Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Svakodnevica /

Škola, fakultet, posao, karijera /

Za žene koje rade po supermarketima i sl.

Poštovane, Da li dolazite u svojoj odjeći ili dobijete od firme? Općenito, u čemu je najudobnije raditi? Imam ponudu za Bipu, Kaufland, Tedi (ugl. punjenje polica/skladište).
2019 07 17
Pozdrav, radila sam u nekoliko većih dućana, sve će vam reći na razgovoru za posao, vjerojatno ćete dobiti majicu,pločicu s imenom, a za obuću ih pitajte. Ako smijete imati obuću po želji preporučam tenisice ili neke anatomske klompe, ugodne traperice ili hlače, gledajte na udobnost prvenstveno:)
2019 07 17
Uglavnom se dobiju majice s njihovim logom. Hlače i obuća rijetko.
2019 07 17
Bilo bi super da se dobije obuća, ali ako smijem u klompama se šetat po dućanu, onda super :)
2019 07 17
Novi je zakon o zastiti na radu i moras imati zatvorene cipele, znaci ne moze klompe. Mene su obavijestili i morala sam kupiti tenisice. E sad ako se ne drze toga to je drugo, i svakako ne preporucam jer se klize u klompama, pogotovo u skladistu gdje stalno guras i dizes stvari. Hlace tesko da ces dobiti, uglavnom su traperice dress code. Tenisice preporucam Skechers
2019 07 17
U Konzumu je druga priča. Od prvog dana rada dobijete njihovu garderobu. Hlače, majice, veste, prsluk i klompe. Ne možete tj. ne dozvoljavaju rad u drugoj odjeći ili ne daj bože tenisicama. Čak i dečki u skladištu nose klompe. Od svega toga jedino su te klompe bile užasno neudobne, baš neke žnj kvalitete i tvrde. Kad sam ostala u drugom stanju morala sam napismeno moliti voditeljicu podružnice da mi dozvoli da kupim samostalno kvalitetnije klompe kako bi mogla preživjeti dan jer baš imaju strikna pravila o odjeći i obući.
2019 07 18
Hvala puno na informacijama i savjetima!
2019 07 18