Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

pomoć ne znam sto da radim

cure moje pomagajte seka je jedno vrijeme radila na lokalnoj televiziji vodila političku emisiju i za potrebe te emisije trebala je nositi hlače na peglu i košulje i sada nam se skupilo dosta košuljica i hlača e moje pitanje je dali da pravim lotove ili da stavljam pojedinacno stvari za neku simbolicn cijenu ?
2019 07 11
Pojedinačno po mom mišljenju, a ako nekom treba sve složi lot s vama po dogovoru
2019 07 11
Ja radije napravim lot, stavim nisku cijenu i u opis napisem da moze i pojedinacna prodaja. Manje je posla, pogotovo nema puno nerviranja kod stavljanja oglasa jer mi uvijek sporo ucitava slike
2019 07 11
Cure hvala na savjetu 💕
2019 07 11
Cure, molim pomoć...osoba koja me prevarila mi je napisala 2 negativne (kao kupcu i kao prodavaču). U ovoj priči ja sam prevareni kupac. Ništa ja njoj prodala nisam. Ima li načina da se te povratne izbrišu i ako da koji je...hvala puno. Nisam nikad imala neugodnosti nikakve, imam i stotinjak pozitivnih. Ovo mi je strašno. Postoji li način? Hvala puno.
2019 07 11
Kontaktirati adminku,opisati situaciju i zamoliti je da vam obrise negativne. Ne bi trebalo biti problema.Sretno i zao mi je zbog negativnog iskustva!
2019 07 18