Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Ljubav, obitelj, djeca, psihologija /

O djeci /

Hipp ili Nan

Pedijatrica nam je preporucila da prijedjemo na Hipp combiotik ili Nan optipro. Ne mogu se odluciti.. kakva su vasa iskustva s ovim proizvodima?
prije 17 dana, 13:16
Mom je malom od NAN-a kakica smrdila nepodnošljivo.
prije 17 dana, 13:25
Moji necaci su koristili hipp, tj.najmlađi je još uvijek na njemu i sve je ok. Fino papa i napreduje. 😊 Cijena nije bas niska, no mislim da je i Nan tu negdje.. 😊
prije 17 dana, 13:30
> MaryJane7: > Pedijatrica nam je preporucila da prijedjemo na Hipp combiotik ili Nan optipro. Ne mogu se odluciti.. kakva su vasa iskustva s ovim proizvodima? Zašto je to preporučila?
prije 17 dana, 14:34
> Tanči14: > Zašto je to preporučila? Vjerojatno je dobila neku proviziju od njih... Nije rijetkost da se po pedijatrijskim ambulantama vide izvješeni panoi jakih farmaceutskih firmi po zidovima. I onako se usput preporuči nekakva termalna voda (skoro 100 kn 1 doza spreja) baš od firme La Roche i slično (to sam ja doživjela).
prije 17 dana, 16:15
> malllaaaa: > > Tanči14: > > Zašto je to preporučila? > Vjerojatno je dobila neku proviziju od njih... Nije rijetkost da se po pedijatrijskim ambulantama vide izvješeni panoi jakih farmaceutskih firmi po zidovima. I onako se usput preporuči nekakva termalna voda (skoro 100 kn 1 doza spreja) baš od firme La Roche i slično (to sam ja doživjela). Baš tako. Ako dijete TREBA posebnu prehranu dobiješ za njega recept na temelju nalaza i u ljekarni svaki mjesec uz recept kupuješ mlijeko, sve drugo je samo dobra reklama.
prije 17 dana, 16:26
NAN 1 je meni zakon, ne bih nikad mijenjala. Malac zadovoljan, odlicno dobiva na tezini... Sve pet.
prije 17 dana, 16:47
Rodjena je prijevremeno i sad jede aptamil premature, tj za nedonoscad i trebamo prijeci na neku 1 pa nam je preporucila jednu od te dvije.
prije 17 dana, 17:47
Mi smo jeli prva 4 mjeseca Novalac, mali jedino od njega nije imao grčeve... Napredovao je odlično, ali opet svaka beba je drukčija. Mi smo poslije prešli na Nan, jer je Novalac najskuplja hrana, cca 75 kn 400 grama. Za svaku promjenu AD treba prilagodba, ali sve to prođe, bitno da je beba sita:)
prije 17 dana, 18:08
Sin je koristio Aptamil,bio je skup do bola i nemoguce ga naci bilo gdje osim u dm -u ,a i oni su znali sve rasprodati pa sam znala muza slati po cijelom gradu da trazi.Kcer sam prebacila na Hipp,lijepo je od njega napredovala i uvijek sam ga mogla kupiti svugdje.
prije 16 dana, 22:57
> MaryJane7: > Rodjena je prijevremeno i sad jede aptamil premature, tj za nedonoscad i trebamo prijeci na neku 1 pa nam je preporucila jednu od te dvije. Zašto ne biste nastavili s Aptamilom? Ili eventualno Milumil.To su odlična adaptirana mlijeka. Ima toga u Mulleru. Možete i naručiti kod njih. Ja ne bih mijenjala vrstu mlijeka. Imate li što vlastitog mlijeka?
prije 16 dana, 23:35
Vise i nemam tako, niti za cijeli obrok. Sad jede 100ml. Budem pogledala za ta dva. Hvala!
prije 16 dana, 11:26