Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

... kozmetika marke Avon, Oriflame, Farmassi i slično ne nalazi na policama dućana? Da li se takva kozmetika proizvodi u limitiranim količinama, po narudžbi ili ? Vidim na policama Schwartzkopf, Annyer, Garnier, Nivea... nigdje ovih marki. Zašto ne isporučuju vleikim trgovačkim lancima, drogerijama? Kako to uopće funkcionira?
2019 07 14
Zato što je to kataloška prodaja, u svrhu piramide, prilika za zaradu ženama/curama i povoljniju kupovinu. A i jednostavnije je da drugi delaju za tebe i promoviraju, nego da plaćaš masne reklame, puniš trgovine isl. Tako ja to sebi tumačim. Što se farmasija tiče, po nekim njihovim pravilima, članovi farmasija ga bi smjeli raspačavati nego samo za vlastite potrebe kupovati i vrbovati nove članove. To mi je malo nelogično, ali svatko je gazda u svojoj kući, tko sam ja da sudim 😅
2019 07 14
Da da... A i to što kažete. Brigo moja predji na drugoga hehe Zanimljivo. Nisam se nikad bavila time, niti sam naručivala takve stvari, manje više sve imam u većem trgovačkom lancu blizu stana, budu akcije na detrdzent od 4,5 Lza 30 i kusur kuna, jeftine paste za zube, mozes birat, ako ti treba parfem za poklon, ima drogerija na svakom koraku, kremice i ostale gluposti, tu je apoteka... Za jeftiniju odjeću opet su tu akcije po velikim trgovačkim lancima, trgovinama koje prodaju samo odjeću i dekoracije za dom i sl. Imam njuškalo, krpice, snadjem se kod prijateljice, posaljem ja njoj, ona meni ako ima i sl. Uvijek sam se pitala što je to toliko posebno u tim proizvodima sto nemaju drugi u trgovinama... Ima i po obicnim trgovinama brendirane odjeće, skupih stvari, ne prodaju samo srot, nadje se za svaciji džep.
2019 07 14
U Zagrebu je otvorena trgovina s Avon proizvodima. Nisam bila pa ne mogu reći iskustva. Što se tiče naručivanja, ponekad naručim preko nekoga. Nisam opsjednuta da moram iz svakog kataloga nešto naručiti. Kao i svugdje, neki proizvodi su dobri, neki malo manje... Ne trošim na cigarete ili neke druge gluposti pa to naručivanje gledam kao neku sitnicu da se počastim povremeno. Uz to, tu je veselje u iščekivanju paketića, isproba se uvijek neki novi proizvod, a često mi i gospođe od kojih naručujem ubace neki dodatni proizvod ili tester pa eto, zgodno za isprobati neki parfemić, ruž i sl. Higijenske potrepštine ne naručujem, već kupim u trgovini. Eto, to je moje iskustvo :")
2019 07 14
Super. Ajde, neka. Istina. Meni je i ovdje veselje kada čekam paketić od korisnika tu sa Krpica, ugodno sa korisnim hehe Hvala Eisen :)
2019 07 14
> malllaaaa: > Super. Ajde, neka. > Istina. Meni je i ovdje veselje kada čekam paketić od korisnika tu sa Krpica, ugodno sa korisnim hehe > Hvala Eisen :) Ništa :") U tom isprobavanju, čak sam i našla nekoliko proizvoda koji su mi zaista ok i nekoliko sam ih puta naručila. Usput je i razonoda, a može se naletiti na neki koristan proizvod.
2019 07 15
Ako netko zeli nesto od mojih artikala iz Oriflamea s mog profila, do srijede moze primopredaja u Zagrebu bilo koje vrijeme.
2019 07 15