Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Uvijač za kosu

Koji uvijač za kosu kupiti?Široki ili tanki i koja marka?Koji su bolji? Peglu za kosu imam od Remingtona svega 2-3 puta koristila ,stoji na stalaži...Sad bi kovrčala😀😄..Probala ako nebudem i tu ljena... Od remingtona i fen imam i pokazalo se super..e sad kako ide sa tim uvijacima neznam..babyliss ,philips ili remington?Ima li koja iskustva i sta koristite i dali koristite za zaštitu od topline ili su to bačene pare?kupila bila nesto u dm-u kosa mi ostala tvrda ko da sam slanom vodom prskala..uzas i to sam bacila..
2019 11 05
evo ja bi se nadovezala malo na vaše pitanje :) mene zanima kako cure naprave afro loknice. Vidjela sam na you tubu da rade sa slamkama, ali me zanima da li ima kakav uređaj s kojim bih ih mogla napraviti :)
2019 11 06
> AnaFancy: > evo ja bi se nadovezala malo na vaše pitanje :) mene zanima kako cure naprave afro loknice. Vidjela sam na you tubu da rade sa slamkama, ali me zanima da li ima kakav uređaj s kojim bih ih mogla napraviti :) Ejj ja sam svojoj curki ljetos na slamke napravila i predobro ispalo i full je lagano...al najbolje prespavat s njima ...svojoj sam drzala nekih pol sata i skinula i ispalo je super...:)
2019 11 07
> AnaFancy: > evo ja bi se nadovezala malo na vaše pitanje :) mene zanima kako cure naprave afro loknice. Vidjela sam na you tubu da rade sa slamkama, ali me zanima da li ima kakav uređaj s kojim bih ih mogla napraviti :) I ja sam gledala na jubi tubi ,jedna je sa nekim najtanjim uvijacem napravila ma skroz frckavu kosu,ispalo ko griva u pozitivnom smislu.. Ja bih pak onako laganije opustenije.E sad sta izabrati neznam..Tako sam ganjala peglu pa se u vrh glave 3 put opeglala..ljena sam uh.
2019 11 10