Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Ostalo /

Narudžbe iz e-dućana /

namjestaj.hr isustva?

Curke https://www.namjestaj.hr/?gclid=CjwKCAjw-ITqBRB7EiwAZ1c5U9uIW41PYWuokK4v9JHP-PuEhf2j9kbzbrHFvV4UffbMV7_vDcu-1xoCYgkQAvD_BwE Jeste naručivali šta s ove stranice!?
prije 24 dana, 14:19
Vidim da ste iz Osijeka. Blizu vam je Brčko a od tuda naručuju sav namještaj i nama prodaju. Ne znam točno kako se zove ta trgovina al znam da je i duplo jeftiniji namještaj nego kod nas. Malo se raspitajte.
prije 24 dana, 16:15
> danncy: > Vidim da ste iz Osijeka. Blizu vam je Brčko a od tuda naručuju sav namještaj i nama prodaju. Ne znam točno kako se zove ta trgovina al znam da je i duplo jeftiniji namještaj nego kod nas. Malo se raspitajte. Zove se FAN-tex.
prije 24 dana, 16:19
> danncy: > > danncy: > > Vidim da ste iz Osijeka. Blizu vam je Brčko a od tuda naručuju sav namještaj i nama prodaju. Ne znam točno kako se zove ta trgovina al znam da je i duplo jeftiniji namještaj nego kod nas. Malo se raspitajte. > Zove se FAN-tex. Hvala Vam, budem istražila! :)
prije 24 dana, 18:51
Ja sam narucila krevet od njih, ali jos cekam da stigne, imaju besplatnu dostavu sto mi se svidja, i dosta povoljne cijene,ali kad mi stigne moci cu dati pozitivan komentar
prije 22 dana, 13:10
Pozdrav! Mi nedavno naručili kutni ormar. Bili smo jako skeptični jer je to jedini komad namještaja koji smo kupovali na neviđeno, ali na kraju prezadovoljni. Dostava je bila brza i besplatna, cijena ormara puno povoljnija nego u dućanima, a kvaliteta je ista kao i kod većine. I imali su ormar odgovarajućih mjera. Boja je identična kao ostatak namještaja u sobi tako da se super uklopio. Nama je rečeno da naručuju i dostavljaju namještaj direktno od proizvođača, a surađuju s više njih. Naš ormar je konkretno iz Poljske.
prije 19 dana, 22:49
Super, znači nije škart roba. Hvala cure!
prije 18 dana, 20:57