Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Obrve i što s njima

Nakon tolikih godina čupanja obrva i maljanja po njima svime i svačim, ostale su jadne i prorijeđene. Dugo su i izdržale izmjenu trendova na relaciji tanke obrve i debele obrve, kao i silne olovke, prahove, kreme, masti, eyebrow tattoo proizvode itd. Zadnja slamka spasa bila su razna ulja i kreme za rast obrva (ricinusovo ulje, ulja iz kućne radinosti, ulja sumnjiva podrijetla i sastava), ali niti to nije urodilo osobitim plodom. ,:) Budući da mi se više ne da svako jutro voditi bitku s vlastitim obrvama kako bi ih dovela do primjerenog stanja, odlučila sam se za neki tretman dugotrajnijeg efekta, ali ne znam koji. Ima li tko iskustva i preporuke za tretmane kao što su japansko iscrtavanje obrva, bojanje obrva, ekstenzija obrva i sl. te imate li preporuku za dobar salon u Zg?
2019 09 08
Ne znam, meni ricinusovo ulje koristi ako sam kontunirana u mazanju obrva ili trepavica (doslovno svaku večer). Ja već nakon par dana korištenja vidim promjene no upravo zbog toga nemam kontinuitet. Prije par mjeseci u dogovoru s kozmetičarkom sam bacila pincetu te isključivo idem kod nje na threading obrva. Nisam imala toliku katastrofu od obrva ali definitivno nisu bile ni sličnoga oblika, jednu obrvu sam cijelu stanjila i očerupala i to sam prekrivala olovkom za obrve. Sada mi je odlično, izdržim po 3 tjedna da ne diram obrve ali je bilo svakakvih faza. Bitno je sada da se riješiš te pincete i prestaneš čupati ako nemaš smisla za to i savjetujem da ipak odeš kod nekoga tko je stručan pa da zajedno stvorite plan. I dalje mi naravno fali da to bude "savršeno" ali sam itekako zadovoljna svojim obrvama. Što se tiče japanskog iscrtavanja, nisam baš za to. Nešto sam čitala o powder obrvama, to mi se više sviđa. Za japansko pogledajte kod Frajle'ss, imaju mi lijepe radove. A za powder obrve sam vidjela na instagramu kod cure tk_make_up pa si pogledaj :)
2019 09 08
definitivno se trebate ostaviti pincete i cupkanja ako nemate iskustva s time i ako precesto dolazite u napast, takoder preporucam da odete kod kozmeticarke svakih mjesec dana jer ce ona na neki nacin depiliranjem istrenirati dlake gdje da rastu , kombinacija kozmeticarke i upotrebe raznih ulja kao i uravnotezena prehrana puna proteina, minerala i ostalih tvari koje vam trebaju za normalnu funkciju organizma kroz obicnu prehranu znaci bez uzimanja ikakvih suplemenata uciniti ce dosta jer tijelo mora dobivati dovoljno tih tvari da bi moglo proizvoditi nove stanice a dlaka bilo trepavica bilo obrva je gradena od 98% proteina te ih zbog toga morate unositi dovoljno, ako se budete drzali toga u roku od godine dana mozete imati solidne obrve koje ce se s vremenom jos popuniti i pogustiti, masaza uljima za stimulaciju rasta i hidratizacija tog dijela koze takoder su vam od pomoci, na skupe preparate koje imate u mullera nemojte se oslanjati jer ne djeluju to je sto se tice onog dijela koji bi mogli sami napraviti a iscrtavanje u puder obrve vas mogu spasiti dok se stanje ne popravi
2019 09 09
hvala cure na savjetima :") nije problem u čupanju i oblikovanju. lijepo su oblikovane i tu nemam zamjerku. ali su prorijeđene ajme i moram ih nadopunjavati nečim kako ne bih izgledala kao da bolujem od maligne bolesti... i stvarno mi se više ne da trošiti vrijeme na to. da, dosljednost u upotrebi ricinusovog ulja je možda bitna ,:) + hidratizacija proučim malo i puder obrve kao privremeno rješenje.
2019 09 09
> maloodjece: > da, dosljednost u upotrebi ricinusovog ulja je možda bitna ,:) + hidratizacija > proučim malo i puder obrve kao privremeno rješenje. E pa da, probajte biti dosljedni barem mjesec dana. Samo da vidite prve promjene :) Definitivno jeftinije i prirodnije.
2019 09 09
Uu ja razumijem sto je to haha. I meni svi govore da ne cupam i pustim da rastu. Ja bi pustila da ih ima alii nema i ne mozes ljudima objasnit. Odlucila sam se za nadopunjavanje obrva koje traje 6 mj. To odite kod kozmeticarke i pitajte kakve opcije nude. Obavezno prije pogledati na stranicama njihove radove da se uvjerite u strucnost tj krajnji rezultat...a da ce misteriozno narasti - necee 😂
2019 09 09
Puder obrve, Glitter&Glam salon na Kvatriću. Ja sam prezadovoljna i puno je ljepše i prirodnije od japanskog iscrtavanja tako da mislim da nećeš požalit. Ne znam ponudu za druge salone ali ja sam u ovom radila i imam samo pohvale i za uslugu i cijenu, a i krajnji rezultat. :)
2019 09 11
@Chanella - to je to ,:) ,:) nisam ja njih nikada počupala pa da one nisu htjele narasti ponovno već su se jednostavno prorijedile u svim dijelovima i potrebno ih je nečime popunjavati. a budući da me ne privlače one ''marker'' obrve koje se naprave s tri poteza najdebljim markerom, puno mi vremena oduzima svakodnevno postizanje njihovog normalnog i prirodnog izgleda. svakako ću uvažiti sve vaše preporuke i pokušati s puder obrvama. @Andreja123 - hvala za preporuku salona, oni su mi blizu. proučit ću još njihov rad, kao i rad tk_make_up te se ohrabriti i na taj potez :D
2019 09 11
Punooo vode unositi u organizam! Ricinusovo ulje i ne bi lose dosao neki kompleks vitamina ☺️
2019 09 11