Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

CRVENA KRALJICA 1, 2, 3

Bok! Prvi put otvaram temu na forumu i pogađala sam gdje bi pasala 😅 Valjda sam pogodila okej pa da pitam: tko ovdje prodaje na Crvena kraljica 1, 2, 3 (aukcije na fejsu)? Gledam postove i upute, nije mi sve skoz jasno. Dakle, stave se slike, kratki opis i vidim da svuda piše "do utorka" ili do "petka", što valjda znači da aukcija traje do utorka ili petka ovisno o danu kada smo je stavili. Da? :D Druga nejasna stvar mi je: mi ne stavljamo početnu cijenu nego sve kreće od 30 kn pa dokle stigne? Ne zamjerite što ne kužim, prvi put se susrećem s nečim što nisu krpice ili Njuškalo :) A nadam se i da će mi netko odgovoriti :)
2019 09 25
Ako ste u grupi odite pod Datoteke i tamo su Vam sva moguća pravila, tako da će Vam sve biti jasno! https://web.facebook.com/groups/crvenakraljica123/files/ Meni se grupa nikako ne sviđa ima neku JAKO LOŠU vibru i bidovi i cijene na kraju aukcije su totalno nerealne i nisam uspjevala ništa prodati tamo, ne znam ali nije mi sjela, izašla neki dan. Najsmješnije mi kad žene nakon svakog bida komentiraju hvala - mislim to mi nema smisla, apsurdno! Poštujte pravila jer blokiraju Vas ako prekršite nešto - pogotovo nemojte komentirati, lajkati, pisati nešto kad traje zaključavanje jer su posebno osjetljivi na to u svim tim aukcijskih grupama, meni to presmiješno iskreno ne znam haha kao da se radi o nečem od nacionalne važnosti jako su strogi po tom pitanju, ak ometate to zaključavanje par x blokaju Vas . Žene tamo sve i svkaj stavljaju na aukciju npr. neki dan ženska stavila 2x GLORIA kapučino kojim je prošao rok u ožujku 2019. i PT 18kn pa sad ti bidaj haha.. Također stvari koje tamo stavite na aukciju nebi smjeli NIGJDE DRUGDJE PRODAVATI -ugl. SVAKAKOOO PROČITAJTE SVA PRAVILA!
2019 09 25
Pozz Ja sam jucer prvi puta usla u tu grupu i stavila stvar na prodaju.Stvar je u tome kad objavite svoj oglas nekome se mora svidjeti i ponuditi neku cijenu kako bi uopce usli u krug za prodaju na pocetnoj str.Vas oglas mozete vidjeti pod fotografijama,a tamo takoder mozete vidjeti i stvari od dr.korisnika za koje mozete staviti svoju cijenu.Aukcije se odvijaju do utorka ili petka,s time da Vi ne morate prihvatiti najvisu ponudenu cijenu.Iskreno nisam bas odusevljena tom stranicom
2019 09 25
bila član jako kratko. ne sviđa mi se. otišla, zatvorila vrata za sobom i nikada više nisam tamo prodavala.
2019 09 25
Zaključivanje aukcija je dva put tjedno, ide od početnog bida (30 kn) pa dokle stigne, ali ne stigne na realne cijene, odnosno ponude. 😂😂 Tamo sam prodala dva artikla koja mi nije bilo žao prodati za 30 kuna, samo da se riješim. Bezveze 😕
2019 09 26
Ja sam ušla, ali mi se čini da teško ide prodaja. Ako za stvar želite više od 30 kn, onda je bolje da ni ne stavljate tamo. Napišete da li želite da traje do utorka ili petka.Obično pogledam i objave drugih korisnica.
2019 09 26
u grupi sam, ali ne prodajem tamo, ponude su nerealne, al dobro je da ne morate pristat na zadnju cijenu. bidam, tj. dajem ponude al većinom nisu prihvaćene. ako za nešto želite više novaca bolje da ni ne oglašavate tamo.
2019 09 26
Znači staviš stvar na aukciju i onda ne moraš prodati ako nisi zadovoljan s cijenom? Vrh x-)
2019 09 26
> LeSock: > Znači staviš stvar na aukciju i onda ne moraš prodati ako nisi zadovoljan s cijenom? Vrh x-) Da je pravilo da MORAŠ prodati, nebi imali 3 oglasa tjedno u toj grupi, jer kažem nemreš dobit realnu cijenu artikla nikako ili jako teško!
2019 09 26
Ovo su zbilja korisne informacije, hvala! :D Nisam tamo nasla nazalost nikakve datoteke, a upute koje su dostupne u opisu su dosta neprecizne. To mi se npr. kod te stranice ne svidja, ali sam stekla dojam da prodaja ide ko luda. Mozda mi se samo cini...
2019 09 26
https://www.facebook.com/groups/crvenakraljica123/files/ Ovdje su pravila
2019 09 27
> iskrica83: > https://www.facebook.com/groups/crvenakraljica123/files/ > Ovdje su pravila PA stavila sam isti taj link pa gospođa kaže da nije našla pravila, ne znam kako ne tu je sve!
2019 09 27
> Lonela1: > > iskrica83: > > https://www.facebook.com/groups/crvenakraljica123/files/ > > Ovdje su pravila > PA stavila sam isti taj link pa gospođa kaže da nije našla pravila, ne znam kako ne tu je sve! Ispričavam se , promaklo mi je da ste stavili link
2019 09 27
Ovaj link me nije odveo direktno na Files gdje pravila stoje, a ja nisam skuzila da mogu na mobitelu skrolati lijevo-desno da bih dosla do Filesa. Tek nakon par dana sam otkrila 🙄 U svakom slucaju, okusala sam se i komunikacija admina s korisnicima je strasna. Novim clanovima se doista tesko snaci u tom kaosu na stranici. Uploadala sam dvije aukcije i maloprije zavrsila blokirana na 24 sata jer ne citam pravila. Naime, perano sam napisala da ne pristajem na ponudu sto je automatski blok. Adminima je kao tesko pratiti ako korisnici napisu svoju odluku prije nego oni odobre komentiranje, pa onda napominju kada se smije pisati na nekom skroz desetom postu kojeg bi trebalo pratiti.
2019 09 27
Pravila su najblaze receno suluda. Ima ih ukupno 26 s dosta podklauzula i nema sanse zapamtiti sve to, a skrolati za svaku sitnicu je stvarno ludo! Lako se zabuniti jer je toga doslovno more, a milosti za nove clanove nemaju. Adminica Rowena je izrazito neugodna, drugi admini se trude biti simpaticni bez obzira sto su "strogi", ali Rowena je stalno na rubu vrijedanja i ne znam kome se to trpi. Pisala sam adminima da me umjesto bloka izbace iz grupe i izbrisu moje uploadove pa cemo vidjeti. Mogu napraviti neke screenshotove pa postati tu da vide ljudi koje bude zanimalo isto sto i mene. Koncept je u sustini dobar ako se zele prodati neke jeftinije stvari, ali problem su bezobrazni admini i nebulozna pravila.
2019 09 27
1 2 3