Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Slobodno vrijeme i hobiji /

Putovanja, odmori /

Dubrovnik bračno putovanje

Početkom 10. mjeseca planiramo ići na par dana u Dubrovnik, 4 ili 5 noćenja. Budući da je to već izvan sezone, nadam se da neće biti prevelika gužva, a i da će se smještaj naći jeftiniji. Plan je da idemo iz Zagreba avionom pa me zanima u kojem rangu se kreće cijena prijevoza od zračne luke do grada. Također ako netko ima preporuku gdje odsjesti ili gdje nikako ne, svi savjeti su dobrodošli. Nije nam potreban nikakav luksuz, samo da je čisto i uredno, da se ne dijeli kupaonica i po mogućnosti neki balkončić. Polupansion ili doručak uključen u cijenu također ne bi bio loš. Uglavnom, tko god ima neki savjet, udijelite :)
2019 08 08
Što ne odete u hotel? Cijene nisu prenapuhane (ja sam gledala valamar hotele), većina ih nudi prijevoz iz zračne luke, uzmeš all inclusive i briga te za kuhanje i pranje, samo guštaš...
2019 08 09
Mislim da će i biti hotel, ali koji god sam gledala, piše da je prijevoz od/do zračne luke uz nadoplatu, a ne piše koliko pa me zanimalo koliku cijenu mogu za to očekivati.
2019 08 12
Pozdrav, evo ja sam iz Dubrovnika i stvarno ti je lutrija pogoditi taxi za od aerodroma do npr. Valamara (inače odlični su hoteli, a mogu ti preporučiti i privatni smještaj), jer su jednostavno svi taksisti poludjeli s cijenama otkad je stupila na snagu liberalizacija tržišta.ž Bude bolje za mjesec i pol... Ako te zanima i neki privatni đir tipa u koji restoran, koji muzej i to, javi se u inbox. I uživaj u našem predivnom gradu, koji nije niti blizu ono što predstavljaju s naslovima poput 'Nećete vjerovati koliko košta kava na Stradunu' ;)
2019 08 13
> RainbowWarrior: > Pozdrav, evo ja sam iz Dubrovnika i stvarno ti je lutrija pogoditi taxi za od aerodroma do npr. Valamara (inače odlični su hoteli, a mogu ti preporučiti i privatni smještaj), jer su jednostavno svi taksisti poludjeli s cijenama otkad je stupila na snagu liberalizacija tržišta.ž > Bude bolje za mjesec i pol... Ako te zanima i neki privatni đir tipa u koji restoran, koji muzej i to, javi se u inbox. I uživaj u našem predivnom gradu, koji nije niti blizu ono što predstavljaju s naslovima poput 'Nećete vjerovati koliko košta kava na Stradunu' ;) Super, hvala puno, javit ću se svakako :)
2019 08 14
Bok, pošto sam iz Dubrovnika mogu odgovoriti. Cijene prijevoza od aerodroma do grada su cca 200-250 kn s uberom ili nekim od taksija.
2019 10 02