Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Krema za ruke

Možete li mi preporučiti neku kremu za ruke tijekom zimskih vremena? Čim krenu hladnije vrijeme i vjetar koža na gornjem dijelu šake mi ispuca, ponekad do te mjere da se na dosta mjesta raskrvari 😔 Sve kreme koje sam do sada koristila (izuzev jedne iz Oriflamea) to malo smire, ali nikad mi koža na rukama nije bila normalna i glatka kao u ljetnim mjesecima, bez obzira na to koliko često mazala. Ako imate isti problem ili neko rješenje, slobodno podijelite, hvala!
prije 15 dana, 17:32
Meni se to isto događa! Zimi su mi ruke ispucale na način da izgledaju prošarane krvlju gdje pucaju, budu grube i bolne. Stalno mažem, ali ništa nije pomagalo. Dođe i prođe sa zimom. Onda sam otkrila La Roche Posay Cicaplast kremu za ruke. Pomaže odmah, nakon prvog mazanja. Skupa je, ali vrijedi i dugo traje.
prije 15 dana, 18:06
Neutrogena forever
prije 15 dana, 18:07
> PigmyPuff: > Možete li mi preporučiti neku kremu za ruke tijekom zimskih vremena? > Čim krenu hladnije vrijeme i vjetar koža na gornjem dijelu šake mi ispuca, ponekad do te mjere da se na dosta mjesta raskrvari 😔 Sve kreme koje sam do sada koristila (izuzev jedne iz Oriflamea) to malo smire, ali nikad mi koža na rukama nije bila normalna i glatka kao u ljetnim mjesecima, bez obzira na to koliko često mazala. > Ako imate isti problem ili neko riješenje, slobodno podijelite, hvala! Meni to izgleda kao problem s gljivama. Najbolje da odete dermatologu.
prije 15 dana, 18:21
Nisu gljivice već osjetljiva i suha koža u kombinaciji sa suhim zrakom od centralnog. I meni je već počelo pucati na kažiprstu, a usnice sam noćas sanirala prvi put ove sezone. Meni je mrak eucerin krema za ruke, obavezno nositi rukavice kad se radi nešto u vodi i po noći neku masku za ruke, ja si stavim dječju kremu s pantenolom i gumene rukavice.
prije 15 dana, 18:29
Garnier intensive care
prije 15 dana, 18:37
Namakati 10-tak min u slanoj, mlakoj vodi i zatim namazati sa mašću od nevena ili rosopasa. I ponavljati svaka dva/tri dana.
prije 15 dana, 18:58
Nevenova mast, svinjska mast cure moje imam istih problema, od ova dva proizvoda. Probajte nećete požaliti. :")
prije 15 dana, 19:15
Olival neven najbolja koju sam do sada probala i dovne ruke budu, i brzo se upija
prije 15 dana, 19:28
Rosal neven ili lavanda
prije 15 dana, 19:30
Ja imam isti problem, zimi mi je koža na rukama suha i neprestano na rubu pucanja. Meni najbolje pomaže Neutrogena.
prije 15 dana, 19:53
La Roche-Posay Lipikar Xerand Odlična krema za jako suhu kožu. Toplo preporučam! :)
prije 15 dana, 20:12
Ja imam lipikar kremu za prodati. Meni više ne treba, pa ako koja hoce neka se javi u poruke.
prije 15 dana, 20:35
48h! Najbolja 😁
prije 15 dana, 20:43
> Sweetclothes: > Garnier intensive care Meni isto odlicna🙃
prije 15 dana, 20:43
1 2 Sljedeći