Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Molim blok doticnog..hdfmjcbz

https://mojekrpice.hr/hdfmjcbz-318283 Meni je poslano nekoliko poruka da mu se striktno javim putem mail-a. Vidim sad na profilu vec ima nekoliko negativnih. Admina molim blok. Cure ne nasjedajte!!
prije 6 dana, 22:34
Ne znam zašto, ali administratorica je već duže vrijeme neaktivna na portalu. Ili se razbolila ili je na godišnjem. Punim joj box na dnevnoj bazi i ne reagira. :|
prije 6 dana, 22:58
--> https://mojekrpice.hr/forum/t/257598/scam-poruke-u-inboxu
prije 6 dana, 23:00
Ne kužim stvarno čemu to ,zasto mu odgovarati na email?
prije 6 dana, 10:03
Takve najbolje ignorirati vecina ovdje odgovori na mail jer stvarno misle da je to kupac pa kasnije kukanje da je to prevara itd a bilo je i onih koji stvarno posalju stvari
prije 6 dana, 10:14
To je neka međunarodna prijevara posrijedi. Fora je u tome što bi Vam slao na mail lažnu potvrdu uplate i zahtjevao da mu ekspresno pošaljete jer mu treba to brzo u tipa Poljsku. Pa meni na Njuškalo svakodnevno dolaze takve poruke i na Letgo prije isto svaki dan jedna poruka na lošem hrvatskom jer prevodi na Google prevoditelju. Ja mu samo napišem odjabaus Miki maus i prijavim ga tj. Profil!
prije 6 dana, 13:30
Pozdrav,molim vas ako netko ima iskustva sa profilom Chloe-m.Prije 7 dana sam joj uplatila za cipele i od tada se ne javlja i nije logirana.Zove se Ivana Solic.Molim vas neki savjet jer mi se ovo prvi puta dogodilo.Hvala!
prije 5 dana, 22:27
A Bože dragi glupih ljudi dobijem jućer i danas sa email užas samo ignoriramo budale i gluposti !!!
prije 5 dana, 00:54