Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Dm bodovi, ako mi ko može objasniti

Bok cure, Znači zbunjena sam. Imam osnovnu karticu i dodatnu koju koristi mama. Ona uredno provlači karticu i skuplja bodove ali ih dosad nije koristila jer je zaboravila pin, a ja na osnovnoj kartici skupljam i koristim s vremena na vrijeme. I sad neki dan njoj kaže žena kao imate puno bodova zašto si to ne iskoristite (nije rekla koliko) pa ajde riješim ja to s pinom i prijavim se s njenom (dodatnom) karticom kad tamo 300 bodova ali to su moji bodovi. Ne znam jel razumijete što mislim. Znači to su bodovi koje ja imam na osnovnoj kartici. I sad ne razumijem, da li se bodovi skupljaju za obe kartice zajedno i zajednički koriste ili šta? To opet nema smisla jer tamo na popisu bodova imam samo svoje kupovine, a znam da i ona ode često u dm ali nisam primijetila da sam ikad dobila bodove od njene kupovine. Može li mi ko objasniti kako funkcionira to sam osnovnom i dodatnom karticom?
prije 11 dana, 11:38
Meni su dm-u objasnili ovako: bodovi se mogu iskoristiti samo uz osnovnu karticu. A skupljaju se i na osnovnoj i na dodatnoj. Svaka obavljena transakcija na dodatnoj kartici pridružuje se skupljanju bodova na osnovnoj kartici. Na njihovoj aplikaciji vidljive su sve transakcije u obliku skupljenih bodova pa bi trebalo pisati i za dodatnu karticu kad je upotrijebljena (pogledajte pod detalje; datum, ime vlasnika ako je uvedeno...).
prije 11 dana, 12:31
Mene sve to isto buni..D li sa dodatnom karticom mogu skupljat dodatne bodove..Jer 3 kupona sam aktivirala preko njihove stranice za dodatne bodove i to je bilo ujutro..Popodne odem u dm i sve to kupim da dobijem d.bodove ali sa dodatnom karticom..Na kraju uopće nisam dobila te bodove...
prije 11 dana, 13:13
> selena500: > Mene sve to isto buni..D li sa dodatnom karticom mogu skupljat dodatne bodove..Jer 3 kupona sam aktivirala preko njihove stranice za dodatne bodove i to je bilo ujutro..Popodne odem u dm i sve to kupim da dobijem d.bodove ali sa dodatnom karticom..Na kraju uopće nisam dobila te bodove... Trebalo bi biti u funkciji da se pomoću kupona mogu skupljati i dodatni podovi i to na dodatnoj kartici. Jedino treba paziti na kojoj kartici ste to aktivirali. Ako ste aktivirali na osnovnoj, onda ti kuponi nisu vidljivi na dodatnoj i ne dobivate dodatne bodove. Isto tako, isti iskorišteni kupon se ne može ponovno koristiti.
prije 11 dana, 13:40
Bodove mozete skupljati i s glavnom i s dodatnom karticom, isto tako se bodovi mogu iskoristiti s obe kartice, znaci zajednicko je skupljanje i zajednicko je koristenje tih bodova. Kupone morate aktivirati za svaku karticu posebno! Ovo sto je Eisen77 napisala je vrijedilo za stari sustav bodovanja. :")
prije 10 dana, 14:09
E da, sad kužim, bunilo me jer sam mislila da svaka kartica skuplja posebno. Hvala cure na objašnjenju
prije 10 dana, 15:18
Mama i ja imamo dvije kartice, znači dvije glavne i dale smo ih spojiti skupa, ALI. Svaka mora aktivirati svoje kupone tako da nismo ništa postigle, zašto su mi nudili to kad su mi samo zadali duplo posla. Tako da hvala, ali ne hvala. Uglavnom usrali su se skroz s tom karticom, radila sam na poslu istraživanje, tj ne ja osobno, ali imala sam uvid u podatke, ne znam dal su uopće svjesni koliko su kupaca rastjerali. Pa tako i mene, čisto neki revolt. A i zašto da kupim kremu kod njih za 100 kn pa dobijem 30 bodova kad ju mogu kupiti u bilo kojoj drugoj drogeriji na 30% popusta
prije 10 dana, 19:09
> TinTina987: > Svaka mora aktivirati svoje kupone meni je taj dio još najbolji. Ja aktiviram 5x više bodova, iskoristim, pokupim bodove, pa mama aktivira na svojoj kartici taj isti kupon i pokupi još bodova. osobno sam se naviknula na te bodove, okej mi je princip. Ali da ću kupovat neke stvari koje ne koristim/ ne trebaju mi samo da bih dobila dodatne bodove, neću. I dalje gledam gdje mi je šta jeftinije za kupiti. ako je to dm i još k tome bodovi, fantastično! ako je to bipa, doviđenja dm. Eh.
prije 10 dana, 22:10
> SaraKedavra: > > TinTina987: > > Svaka mora aktivirati svoje kupone > meni je taj dio još najbolji. Ja aktiviram 5x više bodova, iskoristim, pokupim bodove, pa mama aktivira na svojoj kartici taj isti kupon i pokupi još bodova. > osobno sam se naviknula na te bodove, okej mi je princip. Ali da ću kupovat neke stvari koje ne koristim/ ne trebaju mi samo da bih dobila dodatne bodove, neću. I dalje gledam gdje mi je šta jeftinije za kupiti. ako je to dm i još k tome bodovi, fantastično! ako je to bipa, doviđenja dm. Eh. Tako i ja. Ponekad se isplati, ponekad ne. Nedavno su imali akciju 1+1 gratis i isplatilo se za neke proizvode i još sam aktivirala na aplikaciji kupon 5× više bodova. Možda ne ne nakupim za mjesec dana hrpu bodova, ali s vremenom nakupim. Nedavno sam tako mjenjala bodove za 80 kn popusta, tj.umanjen račun i super.
prije 10 dana, 13:28
Da da, isplati se kad se kupuju njihovi proizvodi, kad se prate akcije i kad se obavi mjesečni shopping u dmu odjednom! :)
prije 9 dana, 02:36