Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Ostalo /

Narudžbe iz e-dućana /

Lažne i loše on-line trgovine

pa hajde da malo pomognem....dakle u zadnjih tjedan-dva puno vas ispituje o određenim trgovinama - da li su ok, što mislite i tako.... probajte ih ubuduće ukucati u ovu stranicu https://www.trustpilot.com/ Trustpilot...tu na jednom mjestu korisnici ostavljaju povratne raznih internet trgovina pa Vam možda olakša život i uštedi koju kunu sretno :)
prije 28 dana, 16:21
> PretrpaniOrmar: > pa hajde da malo pomognem....dakle u zadnjih tjedan-dva puno vas ispituje o određenim trgovinama - da li su ok, što mislite i tako.... > probajte ih ubuduće ukucati u ovu stranicu https://www.trustpilot.com/ > Trustpilot...tu na jednom mjestu korisnici ostavljaju povratne raznih internet trgovina pa Vam možda olakša život i uštedi koju kunu > sretno :) Hvala :) . Korisna informacija (i tema).
prije 28 dana, 16:26
> gitadevi: > > PretrpaniOrmar: > > pa hajde da malo pomognem....dakle u zadnjih tjedan-dva puno vas ispituje o određenim trgovinama - da li su ok, što mislite i tako.... > > probajte ih ubuduće ukucati u ovu stranicu https://www.trustpilot.com/ > > Trustpilot...tu na jednom mjestu korisnici ostavljaju povratne raznih internet trgovina pa Vam možda olakša život i uštedi koju kunu > > sretno :) > Hvala :) . Korisna informacija (i tema). Hvala! Da,baš korisna informacija 😚
prije 28 dana, 16:35
Bravo za temu. Obratiti pažnju i na to da naši web shopovi MORAJU imati na stranici podatke o trgovcu, adresu, OIB te napisane uvjete plaćanja, dostave i povrata.
prije 28 dana, 18:00
Ali Trustpilot je samo za strane trgovine? ili?
prije 28 dana, 18:01
Za strane trgovine može provjera i na ovom linku https://www.scamadviser.com/ gdje vidite sigurnost stranice, tko je vlasnik i kad je otvorena.
prije 28 dana, 18:02
Dugogodisnji sam pratitelj Trustpilota. I sama sam nekad pisala recenzije; dobre i lose. No, cesto se ukupni rating ne slaze sa istinom. Pogledajte Asos, a pogledajte Mango..a svi znamo kakav je Mango a znamo i kakav je Asos.
prije 28 dana, 19:58
Šuška se da je netko iz manga jednom dobio paket na vrijeme i povrat love u roku od 5 radnih dana😂 Šala, ali kužim kaj hoćete reći. Meni je bitnije da je stranica legit jer onda možeš, ako ništa drugo, od banke izganjati povrat na karticu. Kao ja s mangom😁
prije 28 dana, 20:46
> LeSock: > Šuška se da je netko iz manga jednom dobio paket na vrijeme i povrat love u roku od 5 radnih dana😂 😂😂😂 Tko je ta sretnica da mi je znati!
prije 27 dana, 02:12
Jeli tko naručivao sa stranice mytoys.de? Na Trustpilotu su očajne recenzije... A imaju stvarno ok cijene i izbor... I također ako koja ima iskustva sa Look fantastic :)
prije 27 dana, 16:15
> Mukica2212: > Jeli tko naručivao sa stranice mytoys.de? Na Trustpilotu su očajne recenzije... A imaju stvarno ok cijene i izbor... I također ako koja ima iskustva sa Look fantastic :) Lookfantastic je odlicna stranica. Pratite pa ugrabite 15-20% popusta. Odgovorni,brzi, artikli original..rade povrat i vracaju novac u slucaju gubitka paketa sto se rijetko dogadja. Bas sinoc napravila jos jednu u nizu narudzbu 😊😊 Za mytoys de ne znam.
prije 27 dana, 16:32
I ja se slažem - Lookfantastic je super stranica!
prije 11 dana, 13:13