Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Prehrana, recepti, ekologija /

Peticija za zaštitu naših voda Ustavom

https://voduuustav.com/velika-akcija-mosta-za-zastitu-nasih-voda/
prije 4 dana, 15:10
Da su pročitali zakone koje su donijeli znali bi da većina traženog u njima piše. Seratorska predizborna kampanja prodanih duša. Pljuc.
prije 4 dana, 18:33
Nebitno mi je, zaista, od koga je došla ideja i je li samo u svrhu kampanje. Bitno mi je promicanje svijesti o problemu koji ionako ne bi trebao imati nikakve veze s politikom. U ovoj državi ionako narod jedino i samo šuti, a jedino i samo se političare čuje. Tako da bih ovo potpisala i da je došlo od Muje i Hase za njihovu kampanju.
prije 4 dana, 21:28
Slažem se. I ja sam sudjelovala u tome i znala sam da će pojedinci gledati od kuda je proizašla inicijativa za to, a ne o čemu se uistinu radi. Nije li voda ono najbitnije potrebno za život. Kakve veze ima politika sa tim?
prije 4 dana, 10:03
> markina: > Slažem se. I ja sam sudjelovala u tome i znala sam da će pojedinci gledati od kuda je proizašla inicijativa za to, a ne o čemu se uistinu radi. Nije li voda ono najbitnije potrebno za život. Kakve veze ima politika sa tim? ima veze, mogli bi prodat ili dat koncesiju na idućih 100 godina pa nek radi ko šta hoće
prije 3 dana, 14:05