Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Slobodno vrijeme i hobiji /

Filmovi, knjige, glazba /

Interliber

Za one koji su prošli već ovogodišnji Interliber, da li netko ima preporuku što se najviše isplati kupiti (koji izdavač ima najbolje popuste ili npr. akcije 2+1 i sl.)? Zanima me beletristika, krimići, psihologija, ekonomija i sl.
2019 11 15
bili smo ali ništa posebno - na njuškalu možete daleko povoljnije proći čak i za nove knjige...ja se volim muvati među štandovima pa mi je bilo ok iako nisam ništa kupila :")
2019 11 15
> PretrpaniOrmar: > bili smo ali ništa posebno - na njuškalu možete daleko povoljnije proći čak i za nove knjige...ja se volim muvati među štandovima pa mi je bilo ok iako nisam ništa kupila > :") Hvala na infu, ja sam samo proletila al nekako mi se čini da su im lošiji popusti na Interliberu nego prijašnjih godina.
2019 11 15
> xennab: > > PretrpaniOrmar: > > bili smo ali ništa posebno - na njuškalu možete daleko povoljnije proći čak i za nove knjige...ja se volim muvati među štandovima pa mi je bilo ok iako nisam ništa kupila > > :") > Hvala na infu, ja sam samo proletila al nekako mi se čini da su im lošiji popusti na Interliberu nego prijašnjih godina. da, nije baš neko veselje...uglavnom je ponuda na svim sajmovima na kojima sam bila lošija od prethodnih godina....Njuškalo, fejs i Krpice imaju puno bolji izbor :D
2019 11 15
Super, znači nisam ništa propustila....
2019 11 15
Mene zanimaju slikovnice i knjige za djecu (Egmont, Profil, nasa djeca).. ima li sto zanimljivo u ponudi?
2019 11 15
Bila, ali ostadoh pomalo razočarana. Ciljano sam išla po dječje naslove i shvatih da su cijene više nego prošle godine, a izbor manji. U Egmontu, iznenađujuće, ništa. Imam osjećaj da se u knjižarama kada su akcije (10-20%) može jeftinije proći.
2019 11 16
Ima li nekoga tko kupuje knjige pa prodaje na Krpicama? Trebam par naslova a nisam blizu ZG :(
2019 11 16
Hvala svima na porukama, kupljeno! :)
2019 11 21