Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Svakodnevica /

Računala, elektični uređaji, internet /

A kakav je vama?

Lijep pozdrav :) Naime već duže vrijeme gledam ovaj Philips-ov usisavač. Zanima me ima li ga tko od vas i kakav vam je? Ono, vaše prvo mišljenje? I znate li da li je dobar za uklanjanje psećih dlaka? Hvala na odgovoru ❤️🙂 ! ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/64b7817ff6c2cb205aac302d6a18a02e.jpg)
2019 11 15
Da, ne valja. Preslabo je to. Za dlake pogotovo. Ja sam ga poklonila isto kao i robotskog jer je nervirao mog psa.
2019 11 15
Mi doma imamo mačore i našla sam se u problemu kad mi je krepao usisavač nakon deset godina svakodnevnog rada. Dođem u dućan gdje i inače kupujem tehniku, hodam oko polica, čitam deklaracije, s ničim zadovoljna. Pita me prodavač pa koji ste usisavač imali? Reko znate onaj žuti ciklonski zanussi, veli on (i skoro da ne pusti suzu) moje saučešće, to je bio najbolji usisavač na svijetu, svi smo ga u firmi kupili :') Uglavnom, odabrala sam ovaj https://www.gorenje.hr/proizvodi/mali-kucanski-aparati/usisavaci/modeli/usisavaci/vcea01gacwcy/678535#spec Mali je, plavi je i vuče ko zmaj
2019 11 15
Ja imam shark usisavac 5 god cini mi se ,radi besprijekorno a jak je. Bolji usisavac nikad nisam imala niti se kad sto pokvarilo na njemu plus ne trebaju vrecice sto je odlicno ne zalim ni kune za njega jos sam uz njega na poklon dobila i parni cistac isto odlican. Za cupave tepihe dusu dalo odlično izvuce sve.
2019 11 26
Po meni u sisavac na vodeni filter, reklamiraju vam ga na top shopu, ja ga imam, shark ili Tomas, kod mene je shark, malo je veći, Al zakon stvar, nema prašnjavih vrećica, kupi i sitnu prašinu i grinje ( sin je alergican na prašinu), još unutra možete u vodu ubaciti one mirisne granule, dok usisajete cjela kuća miriše, njih imate u dm-a, ja ih tamo kupujem,
2019 12 02
> ankicabanankica: > Po meni u sisavac na vodeni filter, reklamiraju vam ga na top shopu, ja ga imam, shark ili Tomas, kod mene je shark, malo je veći, Al zakon stvar, nema prašnjavih vrećica, kupi i sitnu prašinu i grinje ( sin je alergican na prašinu), još unutra možete u vodu ubaciti one mirisne granule, dok usisajete cjela kuća miriše, njih imate u dm-a, ja ih tamo kupujem, Pražnjenje i čišćenje takvog usisavača je nešto uistinu odvratno. Nikad to ne bih kupila. Usisavač na vrećice je super higijenski. Vrećica se zatvori s poklopčićem i nema smrada ni smeća. Ovo s vodom je užas. Prstima razvlačiti kose, dlake i ostalo smeće i kuda poslije s tim?!? U wc? Ne, zaštopat će se. Kakoi gdje oprati spremnik? U kadi? Ne, a gdje onda?
2019 12 02
> Tanči14: > > ankicabanankica: > > Po meni u sisavac na vodeni filter, reklamiraju vam ga na top shopu, ja ga imam, shark ili Tomas, kod mene je shark, malo je veći, Al zakon stvar, nema prašnjavih vrećica, kupi i sitnu prašinu i grinje ( sin je alergican na prašinu), još unutra možete u vodu ubaciti one mirisne granule, dok usisajete cjela kuća miriše, njih imate u dm-a, ja ih tamo kupujem, > Pražnjenje i čišćenje takvog usisavača je nešto uistinu odvratno. > Nikad to ne bih kupila. > Usisavač na vrećice je super higijenski. > Vrećica se zatvori s poklopčićem i nema smrada ni smeća. > Ovo s vodom je užas. > Prstima razvlačiti kose, dlake i ostalo smeće i kuda poslije s tim?!? U wc? Ne, zaštopat će se. > Kakoi gdje oprati spremnik? > U kadi? Ne, a gdje onda? Ja ga imam već dugo, iskreno nikad nisam imala bolju stvar, vani ga perem, (kuća), sin je alergičar, kauče nikad nisam s ničim mogla usisati kao s njim, izvuče jednostavno sve, a vrećice, nakon usisavanja ju bacite i svaki put kupujete novu, ili i nju morate istresti?
2020 03 05