Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

BRISANJE OGLASA

Pozdrav, ovim putem zamolila bih nekoga kontakt administratora jer mi je u tjedan dana uklonjen vec 3. oglas za sto ne vidim nikakav razlog.... hvala!
2019 11 14
https://mojekrpice.hr/admin2nd-169608
2019 11 14
hvala.. ne znam zasto ali nije moguce poslati poruku... : /
2019 11 14
probaj tu mejlom [email protected]
2019 11 14
> themicrophone5: > Pozdrav, > ovim putem zamolila bih nekoga kontakt administratora jer mi je u tjedan dana uklonjen vec > 3. oglas za sto ne vidim nikakav razlog.... > hvala! jedino što mi pada na pamet je zloupotreba tagova. materijal ne može biti "haljina zimsko geometric gumbi vintagehaljina" (random oglas kojeg sam otvorila) ograničenje od pet tagova po oglasu nije ovdje bilo oduvijek, a uvedeno je s razlogom.
2019 11 14
> PretrpaniOrmar: > probaj tu mejlom > [email protected] da, adminka je svojevremeno rekla da inbox nije otvorila preko 2 mjeseca, ali da redovito gleda mail. ja osobno nisam dobila odgovor niti kad sam slala mail.
2019 11 14
hvala puno!
2019 11 14
> schmetterling: > > themicrophone5: > > Pozdrav, > > ovim putem zamolila bih nekoga kontakt administratora jer mi je u tjedan dana uklonjen vec > > 3. oglas za sto ne vidim nikakav razlog.... > > hvala! > jedino što mi pada na pamet je zloupotreba tagova. materijal ne može biti "haljina zimsko geometric gumbi vintagehaljina" (random oglas kojeg sam otvorila) > ograničenje od pet tagova po oglasu nije ovdje bilo oduvijek, a uvedeno je s razlogom. eto hvala, prvi put cujem za to. cini mi se smijesno jer to stavim 'tek toliko' da nesto pise ispod u praznim poljima dok drugi masovno stavljaju slike s interneta, tagove zara, mango i sl... ali hvala na upozorenju u svakom slucaju !
2019 11 14
> themicrophone5: > > schmetterling: > > > themicrophone5: > > > Pozdrav, > > > ovim putem zamolila bih nekoga kontakt administratora jer mi je u tjedan dana uklonjen vec > > > 3. oglas za sto ne vidim nikakav razlog.... > > > hvala! > > jedino što mi pada na pamet je zloupotreba tagova. materijal ne može biti "haljina zimsko geometric gumbi vintagehaljina" (random oglas kojeg sam otvorila) > > ograničenje od pet tagova po oglasu nije ovdje bilo oduvijek, a uvedeno je s razlogom. > eto hvala, prvi put cujem za to. cini mi se smijesno jer to stavim 'tek toliko' da nesto pise ispod u praznim poljima dok drugi masovno stavljaju slike s interneta, tagove zara, mango i sl... ali hvala na upozorenju u svakom slucaju ! znam sve, problem je što adminka ne uspijeva popratiti sva kršenja pravila, zato i je ovakav kaos na stranici. nekima se brišu, a najčešće onima koje najviše krše pravila svi oglasi ostaju. ja mogu samo pretpostaviti do čega je s obzirom na pravila, pravi odgovor vam može dati jedino adminka, nadam se da će vam se javiti
2019 11 14
> schmetterling: > > PretrpaniOrmar: > > probaj tu mejlom > > [email protected] > da, adminka je svojevremeno rekla da inbox nije otvorila preko 2 mjeseca, ali da redovito gleda mail. ja osobno nisam dobila odgovor niti kad sam slala mail. da, rekla sam da sam bila na otoku i zbog neta nisam otvarala inbox nego samo mail, ali to nije kontinuirano stanje, nego je izvanredno ljetno stanje dok nisam doma dakle, sad normalno operiram po inboxu O kojem se artiklu ovdje konkretno radi? Obrisala sam ih stvarno puno, počevši od vijenaca, ali Vaše fotke sam detaljno pogledala i sasvim je jasno da nisu s neta. Možda je bilo do tagova ili mi se prikazao kao dupli post, to isto obrišem.
2019 11 14
danas sam opet postavila jedan od oglasa koji je izbrisan i OPET mi je izbrisan ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/1564507a143dcf659b481879e953ec4f.jpg)
2019 11 14
Danas nisam brisala ništa, samo mailovi, inbox i forum.
2019 11 15