Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Što nije u redu s ljudima?

Imam gotovo 1000 suradnji na Krpicama, svašta sam doživjela, sa kojekakvim se ljudima srela - Bogu hvala, najvećim se dijelom radilo o normalnim, pristojnim, ljubaznim osobama s kojima je bilo zadovoljstvo surađivati. Međutim, još uvijek se znam preneraziti pri nekim susretima i komunikacijama, još uvijek nisam imuna na nepristojnost i bezobrazluk. Jutros sam jednoj korisnici poslala upit za artikal koji me je zanimao i zamolila susret, jer smo sugrađanke i jer bih ga voljela probati. Neke krpičarke pristaju na primopredaju ali ne i na isprobavanje, neke - kao ja, npr., dozvoljavaju probanje prije kupnje. Ljubazno sam zamolila, gđa je pristala i dala mi broj telefona, pa smo se oko podneva dogovorile da - jer je njoj tada jedino zgodno - da se nađemo oko 5, ona će me nazvati prije nego krene. Posložila sam si raspored. spremila se, sjela i čekam poziv. Slučajno bacim pogled na inbox i vidim da mi je u 15 i 30 poslala poruku - Tenisice upravo prodane. Nisam mogla vjerovati! Napisala sam da sam šokirana i da je strašno nepristojno usred dogovora to napraviti, na što mi je odgovorila da je drugi kupac bio brži. Jer samnom nije bila 100% sigurna da ću kupiti, pošto ću najprije isprobati. Pa valjda se onda tom drugom kupcu kaže: Imam dogovor, ako ne dođe do prodaje - javiti ću se. Baš sam žalosna, više zbog takvog ponašanja, nego zbog artikla.
2019 09 24
Heh, ispada da je lakše bilo ondjet paket na tisak il poštu nego se s tobom naći. Nemoj se uopče zamarat s tim, iz osobnog iskustva sam naučila kad trčim za nekim artiklom obično dobijem krpu za pod :( Tako da sad kad i pošaljem upit pa kaže samo da izmjerim...a to se nikad ne desi, više ne šaljem ništa. No sikiriki :-)
2019 09 24
Takvim se prodavačima znala i negativna ostaviti radi nepoštivanja dogovora.
2019 09 24
gitadevi i meni se čini da ovdje zbilja ima svakakvih spodoba. Meni bi isto najnormalnije bilo reć drugoj kupilici da imam dogovor u 17 h i da ću joj se javiti iza toga bez obzira jesam li prodala ili ne ali eto nismo svi isti. Neke mi krpičarke dignu živac i okrenu želudac i onda pomislim da na žalost netko s njima mora živjeti, radit ili što god već, zamislite samo bit u blizini takvih osoba, strašno ali složit ćete se da svi poznajemo nekog takvog ne samo virtualno, sad ću zvučat patetično ali vremena se mijenjaju, pa i ljudi, postale su im bitne neke druge stvari, imaju druge prioritete koji često ne idu baš pod ruku s vrijednostima. E sad da ne ispadne teški crnjak i ja sam ovdje doživjela prelijepih suradnji s divnim osobama i ne bih imala ništa protiv da mi se one jave kad dođu u Slavoniju😉
2019 09 24
Imala sam osto takvih slučajeva,dogovozim sve žurim nakon posla,uđem u tramvaj,otvorim poruke i ono artikl prodan.E sad se pitam da li stvarno prodan ili je profil sumnjiv a kak ti pristane na primopredaju da ne bi bilo sumnje a onda napiše prodano.Uvjek mi je to smrdilo i vuklo na prevarantice.To je moje misljene.Ako si nešto dogovorila onda je to rješeno.Navečer sve dogovoriš ujutro mi pišeš prodano Ma daj molim te,to su čiste izmišljotine iz nekih drugih razloga.
2019 09 24
Upravo takve stvari mene ovdje izbacuju iz takta; nije uopće do artikla (iako nekada i je), nego do samog ponašanja. Ja to kao prodavač nikada ne bih napravila, a naročito ne osobi koja ima toliko pozitivnih povratnih. Više puta mi se dogodilo da netko odmah hoće uplatiti, ali ja već imam dogovorenu primopredaju. No, uvijek sam napisala da se nalazim s potencijalnim kupcem pa da se javim ako ne prodam. Doduše, ja sam imala jedno negativno iskustvo sa ženom koja je išla isprobavati. Pozvala je mene i više njih kod sebe u zgradu na posao, i to sve u isto vrijeme. Jedna po jedna smo s njom bile u wc-u dok je isprobavala. Ja sam žurila s posla da stignem, cijeli dan nosila sa sobom haljinu i nakit, da bi ona kupila jedne naušnice (od njih 10 koje je tražila da donesem i nije ih ni isprobala, nego je samo odlučila da neće), a na haljini mi je strgala naramenicu, dok se pokušavala uvući u nju. Ja sam ostala zatečena i nisam znala što reći. Od toga dana ne volim primopredaje, ali eto, i dalje ih radim, ako se uspijemo dogovoriti za lokaciju koja je objema ok. Sad sam otišla malo predaleko, ali eto, kad se jadamo - jadajmo se pošteno. 😅😅
2019 09 24
Ljudi su samoživi, sebični i bahati. Svak gleda samo na svoju riticu, a kultura i ljubaznost su nepoznat pojam.
2019 09 24
meni se znalo desiti da bi naručile cipele, ja pošaljem pa mi ne plati i ne javi se, ili pošaljem pa ne podignu pa sam morala plaćati hp express da preuzmem nazad paket. Ima svega..
2019 09 24
Ništa nije u redu s ljudima, sve više i više su bezobrazni, neodgovorni, nemarni, zločesti, površni i misle da su svi oko njih budale prema kojima se mogu ponašati kako im padne na pamet. Kakva država takvi i ljudi.
2019 09 24
> Boston: > Imala sam osto takvih slučajeva,dogovozim sve žurim nakon posla,uđem u tramvaj,otvorim poruke i ono artikl prodan.E sad se pitam da li stvarno prodan ili je profil sumnjiv a kak ti pristane na primopredaju da ne bi bilo sumnje a onda napiše prodano.Uvjek mi je to smrdilo i vuklo na prevarantice.To je moje misljene.Ako si nešto dogovorila onda je to rješeno.Navečer sve dogovoriš ujutro mi pišeš prodano > Ma daj molim te,to su čiste izmišljotine iz nekih drugih razloga. slažem se...još kad se na to nakalemi đon-obraz koji se čudi šta s tobom nije u redu..Nažalost, đonovi su većina, obrazi manjina, pa je stanje sve neizdržljivije i za optimiste...Valja se okružit pozitivcima, breže se čovik oporavi od infekcije budalom
2019 09 24
Mah....malo sam se ispuhala i lakše mi je. Korisnica se kasnije javila, rekla da joj je žao, da sam u pravu i da se ispričava. Eto.
2019 09 24
> gitadevi: > Mah....malo sam se ispuhala i lakše mi je. Korisnica se kasnije javila, rekla da joj je žao, da sam u pravu i da se ispričava. Eto. :) a šta sad mi? aj dobro, onda ništa, glavno da kamen više nije na srcu:)....čekat ćemo da naleti neka slična samo gora, pa joj evo:)
2019 09 24
Ja nekako mislim da ona te tenisice nije ni prodavala.
2019 09 25
> nefertiti111: > Ja nekako mislim da ona te tenisice nije ni prodavala. Hmm, daa..možda je skužila da je susjedova mačka ušla kroz otvoreni prozor podruma ili šupe (gdje je čuvala robu za prodaju) i usr*la se u lijevu tenisicu, oprostite na rječniku...Kod primopredaje bi to kupac škužil, dok recimo, ukoliko ih pošalje Tiskom lakše je okriviti tetu u Tisku jer oni u prodajnoj konzervi Tiska nemaju WC? Čista logika.. Gita, ne zamaraj se..dobro je ispalo. Meni se osobno gade stvari koje sam kupila od "zločestih/ bahatih/ bezobraznih" prodavatelja. Loša karma i tak to :")
2019 09 25
Gitadevi,možda je to sreća da niste kupili tenisice od takve osobe. Nekad svemir sam posloži stvari.🤗
2019 09 25
1 2