Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Pojedine stvari preskupe?

Nedavno sam gledala ponudu stikli ovdje na krpicama, naravno, ima svega... Naisla sam na nekoliko oglasa gdje se prodaju cipele iz Roberta po cijenama od 100 kn, neke cak i skuplje. Naravno, u Robertu su te cipele bile na raspordajama po 29 i 39 kn. Također, jos puno odjevnih predmeta sam vidjela da su cijene vece nego u trgovinama, kupljeno na rasprodaji, pa ovdje pordaju po punoj cijeni ili cak i vise. Imam osjecaj da se ovdje vise bas i ne isplati kupovati. 🙁 Koja su vasa misljenja?
2019 08 06
meni je to ok - ne znam situaciju za Roberto cipele, ali znam da ne kupuju svi na rasprodajama kako bi zaradile ovdje :) treba uzeti u obzir da neke cure plate punu cijenu za predmet, a to što ispadne da su im cijene veće u sezoni rasprodaja...eto, desi se... :) ali bez sekiracije, svatko može staviti svoju cijenu a na Vama je da pristanete na te uvjete ili ne... zar ne? :) nitko nikoga ne prisiljava :D
2019 08 06
Evo iskoristila bi temu za pitanjce...dali znate cijenu aldo sandala na petu?kako u mom gradu nema vise za kupit,zaboravila sam cijene.
2019 08 06
Ne kupuju sve na rasprodajama, ali navela sam primjer za pojedine osobe. Od jednom se svake godine pojavi punoo roberto cipela na krpicama, naravno, poslije velikih rasprodaja u njihovim trgovinama i to su vecinom nenosene cipele koje su kupljene po jako povoljnoj cijeni. Nikoga ne prozivam, samo da malo razgovaramo o toj temi 😊😁😀 svatko ima pravo staviti cijenu koju zeli, kako kazete 😀 Svaka roba nađe svog kupca
2019 08 06
Hvala puno PretrpaniOrmar
2019 08 06
I ja sam primjetila dosta toga, ne odredeno, ali npr neke majice se prodaju po visoj cijeni nego je u ijednoj trgovini
2019 08 06
Postoji tema za to, Pretjerivanje s cijenama, s tim smo nazalost manje- vise svi upoznati. S vremena na vrijeme se zgrozim koliko neki traze za artikle za koje pozdano znam da ni bez snizenja toliko ne kostaju. Ima cura koje kupuju u Pepcu stvari po 17-25 kn i ovdje prodaju za 50-70. Snizenja u Zari, Bershki itd takodjer koriste za preprodaju. Ali opet ostaje na tome da svatko za sebe odlucuje hoce li neku stvar kupiti ili ne. Da je netko prevaren ako je kupio ovdje tu stvar iz Pepca za 70 kn jer u svom mjestu nema tu trgovinu ili neku stvar iz Zare za 250 umjesto 69 koliko je na snizenju, samo zato jer ne prati ta snizenja? Smatram da je, ali opet, neki se ne bi slozili. Nekako ipak svaka zena koja voli kupovati i bitne su joj cijene zna za te stvari.
2019 08 06
Koliko ja znam to se naziva PREPRODAJA i tome nije mjesto ovdje. Ok, čovjek se zbuni i jedan par cipela nenošenih oglasi "pogriješio sam broj, bacio račun ovo ono, rješavam ih ovdje", ali kada se na profilu pojavljuje puno nove robe odnosno sa etiketom (kao poklonjeno sve, pogrešan broj, bla bla), previše sumnjivo.
2019 08 06
> malllaaaa: > Koliko ja znam to se naziva PREPRODAJA i tome nije mjesto ovdje. Ok, čovjek se zbuni i jedan par cipela nenošenih oglasi "pogriješio sam broj, bacio račun ovo ono, rješavam ih ovdje", ali kada se na profilu pojavljuje puno nove robe odnosno sa etiketom (kao poklonjeno sve, pogrešan broj, bla bla), previše sumnjivo. Naisla sam na jedan profil gdje korisnica prodaje calzedonia kupace kostime, svi su novi, s etiketom (tako navodi u svakom oglasu). Pretpostavljam da ih je kupila u nekom outletu po niskoj cijeni, a ovdje ih prodaje za stotinjak kuna. Nije fer prema zenama koje nisu u mogucnosti otici u outlet i kupiti si stvari po povoljnim cijenama, nego nasjedaju na prevare. Jer, po meni je to prevara, nista drugo.
2019 08 06
osobno mislim da je procjena cijene na korisnicama koje stvari prodaju. Slažem se da preprodajama ovdje nije mjesto (mislim da je to čak i neko pravilo (?)). Ali isto tako, kriviti cure koje mogu do outleta pa dignu cijenu jer netko ne može do outleta mi je smiješno :) sorry, ali ja kada neke stvari naručim iz USA jer ih nema ovdje - platim cijenu internet trgovine sa svim troškovima dostave (i sa svim drugim kerefekama, pdv, carina, pakiranje...) - jer eto, ja fizički ne mogu do te trgovine pa je na prodavaču da odredi cijenu ;) prodaja/potražnja i to ;)
2019 08 06
> Sanja8888: > Evo iskoristila bi temu za pitanjce...dali znate cijenu aldo sandala na petu?kako u mom gradu nema vise za kupit,zaboravila sam cijene. Ispod 400 nikad nisam prosla, ni na snizenju. Cesto sam znala platiti i malo vise od 600, kad je puna cijena.
2019 08 06
Ima i previsokih, a ima i niskih cijena, samo treba malo pogledati. Ako vam se nešto svidi, pitajte za manju cijenu.. <3
2019 08 06
Ja npr. imam stavljeno u prodaju 2 Roberto cipela, koje sam platila svake po 79kn, prodajem obje za 120kn. Dok u meduvremenu sam slucajno vidjela na stranicama da su bile i 29kn svake. I sta sad, zbog cijene na stranicama ih ne namjeravam i ja staviti po 29kn jer su sad tako tamo u ducanu. Iako zbilja nisam ih nikad nosila, kupila jer su mi bile lijepe i jer eto, nikad se ne zna kad ce mi trebat, na kraju samo stoje. Ima nas svakakvih, to stoji, ali ne treba uvijek sve trpat u isti kos. Ovdje na krpicama u zadnje vrijeme covjek svasta vidi i nauci. Ali isto tako, svatko gleda u svoj novcanik i svoje mogucnosti. 😄😊
2019 08 06
Pa ne mora značiti da svi kupuju isključivo kada su sniženja. Svaka roba ima svog kupca i svaki prodavač ima pravo staviti svoju cijenu. 😎
2019 08 06
> ElmaMujadic: > Pa ne mora značiti da svi kupuju isključivo kada su sniženja. > Svaka roba ima svog kupca i svaki prodavač ima pravo staviti svoju cijenu. 😎 To stoji, ali budimo realni., masa stvari ovdje ne da je precijenjena već se prodaje nešto što je otpad i škart. Spomenute roberto cipele ne vrijede više od 29 kuna, ja zbilja ne znam tko to kupuje i nosi. Nekoliko puta nošena majica nije nova i to što ima zara etiketu ne znači da vrijedi više od kakvih 10-20 kuna. Kaput koji moljci jedu na tavanu godinama dok čeka da se proda ne vrijedi ništa. Iznošene i ofucane torbe koje mnoge ovdje prodaju sa "malim oštećenjem" su za smeće. A ove što su nešto kupile prije sniženja pa sad njihova stvar vrijedi više u ormaru nošena nego u dućanu su mi posebna kategorija gluposti.
2019 08 07
1 2 3 Sljedeći