Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Ostalo /

Razgovori /

Otok Krk- preporuke, iskustva

Koju plažu biste preporučili na otoku Krku, zanimaju me neke mirne plaže, da nisu kao Baška. Znači, bez valova, kamenja u plićaku...Neka koja je pristupačna za djecu i da more nije odmah duboko? Također, gdje otići nešto pojesti po pristupačnoj cijeni? I još koje iskustvo- slobodno pišite sve koje ste bile tamo ili blizu stanujete. Hvala puno.
prije 12 dana, 19:32
Ako ste ljubitelj fine klope u natur ambijentu nemojte zaobići pojesti nesto u Tri maruna...
prije 11 dana, 12:33
> Tridvajedan321: > Ako ste ljubitelj fine klope u natur ambijentu nemojte zaobići pojesti nesto u Tri maruna... Hvala na preporuci :")
prije 10 dana, 22:41
U ovo doba teško je na Krku naći mirnu plažu, ali ako volite pijesak preporučujem veliku pješčanu plažu u Risiki, a također ima divnih plaža u Haludovu u Malinskoj. Lijepa je plaža i u Kicu u blizini Njivica. Svakako probajte šurlice sa gulašom u Dobrinju u konobi Zora. Domaće i prefino. Dobar provod uz želje da ipak nađete miran kutak, javite i meni gdje je :)
prije 10 dana, 18:41
> mamaivy: > U ovo doba teško je na Krku naći mirnu plažu, ali ako volite pijesak preporučujem veliku pješčanu plažu u Risiki, a također ima divnih plaža u Haludovu u Malinskoj. Lijepa je plaža i u Kicu u blizini Njivica. Svakako probajte šurlice sa gulašom u Dobrinju u konobi Zora. Domaće i prefino. Dobar provod uz želje da ipak nađete miran kutak, javite i meni gdje je :) Mislila sam mirniju plažu gdje je more mirnije i da možemo normalno ušetati u vodu, a da nije prepuno velikog i oštrog kamenja. U Baški su recimo uvijek valovi i nije baš nešto za plivanje, uđeš u vodu i boriš se s valovima i brzo izađeš :') Iako je plaža sadržajem dosta bogata, ali i tu je najveća gužva. Svakako hvala na preporuci, istražujemo gdje bi za ubuduće mogli rezervirati si mjesto :") Za Risiki i Kicu u blizini Njivica nismo još čuli pa ćemo si svakako i to uzeti u obzir.
prije 9 dana, 20:10
Pinezići-Jert
prije 8 dana, 22:50
Pinezići ova nova plaža kod Mocce. Dosta dobro mjesto :)
prije 3 dana, 21:08
Super :") hvala na prijedlozima :") Ostavljam temu i bilježim svaki prijedlog. Gledala sam malo videa na youtubu za plažu Pinezić. Izgleda lijepo. :") A što se tiče parkirališta, imate li neki favorit gdje je najsigurnije parkirati auto, uz koju plažu i da nema briga o tome da se parkiralo na krivo mjesto?
prije 3 dana, 12:33