Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Slobodno vrijeme i hobiji /

Putovanja, odmori /

Putovanje - Nova godina

Gdje na putovanje za Novu godinu? Ići preko agencije ili samostalno? Za sad sam razmatrala Milano, Sarajevo preko agencije Bravo putovanja.. Svi savjeti su dobro došli, kao i iskustva :)
prije 21 dan, 09:44
Mi smo uvijek išli preko agencije- išli smo po dosta gradova ali opet sve ovisi o tome što volite i što vas privlači, uvijek smo na tim putovanjima upoznali super ljude a s jednima smo evo već 15 godina jako dobri prijatelji , upoznali smo se u Amsterdamu (ljudi su inače iz Đakova) i do dan danas ostali u super odnosima i često se posjećujemo
prije 21 dan, 11:30
Zašto preko agencije, bar je danas sve lako dostupno. Ja sam bila u Sarajevu i izašlo nas je bus i smještaj 4 noći 500 kn po osobi, ostala putovanja da ne nabrajam jer je sve bilo smiješno jeftino Booking ili airbnb za smještaj, skyscanner za letove ili stranice lokalnog autobusnog, flixbus za prijevoz Uživajte ;)
prije 20 dana, 19:10
> TinTina987: > Zašto preko agencije, bar je danas sve lako dostupno. Ja sam bila u Sarajevu i izašlo nas je bus i smještaj 4 noći 500 kn po osobi, ostala putovanja da ne nabrajam jer je sve bilo smiješno jeftino > Booking ili airbnb za smještaj, skyscanner za letove ili stranice lokalnog autobusnog, flixbus za prijevoz > Uživajte ;) > Zato što nema zezancije s ničim ( npr. traženje busa, vlaka, prenoćišta/hotela i dr. ali opet ovisi i o mjestu odakle dolazite jer iz mog mjesta ima autobus samo za Zg i Os, ne računam ova manja mjesta okolo, a vlak imamo samo za Vk tako da je to prilična gnjavaža organizirati prijevoz za neku van destinaciju- prvo bi morala tipa platit bus do Zg ili rijetko koje putovanje ima iz Os a onda ovisno o tome u koliko sati ide bus imala bi i dodatan trošak plaćanja smještaja/noćenja u gradu iz kojeg ću ići tj. u koji se vratiti, uglavnom puno gnjavaže i dodatnih troškova) a i kad prvi put idemo u neki grad volim s agencijom jer imaš vodiča a mene osobno uvijek zanima povijest grada i znamenitosti, nas je recimo putovanje u Novi Sad izašlo manje preko agencije nego kad smo sljedeći put išli sami jedino što smo bili slobodniji autom ali opet ovisi kog šta zanima kao što sam rekla, meni je bitno da upoznam grad u koji idem :") Što god odaberete i gdje god da se odlučite da idete bit će vam sigurno lijepo :")
prije 19 dana, 08:37
Decko i ja smo isli s IdeaPutovanja u Toskanu. Top je bilo! Danas smo razgovarali kao sto bismo ove godine mogli i nismo dosli do zakljucka haha, razmisljali smo o Milanu isto. U Sarajevo smo isli u svom aranzmanu i nasli smo stan u centru za 200kn/noc( 1s+db ) prekrasno ureden (+ garazu imali ).
prije 9 dana, 23:53