Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Svakodnevica /

Dom /

Sušilica rublja

Bok cure, planiram kupiti sušilicu rublja pa me zanimaju vaša iskustva te za koju smatrate da je najbolja. Vidim da se na tržištu nude svakakve te da isto tako cijene dosta variraju. Također me zanima ima li tko od vas postavljenu sušilicu iznad perilice (radi veličine kupaonice biti ću primorana tako) te kako je to rješeno. Hvala :")
prije 16 dana, 10:51
Pozz,to je bila jedna od mojih opcija i gdin koji mi je postavljao rekao mi je i pripremio neke gume i ne sjećam se točno što još (perilica veša nekad zna bit nemirna a ako je gore i sušilica da nebi po cjeloj kupaoni šetala...kužite vjerujem)kako bi to bilo u "vagi".Imam Beko preko 3 godine i kuc kuc...prezadovoljna sam.Svakako neka Vam to postavi netko s znanjem...nije baš samo stavit jedno na drugo. pozz:-)
prije 16 dana, 11:19
ja imam bosch i perilicu i sušilicu (ali montirane su nam jedna pokraj druge) i preprezadovoljna sam. Imamo ih već 8 godina i nikakav kvar ni na jednoj do sada nismo imali. Kada smo ih kupovali bila je neka akcija sa 5godišnjom garancijom ili 5+2 ... nisam sigurna
prije 16 dana, 12:03
> Tridvajedan321: > Pozz,to je bila jedna od mojih opcija i gdin koji mi je postavljao rekao mi je i pripremio neke gume i ne sjećam se točno što još (perilica veša nekad zna bit nemirna a ako je gore i sušilica da nebi po cjeloj kupaoni šetala...kužite vjerujem)kako bi to bilo u "vagi".Imam Beko preko 3 godine i kuc kuc...prezadovoljna sam.Svakako neka Vam to postavi netko s znanjem...nije baš samo stavit jedno na drugo. > pozz:-) da, to me strah jer i moja perilica nekad zna odplesat :') :') :') ali znaci sada vam je sve ok?
prije 16 dana, 12:17
Imam Bekovu sušilicu na Bosch perilici, čak nemam ni taj okvir koji ide između . Tako je već godinama, obje su izvrsne i valjda im se sviđa kod nas jer nisu nikuda odplesale :)
prije 16 dana, 12:39
> anniealav14: > > Tridvajedan321: > > Pozz,to je bila jedna od mojih opcija i gdin koji mi je postavljao rekao mi je i pripremio neke gume i ne sjećam se točno što još (perilica veša nekad zna bit nemirna a ako je gore i sušilica da nebi po cjeloj kupaoni šetala...kužite vjerujem)kako bi to bilo u "vagi".Imam Beko preko 3 godine i kuc kuc...prezadovoljna sam.Svakako neka Vam to postavi netko s znanjem...nije baš samo stavit jedno na drugo. > > pozz:-) > da, to me strah jer i moja perilica nekad zna odplesat :') :') :') ali znaci sada vam je sve ok? Ipak smo ih odvojili i zgurali jednu uz drugu😳...jer bas zato sto se ova nasa perilica nekad zglupira 😂😂nisam bila ni sto posto ziher jer je i zidni bojler kraj njih..kupili smo i te nekr gume ali odustali. Sad nekad skupa idu malo levo desno😂😂😂😂(šalim se) Al evo ima sad svega za za podlozit i pa bi trebalo funkcionirat..👌👌
prije 16 dana, 13:31
super, zahvaljujem vam se svima na odgovorima :")
prije 15 dana, 21:21