Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Ljubav, obitelj, djeca, psihologija /

O djeci /

Nosiljka/klokanica

Pozdrav, zanima me koristi li koja mama nosiljku chipolini hippy i kako ste zadovoljne? https://www.bebenova.eu/nosiljka-chipolino-hippy-blue-jeans.html :)
2019 07 18
Navedena nosiljka ne podržava ergonomski položaj djeteta i ja ti ju ne bi preporučila. Ima puno boljih izbora i za tvoju i djetetovu kralježnicu Pročitaj slobodno više na linku: https://nosenjebeba.com/2018/02/23/nosenje-novorodencadi/
prije 29 dana, 20:23
Ona pita za stariju djecu, od 4, 6 mj. Koliko sam shvatila. Ove mekane "klokanice" imaju limit, a ova od chipolina je za stariju/težu djecu... Iako ja nebi djete stavljala u to dok ne nauči fino sijediti. Ipak je to kralježnica u razvoju, ni nama nebi bilo ugodno da nas netko duže nosi u takvom položaju...
prije 25 dana, 15:28
Nije ni za stariju bas sretno rjesenje. A dobre ergonomske nosiljke mogu vec od navršenih mjesec dana, odnosno nakon urednog uzv kukova. Ruckeli recimo.
prije 25 dana, 15:34
Hvala Vam na odgovorima, bebač je sad 4 i pol mj pa me zanima mozete li mi preporuciti neku koja je ok?
prije 21 dan, 09:31
Na linku koji sam vam dala je blog certificirane savjetnice za nošenje. Kod nje možete naci recenzije najčešćih ispravnih nosiljki. Također imamo grupu https://www.facebook.com/groups/babywearing.Zagreb/ Gdje mozete pitati za savjet i preporuku :)
prije 21 dan, 13:51
ZMajčica, ErgoBaby, Freda...
prije 20 dana, 23:08