Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

kako poslati narudzbu ???

hej, prvi put trebam poslat odjecu i zanima me kako? u redu doći cu u postu i sto onda? trebam li zamotat sama tu odjeću i kako? ako ja platim postarinu osoba koja dobije paket ne mora plaćati nista ili??
2019 09 27
Kažete da želite poslat paket, pitati će vas kako dal preporučeno,obično, hpexpress A vi kako ste se dogovorili sa kupcem Ako šaljete preporučeno dobijete papirić za praćenje pošiljke-ako se kojim slučajem izgubi, lakše se nađe Slanje obično je najjeftinija opcija no nedobijete nikakav papir za praćenje pošiljke , niti ga može itko pronaći ako se izgubi, nemate dokaza da ste paket uopće poslali Slanje HP-om najskuplja opcija,poštarinu plaća kupac Ako vi plaćate poštarinu , kupac ne plaća ništa Sami pakirate pakete doma, u kutije oblijepite, gore stavite lijep papir i pisete podatke, sve čitko, možete i kupit koverte veće imaju, možete pakirat i u vrećicu samo mora biti sve oblijepljeno, uredno
2019 09 27
Najbolje da sami spakirate odjeću kod kuće u vrećicu ili kutiju te ju naslovite na osobu kojoj šaljete..inače ce vam u posti naplatiti jos njihovu kutiju i to vam sigurno ne jde u prilog...ako saljete preporuceno sto vam je garancija da je posta odgovorna za sve sto se dogodi s paketom trebate ispuniti papiric za preporuku koji vam stoji na salteru u svakoj posti, to mozete odmah na licu mjesta dok cekate..ako saljete obicno, u slucaju bilo kakve situacije s paketom (npr da de izgubi) posta nema nikakvu odgovornost prema vama...to je taj rizik obicnog slanja u odnosu na preporuceno...ako vi platite slanje kupilica nece morati snositi nikakav trosak...nadam se da sam malo pomogla :)
2019 09 27
Najjeftinije i najsigurnije slanje je paket do 2 kg. Doma fino zapakiraš u kutiju, napišeš adresu i na pošti ispuniš onaj papirić. Košta 18 kuna i dobije se broj za praćenje.
2019 09 28
> LeSock: > Najjeftinije i najsigurnije slanje je paket do 2 kg. Doma fino zapakiraš u kutiju, napišeš adresu i na pošti ispuniš onaj papirić. Košta 18 kuna i dobije se broj za praćenje. Tako je! Taman ja to htjela napisati, ne razumijem zašto narod komplicira sa preporukama. Ja i majice šaljem u kartonskoj kutiji od cipela, zatrpam nekim novinama ili vrećicama da roba iznutra ne šeta, uvijek prođe kao paket i uzmu mi 18 kn, dobijem šifru za praćenje i nisam imala problema sa time (još).
2019 09 28
Pa da, tako je najbolje🙂> malllaaaa: > > LeSock: > > Najjeftinije i najsigurnije slanje je paket do 2 kg. Doma fino zapakiraš u kutiju, napišeš adresu i na pošti ispuniš onaj papirić. Košta 18 kuna i dobije se broj za praćenje. > Tako je! Taman ja to htjela napisati, ne razumijem zašto narod komplicira sa preporukama. Ja i majice šaljem u kartonskoj kutiji od cipela, zatrpam nekim novinama ili vrećicama da roba iznutra ne šeta, uvijek prođe kao paket i uzmu mi 18 kn, dobijem šifru za praćenje i nisam imala problema sa time (još).
2019 09 28