Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Slobodno vrijeme i hobiji /

Putovanja, odmori /

Plaže Medulin, Premantura, Pula

Može li mi netko preporučiti plaže na spomenutim mjestima a da nisu krcate? Hvala 😊
prije 15 dana, 22:45
Sada nema šanse. Gužva je posvuda.
prije 15 dana, 00:22
Kamenjak na stijenama ;)
prije 15 dana, 00:53
Slažem se za Kamenjak, prelijepo je i eventualno tamo na malo zabačenijim, "ružnijim" dijelovima obale nema gužve. Ovo ostalo u Puli i okolici, sve krcato, pogotovo gradske plaže. Svakako u Puli preporučam Lungomare, isto su stijene, ali je većinom čitavom dužinom gužva. Parking je odmah iznad plaže.
prije 15 dana, 08:09
Hvala! Idem 28.8. pa se nadam da će se do tada malo smanjiti gužve. Bila sam prošle godine u 5. mj. na plaži u Medulinu i bilo je baš lijepo no naravno, nigdje žive duše... Prvi put idem u sezoni pa ne znam gdje je najbolje otići jer ne volim baš dernjavu i gužvu. @NatalijaVitali ja se nadam da za njih ne trebam one gumene papuče :')
prije 15 dana, 10:29
Baš sam se prije 2 dana vratila sa tih područja. Bila sam smještena u Pomeru, pa smo svaki dan išli na drugo mjesto na kupanje, i mogu potvrditi da je trenutno svuda gužva. > sanja85: > Slažem se za Kamenjak, prelijepo je i eventualno tamo na malo zabačenijim, "ružnijim" dijelovima obale nema gužve. Da, jedino tamo. I tu ima malo ljudi ali nema gužve i buke.
prije 15 dana, 12:17
Mi ćemo biti u Premanturi kod uvale Runke no nije nam problem otići negdje dalje na plažu... samo da je malo mirnije i da nije ono, ručnik do ručnika. Kraj je 8. mjeseca pa nekako računam na to da će svi polako svojim kućama zbog početka škole... *fingerscrossed*
prije 15 dana, 12:42
Prema rtu, gdje je safari bar pa još dolje imaš predivnu spilju u koju možeš uplivati, to mi je jedno od naj mjesta! :D Papučice... Optional but recommend. ,:) Uživaj!
prije 15 dana, 13:36
Premantura - Rt Kamenjak, ima na izbor. Parkirajte se na donjem parkingu nekih cca 100 m prije rampe (ulaz je 80 kn za auto). Pula - Valsaline, Hidrobaza na Puntiželi, Havajsko na Verudeli --> ali treba doći ranije ujutro jer poslije svi kao mravi nalete :/ Medulin baš nije za preporuku, živimo ovdje tako da znamo da se u sezoni tu ne treba baš kupati. Bijeca je razvikana (pješčana) ali moja su djeca prošle godine dobila osip po nogama boraveći u tom pličaku pa o čistoći mora baš ne bi. Ima ispod hotela Belvedere plaža tj. komad šljunka jer je ostalo pod koncesijom iznajmljivača ležaljki ali treba doći ujutro od 7-9 dok je more još čisto i nema ljudi. U Kampovima plaže i nisu baš nešto. Ližnjan - preporuka za RT Marlera, znači prođe se u Ližnjanu prema moru, prođe se uvala Kuje i onda makadamom na sami jug dole, ima krasnih plaža sa desne strane su šljunčane s lijepim ulazom i čistim morem, a s lijeve su stjenovite, ima dosta sakrivenih uvala i nema ljudi, more je malo hladnije s te strane jer ide prema otvorenom, ali je čisto. Mi idemo ili u Ližnjan ili na Hidrobazu.
prije 15 dana, 15:50
Mi smo shvatili da moramo ići jako rano na plažu i da je tada najljepše. Znači buđenje u 7, kavica i na plaži smo u 8 sati. Nigdje žive duše, a more čisto. U 10 kad dođe prvi čovjek, mi se pakiramo......to je neusporedivo s plažom popodne. Popodne more zna biti tako prljavo i žuto, pogotovo na gradskim plažama i nema šanse da se u to umočim. Također, popodne me izlude valovi. U valovima sam uživala do 15-e godine, sad mi idu na živce. Uživajte na odmoru!!
prije 15 dana, 17:24
Ja se skoro uvijek kupam u Liznjanu, na onoj strani u blizini Kalahari beach bara, ima stjena i malih sljuncanih plazica,tamo nikad nije guzva,pocetkom 6.mj i pocetkom 7.mj kad sam bila doma,sama sam bila na plazici, ili pak rt Marlera, traktorski put,inace ex vojna zona beskrajna polja i livade i puteljci koji vode do prekrasnih uvala, ima turista sad u spici sezone,alu ne previse. ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/6fe88e3a479219e074f42b192567278d.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/715ec052abb6cab09cc24cb4c6edc40d.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/e6dc91da27f71915a0dd4e7094d44a71.jpg)
prije 15 dana, 17:51
Da deff ove udaljenije su ljepše i manje je ljudi. E sad, ovisi i kakve plaže voliš, čim je uređena, kamenčići, ležaljke.. ručnik do ručnika. Meni su stijene uvijek draža opcija. Ok, uvijek se poubijam jer ne vidim ništa kad skinem naočale, isječem si i ruke i noge, ali šta je ljeto bez malo avanture😂😂
prije 15 dana, 19:20
Ima masu plaža koje nisu prekrcane, sve ove “poznate” naravno da su krcate. Npr. Hidrobaza na Puntiželi prekrcana a ako se ode samo 500 metara dalje u kamp Puntizela (besplatno) tamo ima bas malo ljudi. Onda u Puli na Verudeli ispod hotela Histria (današnji Park Plaza - također naravno besplatno), tamo se ja kupam i svakih 20-ak metara jedan ručnik - tamo sunce zalazi iza stabala oko 18 tako da je idealno ujutro ili rano popodne. Pomer - Šćuza, malo ljudi, nikakva gužva. Fratarski otok, mali otočić odmah pored pulske Verudele, brod vozi svakih sat vremena tamo i nazad sa Bunarine, vožnja oko 10 min - 10 kn, uvijek ima mjesta, moze se i rostiljati ali imaju i restoran. Plaze krcate koje ne preporucam - Ambrela, Havajsko, Hidrobaza, Valkane, Saccorgiana, Stoja (kamp i Zelenika da ali Galebove stijene NIKAKO). Ako se sjetim jos nečega javim. 😄
prije 14 dana, 15:28
Hvala vam svima! Stvarno ste puno pomogle,no naravno ako se sjetite još koje slobodno predložite 😊 Malo ću si pogledati gdje je koja, ali svakako ćemo na neku od predloženih 😊
prije 14 dana, 19:40
Našla sam plažu Pinižule, da li je itko bio? Kako je tamo što se tiče gužve? @LornaSabic, Šćuza gdje je izgrađen onaj glamping kamp ili kod ceste prema Premanturi?
prije 12 dana, 20:12
1 2 Sljedeći