Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ostalo /

Razgovori /

Stari pas ne jede

Molim za pomoć. Prije koje 2 god.sam otvorila temu Stari pas-vitanini i ostalo (kujica mog tate - Meri). Bila je teško pokretna, onda se preporodila najednom. Sad je napunila 15 (maltezerica) i odjednom je prestala jesti. Neće ništa. Imate li kakva iskustva ili savjet za pomoć? Veterinari u KŽ će mi reći da ju oslobodimo muka. Ona spava 22h/dan, ovo malo što je budna, vesela je. Samo slabo vidi, ne čuje. Unazad par dana ne jede (malo sitno sjeckane čajne Sljeme). Tanka je ko iglica. Znam da se gasi, ali mora jesti. Inače je jela kašasto jer nema zube. Boli me to sve. :(
2019 08 27
Kad je moja bila tako loše,palo mi napamet da joj skuham malo domaćeg pileta i to je upalilo - mali psić isto - jorki,pa nije ni trebalo puno količinski. Čak je dobila malo snage i digla se na nogice. Nažalost,nije još dugo poživjela. Ali me uvijek veseli ta uspomena kako joj je to u tom trenutku prijalo. Sretno!😘
2019 08 27
Odvedi ga kod veterinara na inekcije... isti slucaj sam i ja imala sa mojim maltezerom , 18ipo godina ima. To je kao neki vitaminski koktel i stvarno pomaze... Pasic je vec star i vjerovatno mu je naporno jesti, mozda se brzo umara, jos ako nema zubice to mu stvara dodatan problem... Probaj mu juhu napraviti, i umjesto paste mu kokos na sitno narezi u juhi... i ako je potrebno budi pored njega i pomozi mu dok jede. Oporavit ce se on, samo budite uz njega.. sretno!!
2019 08 28
Hvala :). Idemo danas. Jučer nije mogla ni hodati, danas može. Hvala svima koji su se javili, i u inbox.
2019 08 28
Kad je naša pokojna labradorica imala tumor usne šupljine miksali smo joj hranu u kaše i tako je jela. I komadići mekanog mesa iz ruke :). To su lijepe godine za psa i nadam se da će vam još poživiti.
2019 08 29
Meri je jučer otišla. Zapravo je bila tatin pas, ali smo svibu istoj kući i brinuli za nju. On je još na moru i plače. Znali smo i rekli si dambi mogla svaki čas i u snu, samo je spavala ovih godinu dana, bila je budna po sat dnevno, vesela i zaigrana, jela je, ali se gubila u glavi i povremeno zavijala. Teško je dizala zadnje noge. U utorak se srušila, kao da je pretrpjela neki moždani idar, odonda nije jela. Pokušalo se kod veterinara s vitaminima i ostalim, ali izdržala je samo dan. Možda joj je i to bio šok. Taman kad smo ju htjeli uspavati jer je plakala u muci (ne dugo, možda sat), sama je otišla. Imala je dugih i lijepih 15 koje je provela s nama, u krevetu. :) HVALA svima. Srce me boli kad vidim svoju 11-godišnju uz koju je mali jako vezan, i svi, cura je odlično, ali godine idu, ne možemo protiv toga. Uživati dok je s nama.
2019 08 30
Inače, Meri je bila prvi maltezer u Križevcima. :)
2019 08 30
Jako mi je zao :(. Ali imala je stvarno lijep i dug zivot za jednog peseka. I moj prvi pas bila je maltezerica 😊
2019 08 31
:)
2019 08 31