Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

mojekrpice.hr /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Pažnja! - promijenite lozinke svojim profilima

Bok svima, molim vas da promijenite svoje lozinke jer izgleda da su neki profili ukradeni. Više od toga se ne zna, tehnička služba istražuje dalje.
2019 10 10
Ok hvala na obavijesti....
2019 10 10
Kako mislite "ukradeni"? To znači da su i podaci iz privatnih poruka nekom dostupni ili? Ako može informacija više kako ste to saznali?
2019 10 10
Kad pobrisem sve razgovore iz inboxa, samo se premjeste u 'obrisano', odakle ih ne mogu više brisati, bar ne s mobitela. Ima neko rješenje?
2019 10 10
> msknight: > Kad pobrisem sve razgovore iz inboxa, samo se premjeste u 'obrisano', odakle ih ne mogu više brisati, bar ne s mobitela. Ima neko rješenje? To je oduvijek tako od kad je postavljena ovakva "novija" verzija web stranice mojekrpice.hr, premjeste se u obrisano ali nakon nekog vremena tipa par mj. se obrišu.
2019 10 10
Hvala Lonela na odgovoru. Nažalost svi imamo adrese i brojeve mobitela u inboxu. Tehnička služba je prilično loša, za pobjec odavde.
2019 10 10
Kako neozbiljno.
2019 10 10
dobro, možete li onda napokon uvesti mogućnost potpunog brisanja profila? dosta mi je navlačenja s greškama i problemima na ovoj stranici, navraćam samo da vidim da nije netko slučajno čeprkao po porukama, jer u istima ima sve osobne podatke, plus IBAN i broj mobitela.
2019 10 10
> mirnaz: > dobro, možete li onda napokon uvesti mogućnost potpunog brisanja profila? dosta mi je navlačenja s greškama i problemima na ovoj stranici, navraćam samo da vidim da nije netko slučajno čeprkao po porukama, jer u istima ima sve osobne podatke, plus IBAN i broj mobitela. Da, bilo bi dobro da postoji opcija brisanja profila.
2019 10 10
> Borealis1990: > > mirnaz: > > dobro, možete li onda napokon uvesti mogućnost potpunog brisanja profila? dosta mi je navlačenja s greškama i problemima na ovoj stranici, navraćam samo da vidim da nije netko slučajno čeprkao po porukama, jer u istima ima sve osobne podatke, plus IBAN i broj mobitela. > Da, bilo bi dobro da postoji opcija brisanja profila. To bi prevaranti naveliko koristili, ne mislite? Još više posla za dminku...
2019 10 10
> mirnaz: > dobro, možete li onda napokon uvesti mogućnost potpunog brisanja profila? dosta mi je navlačenja s greškama i problemima na ovoj stranici, navraćam samo da vidim da nije netko slučajno čeprkao po porukama, jer u istima ima sve osobne podatke, plus IBAN i broj mobitela. Slazem se. ;)
2019 10 10
Kako mislite ukradeni?
2019 10 10
Savršeno🙄😤 I ja se slažem sa vama, da bi barem postojala opcija trajno brisanje profila...ovo je već postalo grozno... mnoge od nas imaju osobne podatke u porukama... to bi naveliko koristili...
2019 10 10
Pa meni su pokusali preko mail adrese napraviti profil skoro identicnog imena, nekako su se domogli email adrese iako ne znam zasto bi to netko radio. U inboxu nemam ni iban ni br mob ni adresu.
2019 10 10
Profili ukradeni? Kako je to moguce? Nadam se da ste svjesni tezine vasih rijeci, jer ovdje se radi s podacima, adresama i sl.
2019 10 11
1 2 3 4 Sljedeći
Mojekrpice su zajednica u kojoj možete prodavati, kupovati i mijenjati odjeću
Kupi - Prodaj