale flekice od akni, atroficni ( udubljenja) ili keloidni ožiljci?
prije 9 dana, 18:46
Udubljenja rupice 😕
prije 8 dana, 21:41
Ja bolujem od seboroičnog dermatisisa, imala sam duboke akne koje sam naravno sama tiskala dok nisam krenula kod doktora.. ostali su ožiljci, baš takvi, rupe.. riješila sam samo sa krioterapijom..
prije 8 dana, 23:24
> redrose80: > Udubljenja rupice 😕 Krema koja će to riješiti ne postoji. Eventualno i možda s tretmanima laserom. Mada, najprije bih rekla da nema načina da se rupice izravnaju.
prije 8 dana, 23:25
Možeš razmisliti o kemijskom pilingu. Ja sam išla u polikliniku na 4 tretmana 30% TCA kiselinom. Jako sam zadovoljna bila. Imala sam malo plitkih rupica i postupalne flekice.
prije 8 dana, 00:02
Trebala bih vidjeti vašu sliku da mogu dati savjet što bi točno pomoglo. Na žalost nijedan dostupan tretman problem odnosno udubljenja neće u potpunosti riješiti već samo u određenom postotku poboljšati stvar. Opet nažalost većina naših dermatologa/ plasticara ne bavi se pretjerano ožiljcima niti u Hr postoji netko tko se usko specijalizirao za tu problematiku. Kod udubljenih ožiljaka opet razlikujemo nekoliko podvrsta. Primjerice ako se radi o dubokim a " sitnim ožiljcima" tkz ice Pick ožiljci preporučila bi tca cross tretmane ( visoke koncentracije kemijskog pilinga se stavljalju u "bazu ožiljka"u kombinaciji s dermarollerom.
prije 5 dana, 23:39