Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Slobodno vrijeme i hobiji /

Putovanja, odmori /

Novci za more

Pozz svima... Došlo vrijeme da probam i tako zaradit neke novce.. Skupljam novce za ić na more.. Nisam pri novcima.. Bar da uspijem na 2 dana otić.. Tako da sve sto imam na profilu nije fiksna cijena.. Ponudite sami cijenu :) Pt. Ja plaćam barem nešto.. Nadan se da ćete nać nešto za sebe.. Uskoro cu stavit još odjeće.. :)
prije 29 dana, 19:17
Odeš raditi na more, i na moru si, i imaš para.
prije 28 dana, 17:58
Imam posao ovdje.. I kredit.. I najam stana..
prije 28 dana, 18:23
Imam posao.. Kredit.. Najam stana... Tako da nista takvoga
prije 28 dana, 18:24
Da, dobra kombinacija, na moru fali puno radne snage...nažalost.. :,'(
prije 28 dana, 19:47
Pa na moru dobiješ duplo više, i spavaš besplatno. I na moru si🤩🤩🤩
prije 28 dana, 21:02
Ne razumijem ove odgovore, šta bi cura trebala, dati otkaz, radit u sezoni za malo više novca, i onda se vratit doma i bit bez posla ,:(
prije 27 dana, 10:39
> vedranapv: > Ne razumijem ove odgovore, šta bi cura trebala, dati otkaz, > radit u sezoni za malo više novca, i onda se vratit doma i bit bez posla ,:( I ja čitam komentare i pitam se isto...
prije 27 dana, 10:56
Na moru neki poslodavci ne daju ni place...al bitno da se svasta prica
prije 27 dana, 11:07
> Liliwhite4539: > Na moru neki poslodavci ne daju ni place...al bitno da se svasta prica Ima i toga,neki dobiju minimalac,a rade po cijele dane Nekima su uzeli i dokumente samo da ne mogu otic svega ima,samo sto to ne ide u javnost,pa onda kazu fali ljudi u sezoni,pa neka fali trenutno mi je kolegica u sezoni radi,bas me zanima kakvi ce komentari biti kad se vrati
prije 27 dana, 11:16
Ja sam pola života na moru radila.. Nikad problema. Ne treba gledat odmah sve crno. Kad se već hoće na more, to je bolja opcija od prodaje tu.
prije 27 dana, 12:25
IvanaHercegovac vaše pozitivno iskustvo ne isključuje tuđa negativna iskustva. Nadalje zbilja je hrabro preporučiti nekome da ode raditi sezonski (srpanj je praktički gotov) kad je osoba jasno istaknula da već ima stalni* posao, i kredit koji vjerujem otplaćuje 12 mjeseci u godini. Svi volimo skupljati sa strane za neke manje ili veće ciljeve, u ovom slučaju taj cilj je odlazak na more, makar samo na 2 dana. Isto tako vjerujem da se svatko veseli popunjavanju budžeta za stvari koje nas vesele, neovisno radi li se o 100kn zbog prodaje na krpicama ili nekom drugom načinu. I ne, smještaj nije besplatan, nemojmo se zavaravati. Naposljetku sve se to plati fizičkim radom. Laladivaa sretno!
prije 27 dana, 13:02
> IvanaHercegovac: > Ja sam pola života na moru radila.. Nikad problema. Ne treba gledat odmah sve crno. Kad se već hoće na more, to je bolja opcija od prodaje tu. Pa ja stvarno ne razumijem... jeste li pročitali odgovor cure da ima posao, vjerojatno loše plaćen, ali ipak posao, a krpice su dodatna zarada. I kakve veze vaše iskustvo sezonskog rada ima s ovim slučajemt, jeste li dali otkaz na stalnom poslu da bi radili sezonu ;)
prije 27 dana, 13:15
Pa dajte onda uplatite curi za more, no?! Ništa se ne smije reć, odmah svi skaču, posegnite u džep radije. A ne Sretno ti bilo" daj je usreći kad si tako jaka na riječima i profil ti služi samo za lambranje. Budi od koristi neke.
prije 27 dana, 13:53
,:)
prije 27 dana, 15:46
1 2 Sljedeći