Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Slobodno vrijeme i hobiji /

Putovanja, odmori /

Molim pomoć oko kupnje karte London - Upute

Pozdrav. Prvi put kupujem kartu preko interneta. Zanima me je li mi bolje kupiti kartu sa kartice u kunama ili bolje sa one u eurima. Da me ne odere na konverziji. Također u prezimenu imam kvačicu, pa mi je onda bolje pisati bez kvačice na karti?
prije 7 dana, 13:43
Moraš pisati bez kvačice, a svejedno je koja je valuta, kako je jeftinije. Ako mozes birati onda u kunama, al nije konverzija ne znam kolika
prije 7 dana, 14:41
> TinTina987: > Moraš pisati bez kvačice, a svejedno je koja je valuta, kako je jeftinije. Ako mozes birati onda u kunama, al nije konverzija ne znam kolika Hvala puno na odgovoru. Mislim da je cijena u eurima, ali nisam sigurna. Radi se o Ryanairu. Šta onda bolje u kunama sve?
prije 7 dana, 17:25
Platite sve u kunama, konverzija može biti koja kuna, i pazite.... naplaćuju vam svu prtljagu, osim male ručne torbe, pa pogledajte koliko nosite, dimenzije i težinu, na aerodromu vam je barem duplo više. I sjedala se posebno naplaćuju.
prije 7 dana, 17:49
Vidim da imaju opciju za dodatnih 20 kg i sad ne znam da li može onda jedan kofer imati 40 kg ili 2 po 20 kg.
prije 6 dana, 18:02
Svaki kofer plaćate posebno, besplatna je samo ručna torba dim.40x20x25, koju unosite sa sobom. Možete dodatno on line platiti mali kufer dim. 40 x 55 x 20 cm, do 10 kg, koji možete unijeti sa sobom i ubaciti u prtljažnik iznad sjedala, i to je kod narudžbe on line 6 ili 10 eura, ili ako ima previše kofera, mogu vam tražiti da ide u trup aviona, to naprave na aerodromu, kad ste već prošli sve prijavne pultove https://www.ryanair.com/ie/en/plan-trip/flying-with-us/baggage-policy Ako nosite dosta prtljage onda ta opcija di je obvezan check in za 25 eura
prije 6 dana, 18:52
Razlika u cijeni je koja kuna skroz zanemarivo no prilikom kupnje preporucujem kupiti priority jer onda s vama moze cabin suitcase gore u avion. Ukoliko se priority ne kupi kufer pri ukrcaju ide besplatno u prtljagu dole sa svima ostalima i kada sletite morate cekat dok ga stave na traku.
prije 4 dana, 11:46