Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Slobodno vrijeme i hobiji /

Putovanja, odmori /

Plaže Medulin, Premantura, Pula

Može li mi netko preporučiti plaže na spomenutim mjestima a da nisu krcate? Hvala 😊
2019 08 08
Sada nema šanse. Gužva je posvuda.
2019 08 09
Kamenjak na stijenama ;)
2019 08 09
Slažem se za Kamenjak, prelijepo je i eventualno tamo na malo zabačenijim, "ružnijim" dijelovima obale nema gužve. Ovo ostalo u Puli i okolici, sve krcato, pogotovo gradske plaže. Svakako u Puli preporučam Lungomare, isto su stijene, ali je većinom čitavom dužinom gužva. Parking je odmah iznad plaže.
2019 08 09
Hvala! Idem 28.8. pa se nadam da će se do tada malo smanjiti gužve. Bila sam prošle godine u 5. mj. na plaži u Medulinu i bilo je baš lijepo no naravno, nigdje žive duše... Prvi put idem u sezoni pa ne znam gdje je najbolje otići jer ne volim baš dernjavu i gužvu. @NatalijaVitali ja se nadam da za njih ne trebam one gumene papuče :')
2019 08 09
Baš sam se prije 2 dana vratila sa tih područja. Bila sam smještena u Pomeru, pa smo svaki dan išli na drugo mjesto na kupanje, i mogu potvrditi da je trenutno svuda gužva. > sanja85: > Slažem se za Kamenjak, prelijepo je i eventualno tamo na malo zabačenijim, "ružnijim" dijelovima obale nema gužve. Da, jedino tamo. I tu ima malo ljudi ali nema gužve i buke.
2019 08 09
Mi ćemo biti u Premanturi kod uvale Runke no nije nam problem otići negdje dalje na plažu... samo da je malo mirnije i da nije ono, ručnik do ručnika. Kraj je 8. mjeseca pa nekako računam na to da će svi polako svojim kućama zbog početka škole... *fingerscrossed*
2019 08 09
Prema rtu, gdje je safari bar pa još dolje imaš predivnu spilju u koju možeš uplivati, to mi je jedno od naj mjesta! :D Papučice... Optional but recommend. ,:) Uživaj!
2019 08 09
Premantura - Rt Kamenjak, ima na izbor. Parkirajte se na donjem parkingu nekih cca 100 m prije rampe (ulaz je 80 kn za auto). Pula - Valsaline, Hidrobaza na Puntiželi, Havajsko na Verudeli --> ali treba doći ranije ujutro jer poslije svi kao mravi nalete :/ Medulin baš nije za preporuku, živimo ovdje tako da znamo da se u sezoni tu ne treba baš kupati. Bijeca je razvikana (pješčana) ali moja su djeca prošle godine dobila osip po nogama boraveći u tom pličaku pa o čistoći mora baš ne bi. Ima ispod hotela Belvedere plaža tj. komad šljunka jer je ostalo pod koncesijom iznajmljivača ležaljki ali treba doći ujutro od 7-9 dok je more još čisto i nema ljudi. U Kampovima plaže i nisu baš nešto. Ližnjan - preporuka za RT Marlera, znači prođe se u Ližnjanu prema moru, prođe se uvala Kuje i onda makadamom na sami jug dole, ima krasnih plaža sa desne strane su šljunčane s lijepim ulazom i čistim morem, a s lijeve su stjenovite, ima dosta sakrivenih uvala i nema ljudi, more je malo hladnije s te strane jer ide prema otvorenom, ali je čisto. Mi idemo ili u Ližnjan ili na Hidrobazu.
2019 08 09
Mi smo shvatili da moramo ići jako rano na plažu i da je tada najljepše. Znači buđenje u 7, kavica i na plaži smo u 8 sati. Nigdje žive duše, a more čisto. U 10 kad dođe prvi čovjek, mi se pakiramo......to je neusporedivo s plažom popodne. Popodne more zna biti tako prljavo i žuto, pogotovo na gradskim plažama i nema šanse da se u to umočim. Također, popodne me izlude valovi. U valovima sam uživala do 15-e godine, sad mi idu na živce. Uživajte na odmoru!!
2019 08 09
Da deff ove udaljenije su ljepše i manje je ljudi. E sad, ovisi i kakve plaže voliš, čim je uređena, kamenčići, ležaljke.. ručnik do ručnika. Meni su stijene uvijek draža opcija. Ok, uvijek se poubijam jer ne vidim ništa kad skinem naočale, isječem si i ruke i noge, ali šta je ljeto bez malo avanture😂😂
2019 08 09
Ima masu plaža koje nisu prekrcane, sve ove “poznate” naravno da su krcate. Npr. Hidrobaza na Puntiželi prekrcana a ako se ode samo 500 metara dalje u kamp Puntizela (besplatno) tamo ima bas malo ljudi. Onda u Puli na Verudeli ispod hotela Histria (današnji Park Plaza - također naravno besplatno), tamo se ja kupam i svakih 20-ak metara jedan ručnik - tamo sunce zalazi iza stabala oko 18 tako da je idealno ujutro ili rano popodne. Pomer - Šćuza, malo ljudi, nikakva gužva. Fratarski otok, mali otočić odmah pored pulske Verudele, brod vozi svakih sat vremena tamo i nazad sa Bunarine, vožnja oko 10 min - 10 kn, uvijek ima mjesta, moze se i rostiljati ali imaju i restoran. Plaze krcate koje ne preporucam - Ambrela, Havajsko, Hidrobaza, Valkane, Saccorgiana, Stoja (kamp i Zelenika da ali Galebove stijene NIKAKO). Ako se sjetim jos nečega javim. 😄
2019 08 10
Hvala vam svima! Stvarno ste puno pomogle,no naravno ako se sjetite još koje slobodno predložite 😊 Malo ću si pogledati gdje je koja, ali svakako ćemo na neku od predloženih 😊
2019 08 10
Našla sam plažu Pinižule, da li je itko bio? Kako je tamo što se tiče gužve? @LornaSabic, Šćuza gdje je izgrađen onaj glamping kamp ili kod ceste prema Premanturi?
2019 08 11
Preko puta glampinga 😃 uz cestu da
2019 08 11
1 2 Sljedeći
Mojekrpice su zajednica u kojoj možete prodavati, kupovati i mijenjati odjeću
Kupi - Prodaj