Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Poboljšavanje krpica? Konstruktivna rasprava :)

Drage krpičarke - zanima me, što volite, a što ne volite kod krpica? Što biste pohvalile, a što popravile - kako bi stanica bila što bolja? :) Osobno, volim ocjene iz kojih saznam više o osobi od koje kupujem. Nedostaje korisnička podrška i što se nema kome obratiti oko nastalih problema. Vaša lista? :)
2019 09 16
1. registracija po principu njuškala - daš oib i imaš korisnički profil, (tako se ne bi otvaralo mali milijun fejk profila) 2. aktivna korisnička podrška 3. mogućnost dobijanja obavijesti kada se dogodi promjena na artiklu koji ti je u omiljenima (promjena u cijeni nr.) - znam da je ovo daleko daleko nemoguće, ali eto, meni bi to bilo fora :) p.s. 4. da se loše povratne i/ili neutralne ocjene ne uklanjaju članovima koji su iz nekog razloga proglašeni "top članovima"
2019 09 16
p.p.s. i ako može malo veći izbor smajlija...npr jedan sa prstom mi je nekada baš neophodan :') :') :')
2019 09 16
> PretrpaniOrmar: > p.p.s. i ako može malo veći izbor smajlija...npr jedan sa prstom mi je nekada baš neophodan :') :') :') Onaj mali koji se izbaci kad se pije čaj? o:)
2019 09 16
> Uljeshura: > > PretrpaniOrmar: > > p.p.s. i ako može malo veći izbor smajlija...npr jedan sa prstom mi je nekada baš neophodan :') :') :') > Onaj mali koji se izbaci kad se pije čaj? o:) ]:( naravno, i s njim bi ja čuda mogla napraviti :')
2019 09 16
Ma samo da naprave aplikaciju i obavezna registracija, sa svim podacima. I da na primjer admin odobri svaki oglas kao na njuskalu...
2019 09 16
Kad se napiše negativna ili pozitivna da se ne može izbrisati,postoji rubrika za obrazloženje,pa nek kupci ili prodavači odluče da li žele surađivati itd,
2019 09 16
> Petrasonja: > I da na primjer admin odobri svaki oglas kao na njuskalu... Za to treba vise od jednog administratora. Osim ako mislis da ovaj jedan treba i moze biti na Mk 24/7. Ideja odlicna, ali realizacija tesko.
2019 09 16
> PretrpaniOrmar: > 1. registracija po principu njuškala - daš oib i imaš korisnički profil, (tako se ne bi otvaralo mali milijun fejk profila) > 2. aktivna korisnička podrška > 3. mogućnost dobijanja obavijesti kada se dogodi promjena na artiklu koji ti je u omiljenima (promjena u cijeni nr.) - znam da je ovo daleko daleko nemoguće, ali eto, meni bi to bilo fora > :) > p.s. 4. da se loše povratne i/ili neutralne ocjene ne uklanjaju članovima koji su iz nekog razloga proglašeni "top članovima" NA Njuškalu možeš unijeti sve krive odnosno lažne podatke od imena do OIB-a. Pa nemaju oni pristup bazi podataka za OIB-ove da bi znali koji je lažan koji nije odnosno dali se ime i prezime i OIB podudaraju. Tako da to nije nikakva garancija niti drži vodu po meni.
2019 09 16
> Lonela1: > NA Njuškalu možeš unijeti sve krive odnosno lažne podatke od imena do OIB-a. Pa nemaju oni pristup bazi podataka za OIB-ove da bi znali koji je lažan koji nije odnosno dali se ime i prezime i OIB podudaraju. Tako da to nije nikakva garancija niti drži vodu po meni. Jap. Ovo stoji.
2019 09 16
> sonja90: > > Petrasonja: > > I da na primjer admin odobri svaki oglas kao na njuskalu... > Za to treba vise od jednog administratora. Osim ako mislis da ovaj jedan treba i moze biti na Mk 24/7. > Ideja odlicna, ali realizacija tesko. Pa to je samo moja mašta, ko ono kad razmišljamo šta bi napravili da dobijemo na lotu... 😎 Znam da je nemoguća misija, ali eto mašta može svašta🙈
2019 09 16
Bilo bi divno kada bi se dopuštao samo jedan brend po oglasu pa ne bi vise bilo Zara mango asos na jednom oglasu.
2019 09 16
da postoji nesto da se suzbije varanje, a ne ono mi smo stranica ali nas briga ako vas neko prevari, sami ste. nesto da uzmu barem broj tekceg ili oib ili nesto, da se moze nesto poduzeti, jer sam puno korisnica vidjela da su zakinute za poprilicno lijepe svote, a niko nista ne moze.
2019 09 16
> rosalie: > Bilo bi divno kada bi se dopuštao samo jedan brend po oglasu pa ne bi vise bilo Zara mango asos na jednom oglasu. Onda bi trebalo ukinuti tagiranje, šta uopće ne bi bilo loše
2019 09 16
da se omogući svaki puta iznova ocjenjivanje za svaku suradnju makar bila ponovljena i 40 puta sa istim korisnikom !!!
2019 09 16
1 2 3