Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Neugodne situacije-kupci

Bilo je svakakvih tema, ali nisam našla neku koja se odnosi na kupce koji uz kupovinu još traže za poklon nešto. Što vi mislite o tome, izlazite li ususret i imate li takvih kupaca? Moj slučajevi su ovakvi: nedavno gospođa kupi za 30kn nešto. Sve dogovorimo i ja pošaljem isti dan. Drugi dan mi se javlja i pita za jedan drugi artikl da joj ubacim u paket kao poklon. Drugi slučaj, druga gospođa odabere dva artikla i ja joj sama ponudim da ću platiti za to poštarinu i sve dogovorimo. I ona dodatno traži na poklon nešto s profila što nije za poklon. Mislim da je to stavljanje u neugodnu situaciju. Istina je da sam se ovdje napoklanjala i kad imam nešto viška rado ubacim dodatno u paket. Ali kad kupac sam počne birati po profilu što bi, bez vaše ponude..Mislite li da je to previše?
2019 10 05
Postoje normalni kupci.ali i oni koji pretjeruju Evo moj danasnji slucaj Javi mi se zena za kupnju kaputa Ako ona kupi kaput koji je 300kn.da joj poklonim torbicu koju sam platila 200kn I to sve za 300kn Ja gledam u poruku i ne vjerujem Zahvalila na javljanju.i napisala da mi to ne odgovara Jesmo mi tu svi da prodamo stvari.i da kupimo druge Ali neki ljudi stvarno idu u krajnost
2019 10 05
Meni bi bilo neugodno tražiti na poklon nešto što se prodaje na nečijem profilu za određenu cijenu. Ajde da je ponudila nižu cijenu-nema problema, ali ovako.. mislim da je to malo bezobrazno. I baš kao što kažete-stavljanje prodavača u neugodnu situaciju.
2019 10 05
Ima puno profila koji funkcioniraju na šemu "daj šta daš" pa valjda neki misle da je sa svima tako. Meni je ok da se kupac javi sa svojom ponudom, kakva god ona bila... :") Ako ne odgovara, zahvališ se i pičiš dalje.
2019 10 05
Nisam još imala takve kupce a isto tako nikada nisam tražila ništa na poklon bez obzira koliko velika bila cifra koju sam uplatila za neki artikl.Nemam pojma kako dođu na takve ideje.Mene bi bilo sram pitati tako nešto.Da ,znam tražiti mali popust ili plaćanje poštarine na neki veçi iznos.Isto tako uvjek ponudim popust ili plaćanje poštarine.
2019 10 05
> Boston: > Nisam još imala takve kupce a isto tako nikada nisam tražila ništa na poklon bez obzira koliko velika bila cifra koju sam uplatila za neki artikl.Nemam pojma kako dođu na takve ideje.Mene bi bilo sram pitati tako nešto.Da ,znam tražiti mali popust ili plaćanje poštarine na neki veçi iznos.Isto tako uvjek ponudim popust ili plaćanje poštarine. isto i kod mene...imam i neku averziju prema takvim kupcima pa ne dam zainat...radije dam onome ko me ne pita, nekom tko je već kupio nešto, a i još bi da može priuštiti sebi, e tad mi je gušt ubacit majicu viška ili sl...
2019 10 05
Ja kad kupujem ako ne piše pitam da li je to cijena sa poštarinom ili ne ,ne žicam poklon ali mi je nekad krivo kad pročitam od tog prodavača pozitivne hvala na poklonu a ja ništa ,.Nije mi do poklona ali onak bezveze, zato se ja potrudim ako jedna dobije dobiju svi bar sitnicu ,i pitam čak od ponude ili nešto što im treba. Ali mi je nedavno jedan kupac digao živac za 2kn radilo se o tisak paketu ,tražila sam za poštarina ne znam koliko je pisalo na internetu ,nisam nikad još tada kreirala internetom jer dugo nisam ni prodavala nego kupovala i nisam iskreno ni znala da je jeftinije 2,3,kn . I ona mene ,ja ovako prodajem bla bla nema smisla da vi tako ne bla bla. Iako bi dobila sigurno popust i još gratis nije imala pojma, jer uvijek iznenadim kupce ,a ona mene za te 2 kn izmasakrirala i to neljubazni koda sam najveći kriminalac, i nisam joj prodala jer je bila stvarno neugodna .Za dva dana sam prodala tu haljinu drugoj koja mi je 10puta zahvaljivala na svemu.
2019 10 05
Ni slučajno ne bih pitala za poklon! Jedino ako uzimam više artikala ili je skuplji, onda žicam manju cijenu ili gratis dostavu, mislim da je to ok, i sama nudim isto.
2019 10 05
> EMINNAD: > Ja kad kupujem ako ne piše pitam da li je to cijena sa poštarinom ili ne ,ne žicam poklon ali mi je nekad krivo kad pročitam od tog prodavača pozitivne hvala na poklonu a ja ništa ,.Nije mi do poklona ali onak bezveze, zato se ja potrudim ako jedna dobije dobiju svi bar sitnicu ,i pitam čak od ponude ili nešto što im treba. > Ali mi je nedavno jedan kupac digao živac za 2kn radilo se o tisak paketu ,tražila sam za poštarina ne znam koliko je pisalo na internetu ,nisam nikad još tada kreirala internetom jer dugo nisam ni prodavala nego kupovala i nisam iskreno ni znala da je jeftinije 2,3,kn . > I ona mene ,ja ovako prodajem bla bla nema smisla da vi tako ne bla bla. Iako bi dobila sigurno popust i još gratis nije imala pojma, jer uvijek iznenadim kupce ,a ona mene za te 2 kn izmasakrirala i to neljubazni koda sam najveći kriminalac, i nisam joj prodala jer je bila stvarno neugodna .Za dva dana sam prodala tu haljinu drugoj koja mi je 10puta zahvaljivala na svemu. Neke još uvijek ne znaju da je Tisak uveo i naplaćivanje kutija. I tu sam nedavno imala slučaj da mi je kupilica napisala da je cijena ta i ta i da me samo informira. Onda sam joj slala sliku kao dokaz da na stranicama Tiska ipak stoji veća cijena zbog naplate kutija. Nakon što je preuzela paket, kaže mi zašto joj nisam rekla da sam iz Zagreba pa bi došla po to. A Tisak kod razvoza pošiljke lijepi naljepnicu sa svojom adresom Slavonska Avenija pod mojim i njezinim podacima. I opet šaljem šifru da vidi u aplikaciji da stvarno nije poslano iz Zagreba. Ipak, gospođa je bilo ok pa smo riješili tu nedoumicu. Ali nekad se osjećaš stvarno nelagodno kao da te smatraju lopovom, a nisu se sami informirali o cijenama i uzeli vremena pa provjerili na stranicama pošte ili Tiska. Tamo piše cjenik.
2019 10 05
> vedranapv: > Ni slučajno ne bih pitala za poklon! > Jedino ako uzimam više artikala ili je skuplji, > onda žicam manju cijenu ili gratis dostavu, mislim da je to ok, > i sama nudim isto. Ako smijem navesti našu suradnju. Nakon što sam u temi "Tražim" pisala da tražim za kupnju lavandu, javili ste mi se i odlučili pokloniti lavandu i tako me razveselili. To je vaša odluka i jako sam zahvalna na tome, ali bilo bi mi preneugodno da sam tražila da pošaljete o svom trošku i išla ispitivati koliko ćete mi poslati i tražila još nešto. Mislim da svi trebaju imati neku mjeru. *samo da kažem, lavanda je super ❤ Isto tako, poklonila sam jedan artikal jednoj gospođi i kada je podigla paket pita me jel imam još toga. Ostala sam malo iznenađena. Ne znam je li mislila da joj opet poklonim x-)
2019 10 05
Ma ova zapela ,i zapela i što najgore ja sam kupovala i uplaćivala za poštarina kako je prodavač napisao do tada nisam znala znači i ja sam plaćala više ,nisam ja htjela nju oštetiti i sada stvarno curama kažem koliko uplatite tako ću vam poslati ali evo nedavno nije stalo u kutiju ,i što poslala sam o svom trošku i dodala 6kn ,što dođete na tisak i ne stane , 🙃
2019 10 05
Meni je najgluplje kada nekad ubacim nešto lijepo na poklon, a ne dobijem ni informaciju da su preuzeli, a kamoli hvala. 😐
2019 10 05
> Eisen77: > > vedranapv: > > Ni slučajno ne bih pitala za poklon! > > Jedino ako uzimam više artikala ili je skuplji, > > onda žicam manju cijenu ili gratis dostavu, mislim da je to ok, > > i sama nudim isto. > Ako smijem navesti našu suradnju. Nakon što sam u temi "Tražim" pisala da tražim za kupnju lavandu, javili ste mi se i odlučili pokloniti lavandu i tako me razveselili. To je vaša odluka i jako sam zahvalna na tome, ali bilo bi mi preneugodno da sam tražila da pošaljete o svom trošku i išla ispitivati koliko ćete mi poslati i tražila još nešto. Mislim da svi trebaju imati neku mjeru. > *samo da kažem, lavanda je super ❤ > Isto tako, poklonila sam jedan artikal jednoj gospođi i kada je podigla paket pita me jel imam još toga. Ostala sam malo iznenađena. Ne znam je li mislila da joj opet poklonim x-) Ma uopće nije problem pokloniti normalnim, pristojnim, kulturnim osobama. Ova "vaša" sigurno ne spada u tu kategoriju x-) , kao ni one, kao šta je cura gore napisala, koje niti ne jave da je stiglo, a kamoli ostave povratnu informaciju.
2019 10 05
Mislim da je to previše. Svakako ste veoma jeftino prodali artikl, no one bi još. Nisam imala to iskustvo, ali bi ih navjeerovatnije poslala u 3 lijepe ,:) ,:) ,:) ,:)
2019 10 05
Nikad ne molim artikle besplatno, eventualno pitam za nizu cijenu ili da podijelimo postarinu jer uvijek kad kupujem pokusam kupiti vise artikala od iste osobe. Rado sam poklanjala stvari i sama placala postarinu ali sad su ipak postarine skupe. Nije vazno uvijek zaraditi, postoji i sreca u darivanju. Isto tako se razveselim kad je u paketu pokloncic, mada je puno vremena proslo od posljednjeg 😀
2019 10 05
1 2