Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Cure koje ne odgovaraju na poruke

Pozdrav svima, Evo jedna stvar mi nije jasna. Uglavnom sam kupac na MK i imam sve pozitivne povratne, i sa prodavateljem uvijek zavrsim komunikaciju, bilo da sam kupila ili odsutala od kupnje. I sad vec par puta posaljem curama poruku da sam za nesto zainteresirana i vidim da su aktivne ali me ne odgovaraju?! Pa zasto ako prodaju nesto, ne mogu odgovorit? Najradije bi im dala negativnu ali znam da nije ok jer nije došlo do suradnje. Nije mi jasno zasto nesto oglase, ali ne odgovore kad posaljem poruku da sam zainteresirana za kupnju.
2019 09 12
> Sisibella: > Pozdrav svima, > Evo jedna stvar mi nije jasna. Uglavnom sam kupac na MK i imam sve pozitivne povratne, i sa prodavateljem uvijek zavrsim komunikaciju, bilo da sam kupila ili odsutala od kupnje. > I sad vec par puta posaljem curama poruku da sam za nesto zainteresirana i vidim da su aktivne ali me ne odgovaraju?! Pa zasto ako prodaju nesto, ne mogu odgovorit? > Najradije bi im dala negativnu ali znam da nije ok jer nije došlo do suradnje. > Nije mi jasno zasto nesto oglase, ali ne odgovore kad posaljem poruku da sam zainteresirana za kupnju. Ni meni nikako to nije jasno. Ako ne zelis prodat, sto uopce stavljas oglas..
2019 09 12
I meni se dogodilo i isto mi je došlo da ostavim povratnu u stilu prijavljuje se a bezobrazno ne odgovara na upit Fakat ne kužim takve prodavačice
2019 09 12
E to se meni dogodilo ovih dana. Zainteresirana sam za jedan artikl i želim ga kupiti. Poslala sam upit prije tjedan dana i još uvijek nisam dobila odgovor. Uredno se svaki dan prijavljuje na mk. Danas sam opet poslala upit. Ja se nadam da će odgovriti. Isto tako kad se meni pošalju upit za neki artikl, ja odgovorim, ali nikad ne dobijem odgovor, hoće li ili neće. Mislim ono ako nešto želiš završiš razgovor.
2019 09 12
Ajde bar nisam jedina kojoj se to događa, to je odraz kulture...
2019 09 12
Takva je vecina, jave se da bi kupili, pa ne odgovaraju tjedan dana, u međuvremenu prodam nekom drugom i onda se sjete pitat za podatke. Ako netko ceka novce nije mi problem rezervirat, ali ovakvo nejavljanje je bezobrazno
2019 09 12
Evo ja sam osobno imala nedavno upit za jedne hlace, nisam vidjela poruku dosta dugo niti sam dobila na mail obavijest da je stigla. Nakon sto sam procitala, odgovorila sam i tu je doslo do dogovora, za kojeg mi gospon odmah salje svoju adresu gdje da posaljem i po mogucnosti se javim na whatsapp, nakon toga taj isti tren nisam odg.jer mi je sve to bilo sumnjivo. U medjuvremenu je poslao opet poruku medjutim meni opet nikakva obavijest i nisam ju vidjela do jucer. Nakon toga svega je rekao da nista i ne saljem. Zahvalila sam i to je to. Ono sto je meni ovdje bilo cudno je da niti pita za broj racuna, niti jednog artikla nema,niti jedne ocjene.. A ja nisam toliko aktivna na ovome.. Ostanem ulogirana preko moba a uopce ne visim tu npr. Ono sto hocu reci (a na kraju sam skrenula s teme) je da se neke cure mozda prijave pa ostanu ulogirane a mozda zapravo nisu na krpicama. Ne znam.. 😏🙄
2019 09 12
Takoder mi se dogodilo isto. Ja sam nova od jucer, pratila sam mk vec odavno ali evo tek sad odlucila kupiti nesto. Posaljem poruke dvjema curama, obje ulaze u danu bar 3 puta (pozeleni ona kvacica) a ni jedna ne odgovori. Ako ne mislis prodavati onda nemoj ni stavljat jer je bezobrazno prema nama koji cekamo odgovor, a znamo da ste bile aktivne.
2019 09 12
Evo da se oglasim i ja kao prodavačica (najčešće). 7 godina sam na krpicama i stvarno ima svega, od prodavačica do kupilica. Dogodi se da stvarno ne vidim poruku, da ostanem ulogirana, ali i da imam nekoliko poruka u isto vrijeme i jedna od njih je već tražila podatke za uplatu. Većinom odgovorim da je prodano, ali ne stignem svaki puta (naročito kad cure imaju još neka pitanja vezana uz artikl, a ja već u fazi slanja podataka). Također, u zadnjih 5 dana sam imala nekih 15 upita i sve žene su tražile slike, mjere svega m ogućeg i nemogućeg, popust i sl. - sve sam napravila, utrošila svoje vrijeme i nema odgovora. Jedna me pita nešto, odgovorim joj pa onda opet nešto pita i tako 10 poruka. Onda nakon svega kaže da neće kupiti. Ok, njezino pravo, ALI mogla je pitati svih 5 pitanja u istoj poruci, a ne ovako. Ne opravdavam nikoga jer nas ovdje stvarno ima svakakvih, ali baš zato se sve trebamo truditi biti bolje pa bi nam se to možda i vratilo. Ja uslikam iz više kuteva, stavim mjere, stavim slike na sebi, čak i svoju visinu, ali eto, neke cure zanimaju moje mjere (doslovne sve) i sl.
2019 09 12
Pa da, baš to. Na kupovinu od 300kn, dam popust od 60kn (za 3 nova artikla) i opet ne valja. Samo kažem da razumijem kad netko želi nešto kupiti i ne dobije odgovor, ali iz svoje perspektive aktivnog prodavača sam napisala što se meni događa. Nikada ne očekujem da netko odmah kaže da kupuje, ali neke stvari su ispod svakog nivoa (ne)kulture.
2019 09 12
Slazem se da ima svakakvih prodavaca i kupaca samo eto bilo bi puno bolje da svi napisu kako si rekla sve u istu poruku, a nakon toga ovisno dali je prodano napises tako u poruci. Jer ipak pristojnije je i odgovoriti "prodano" i maknuti proizvod nego da netko danima ceka odgovor(ako ga uopce dobije).. Mozda bi stranica trebala postroziti pravila i za jedne i za druge pa onda nebi bilo ovakvih problema.
2019 09 12
> Maja21: > Pa da, baš to. Na kupovinu od 300kn, dam popust od 60kn (za 3 nova artikla) i opet ne valja. > Samo kažem da razumijem kad netko želi nešto kupiti i ne dobije odgovor, ali iz svoje perspektive aktivnog prodavača sam napisala što se meni događa. > Nikada ne očekujem da netko odmah kaže da kupuje, ali neke stvari su ispod svakog nivoa (ne)kulture. Obisao mi se komentar , uglavnom kao kupac pročitam u profilu sve i ako piše +poštarina šta idem bahato još se čuditi, i meni pišu uvjeti i sve , ona meni ,još da vam ja sad platim poštarinu ,ukratko rečeno na sako od 35 kn ....
2019 09 12
Puno korisnica stavljaju slike artikala koje uopće nemaju ili ih ne planiraju prodavati ali su upravo u trendu. 🥴 Način na koji privuku potencijalne kupce za druge artikle iz ormara. Zato tako eto nema odgovora...
2019 09 13
> NikaLuce: > Puno korisnica stavljaju slike artikala koje uopće nemaju ili ih ne planiraju prodavati ali su upravo u trendu. 🥴 > Način na koji privuku potencijalne kupce za druge artikle iz ormara. Zato tako eto nema odgovora... Istina ,bila je već tema o tome.
2019 09 13
> NikaLuce: > Puno korisnica stavljaju slike artikala koje uopće nemaju ili ih ne planiraju prodavati ali su upravo u trendu. 🥴 > Način na koji privuku potencijalne kupce za druge artikle iz ormara. Zato tako eto nema odgovora... Meni je to besmislen razlog jer sigurno ne bih poželjela drugi artikl od osobe koja mi ni za ovaj nije odgovorila. Čak i da poželim nešto iz njezinog ormara, mislim da zbog ponosa ne bih kupila.
2019 09 13
1 2 3 Sljedeći