Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Krpičarka Farzioneta_1999 ....za nevjerovati.....događa li se i Vama ovako nešto?

Dakle, nije problem odustati i od kupnje i od prodaje i to pristojno i na vrijeme obrazložiti. No ovo danas je za rubriku vjerovali ili ne...priložit ću razgovor s prodavačicom Farzioneta_1999 da vjerno dočaram što me šokiralo. Sve se odigralo u 15-tak minuta mamita Halo Farzioneta_1999 Ja želim: Zlatni lančić - https❓/mojekrpice.hr/items/nakit/9694587/zlatni-lancic ![](https❓/upload.mojekrpice.hr/images/item/5156d1e973fa2fc060f94be95e9f83a2-thumbn Molim podatke za uplatu. lp prije 55 minuta Farzioneta_1999 Lp ,lančić je 250+ 50 privjesak .Prodaja je samo u lotu. prije 52 minuta mamita Može. prije 51 minutu Farzioneta_1999 Ok pošaljem vam podatke kako šaljem ? Vi plaćate trošak tiskom - poštom prije 50 minuta mamita Može poštom preporučeno. prije 47 minuta Farzioneta_1999 Evo samo da vidim sa prvim kupcem hoće uzeti ili ne hoće pa nece prije 31 minutu mamita Pa već ste mi rekli da ćete mi ostavit podatke???? prije 29 minuta Farzioneta_1999 Da ali evo gospoda došla po njega ,jer mi uopće nije rekla da će uzeti ,sad je nazvala i došla po njega.Zao mi je. prije 12 minuta mamita Prije par minuta ste potvrdil prodaju i sad je odjednom netko došao k vama doma po lančić, a vi niste znali...prenaivna priča i za malu djecu. Ostavit ću vam negativnu a ovaj naš razgovor kopirati i priložiti da ljudi vide s kim imaju posla i sto mogu očekivati. prije 8 minuta mamita ...a ako "gopođa" nije rekla da će uzeti tek tada ste trebali prodati meni jer je sve bilo dogovoreno. prije 6 minuta Farzioneta_1999 Ma dajte slobodno niste vi ni prvi ni zadnji kupac ,a sigurno nisi ni pošteni ,kad ovako napadate. Druga stvar ja nisam vidovita ,da znam ko će kupiti ,tko prvi njegovo.lp prije 5 minuta
prije 16 dana, 18:10
Ima tu svega, od kupaca sa kojima se dopisujes danima pa na kraju ni ne jave da odustaju,do prodavaca koji prodaju svasta. Ovo je ispalo malo neugodno, gospođa radi prema onome tko prvi uplati. Samo nazalost kako do suradnje nije doslo sumnjam da je ovo za bilo kakvu povratnu ocjenu. Mozete samo i vi zaraditi povratnu negativnu od nje
prije 16 dana, 19:49
Po pravilima ovo nije ni za neutralnu ocjenu.
prije 16 dana, 19:53
Meni je ovo skroz opravdano za neutralnu, ali ne i negativnu.
prije 16 dana, 20:24
> RocknRoll: > Meni je ovo skroz opravdano za neutralnu, ali ne i negativnu. Zašto bi to bilo za neutralnu, a isto je i Tanči14 zaključila? Prodavačica je pitala u vezi slanja i ostalo, ali da se mora čuti s curom koja je prije mamite poslala upit. To je po meni fer od prodavačice. Cura koja je bila u dilemi odlučila se i kupila. To što je brzo došla, možda stanuje blizu, možda u istoj zgradi, možda, možda, možemo do prekosutra nagađati.
prije 15 dana, 02:10
> katarinamartina: > > RocknRoll: > > Meni je ovo skroz opravdano za neutralnu, ali ne i negativnu. > Zašto bi to bilo za neutralnu, a isto je i Tanči14 zaključila? Prodavačica je pitala u vezi slanja i ostalo, ali da se mora čuti s curom koja je prije mamite poslala upit. To je po meni fer od prodavačice. Cura koja je bila u dilemi odlučila se i kupila. To što je brzo došla, možda stanuje blizu, možda u istoj zgradi, možda, možda, možemo do prekosutra nagađati. Što sam ja zaključila?!?
prije 15 dana, 09:25
Odustala je jer ste na forumu..mozda, jer mozda joj ovo nije prvi profil 😁 A mozda nema artikl ili je ostecen. Nekako sumnjam da je cura odmah dosla.. I odmah je oglas obrisan zar ne? Nekako sumnjam u tu pricu.
prije 15 dana, 10:37
Sonja90, zašto oglas ne bi bio obrisan ako je artikl došao do kupca, u ovom slučaju primopredajom? Prodavačica je trebala možda u prvoj poruci napisati da s još nekim ima dogovor oko istog predmeta. Ipak, nije podijelila podatke i dovoljno na vrijeme je spomenula drugi (tj prvi) dogovor, u trećoj poruci kupcu. Ne opravdavam postupak prodavačice u potpunosti, ali sjetimo se... Na forumu svako malo niču teme i dijele se ocjene o tome kako su podatci podijeljeni, a taj potencijalni kupac ipak nije kupio artikl pa je sad prodavačica jadna ostala bez drugih kupaca koje su pitale za tu istu stvar... bla bla... Možda žena zbilja nije odmah ništa spomenula jer nije bila ziher u tu prvu, a nije mogla vidovitošću otkriti niti sigurnost u odabir i kupovinu otvaračice teme. I samoj mi se dogodilo nekoliko puta da ove "sigurne" *Molim podatke* korisnice *kupujem odmah* pošalju tu i nijednu drugu poruku. Tako si mogla i ti. Iz perspektive prodavačice mislim. Po mome je sudu ovo ipak pretjerivanje od strane otvaračice teme i nije mi ni za kakvu ocjenu. Ove "ostavit ću vam negativnu" i "stavit razgovor na forum" prijetnje naginju mi primitivnom ponašanju. Prodavačica nije bila nekulturna ni u jednom trenutku.
prije 15 dana, 12:01
Nije Osijek tako mali da stizes za 18min od-do. Svakako nije za negativnu. Nije niti za neutralnu ali bas da sam povjerovala u dolazak u roku 18minuta nisam.
prije 15 dana, 12:14
Poštovane, kako bih mogla otvoriti novu temu? Naime, prvi put se susrećem sa potencijalno negativnom ocjenom prem prodavačici i trebam Vaš savjet..
prije 15 dana, 12:16
> RUZICA2508: > Poštovane, kako bih mogla otvoriti novu temu? Naime, prvi put se susrećem sa potencijalno negativnom ocjenom prem prodavačici i trebam Vaš savjet.. Pozz https://mojekrpice.hr/forum/6/informacije-za-korisnike/o-korisnicima-stranice-mojekrpice-hr Ovdje "nova tema".
prije 15 dana, 12:19
> sonja90: > > RUZICA2508: > > Poštovane, kako bih mogla otvoriti novu temu? Naime, prvi put se susrećem sa potencijalno negativnom ocjenom prem prodavačici i trebam Vaš savjet.. > Pozz > https://mojekrpice.hr/forum/6/informacije-za-korisnike/o-korisnicima-stranice-mojekrpice-hr > Ovdje "nova tema". Puno hvala..
prije 15 dana, 12:31
> sonja90: > Nije Osijek tako mali da stizes za 18min od-do. > Svakako nije za negativnu. Nije niti za neutralnu ali bas da sam povjerovala u dolazak u roku 18minuta nisam. Pa ne mislim da je došla za 18min. Dogovaralo se i prije o toj kupoprodaji ("hoće pa neće") samo ju prodavačica nije spomenula u prvoj već u trećoj poruci. Kužim da je teže poloviti jer se prodavačica ne može pohvaliti velikom razinom pismenosti, ali kad se čovjek potrudi, može se povezati :) Uglavnom, osvetnička negativna prodavačice je još primitivniji postupak od tzv. "prijetnji" negativnom ocjenom nesuđenog kupca.
prije 15 dana, 12:34
Zena joj je prvo napisala da posalje podatke i pitala kak ce slati, tri minute nakon toga pise kak mora vidjeti s prvom zainteresiranom. Nije za negativnu - tehnicki gledano. Ali je bezveze i iritantno i moje je misljenje da je slagala da je taman taj cas netko skocio po artikl.
prije 15 dana, 20:27
Definitivno nije suradnja za pohvalit se Kad imam 2 zainteresiranih za istu stvar Javljam drugom kupcu da vec imam zainteresiranu osobu za to Smatram da to nije tesko napisati Pa tko hoce saceka Dosta puta to budu osobe koje ni sama ne znaju sta hoce Kad se vise ne jave.prodam dalje i gotovo
prije 15 dana, 20:50
1 2 3 Sljedeći