Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Obavijest - naknada uslugama!

Poštovani korisnici, Posljednjih tjedan dana smo imali problema tehničke prirode koji su sada otklonjeni pa ponovno možete koristiti sve mogućnosti koje mojekrpice nude. Žao nam je zbog nastalih problema i što je toliko trebalo za njihovo otklanjanje. Slike su izgubljene, ali se problemi više neće ponavljati pa molimo da svojim artiklima postavite nove slike. Na taj način ćete artikle ponovno podići na vrh kategorija. Nadamo se da ćete prihvatiti našu ispriku uz dodatne usluge koje ćemo vam svima omogućiti. Hvala na vašem strpljenju i povjerenju!
2019 09 21
Pozdrav, Ja sam imala aktivirane usluge promocije 2x pa bi bila zahvalna ako bi ste mi ih ponovno aktivirali kad uploadam ponovno slike.. Ili da Vam se mailom javim? Lp
2019 09 21
E draga adminka, fala na javljanju i obavijesti. I da sad ja vas ekipu admina i tehničare obavijestim i napišem kaj mi je na srcu. Sve sam slike zgubila, kod dosta je oglasa netko moj artikl stavio u omiljene, ponovo učitati slike u stari oglas nemrem, lijepo ću sve te oglase ostaviti i pored njega učitati novi oglas istog artikla sa istim opisom i novim slikama. Znači, umjestro nekih dvjestotinjak oglasa, kak mi vrijeme dopusti (ipak imam i hrpu drugih obaveza) imat ću uskoro i preko 400. I nadam se da mi nebute brisali zduplirane oglase, jer puno sam vremena, volje, ljubavi i truda u to sve uložila. P.S. Ak mi se slučajno nekim čudom vrate slike u kaj sumnjam, ili ak nekaj drugo zmajmuniram, sama bum sve brisala....obećajem...časna pijooonirska : ;)
2019 09 21
Svima će usluge biti automatski dodane, ja ih prvi put ikad neću posebno klikati :) Napravljene su neke važne promjene na hardveru pa si vi mislite. Ovakav tip problema se ne bi trebao dogoditi više uopće, ali smo svi ovdje navikli na oprez pa sam više za "budemo vidjeli" opciju. winxica, rečeno mi je da bi svi trebali moći dodati slike u postojeće oglase. Odite gore desno na tri točkice u browser, pod povijest i onda obriši.
2019 09 21
> Admin2nd: > winxica, rečeno mi je da bi svi trebali moći dodati slike u postojeće oglase. Odite gore desno na tri točkice u browser, pod povijest i onda obriši. Hvala na pomoći, budem probala!
2019 09 21
Postovanje! Biste li ikako onda mogli izbrisati sve te slike koje su nestale pa da se krpice ,,ociste’’ pa onda ovu situaciju iskoristimo ko novi pocetak? Bez zastarijelih oglasa bez slika, bez oglasa neaktivnih korisnika, blokiranih korisnika itd?
2019 09 21
> hellokitty:3: > Postovanje! Biste li ikako onda mogli izbrisati sve te slike koje su nestale pa da se krpice ,,ociste’’ pa onda ovu situaciju iskoristimo ko novi pocetak? Bez zastarijelih oglasa bez slika, bez oglasa neaktivnih korisnika, blokiranih korisnika itd? Odlicna ideja
2019 09 21
Ta se situacija želi izbjeći tako da su korisnici zamoljeni da ponovno postave fotke. Svima će uključiti vip i četiri dodatne usluge, čak mislim da će to biti danas.
2019 09 21
Sve je to super, mene boli briga jer tak ništa ne prodajem, ali uz nove oglase bi sad trebalo u intenzivnu čistku krivih tagova, slika s neta i preprodavačica.
2019 09 21
Bas sam si mislila kako su mi se i prosli put automatski vratili. Trazili ste brojeve tel.ako se ne varam i kategorije kupljene usluge. Ja vam se tad nisam javila a samo su se pojavile kroz par dana od vase obavijesti. Svakako hvala. Lp
2019 09 21
> fancy33: > A koje su to važne promjene na hardveru? :)Pretpostavljam poboljšanja na stranici,ali koja, što točno? Pa sad i materijali mogu biti Mango.
2019 09 21
Nisam obaviještena o detaljima. 🤷🏻‍♀️
2019 09 21
> Admin2nd: > Svima će usluge biti automatski dodane, ja ih prvi put ikad neću posebno klikati :) > Napravljene su neke važne promjene na hardveru pa si vi mislite. Ovakav tip problema se ne bi trebao dogoditi više uopće, ali smo svi ovdje navikli na oprez pa sam više za "budemo vidjeli" opciju. > winxica, rečeno mi je da bi svi trebali moći dodati slike u postojeće oglase. Odite gore desno na tri točkice u browser, pod povijest i onda obriši. Oprostite ali kakve tri tockice? Gdje u povjest? Zar onda ne mogu stavljati fotke? Ne znam dali je problem sto slike trenutno imam preko moba jer vec neko vrijeme nemam interneta na kucnom racunalu jer smo se preselili pa cekamo da nam operater dodje spojiti Imam int samo na mobu
2019 09 21
Ako pogledate u gornji desni ugao ekrana, vidjet ćete tri točkice jednu ispod druge.
2019 09 21
Dajte adminka, molim vas, malo sredite ove lažne tagove, kao kod ove Fancy33 gore ;)
2019 09 21
1 2 3 4 5