Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Slobodno vrijeme i hobiji /

Filmovi, knjige, glazba /

Interliber

Za one koji su prošli već ovogodišnji Interliber, da li netko ima preporuku što se najviše isplati kupiti (koji izdavač ima najbolje popuste ili npr. akcije 2+1 i sl.)? Zanima me beletristika, krimići, psihologija, ekonomija i sl.
prije 27 dana, 11:12
bili smo ali ništa posebno - na njuškalu možete daleko povoljnije proći čak i za nove knjige...ja se volim muvati među štandovima pa mi je bilo ok iako nisam ništa kupila :")
prije 27 dana, 12:19
> PretrpaniOrmar: > bili smo ali ništa posebno - na njuškalu možete daleko povoljnije proći čak i za nove knjige...ja se volim muvati među štandovima pa mi je bilo ok iako nisam ništa kupila > :") Hvala na infu, ja sam samo proletila al nekako mi se čini da su im lošiji popusti na Interliberu nego prijašnjih godina.
prije 27 dana, 12:53
> xennab: > > PretrpaniOrmar: > > bili smo ali ništa posebno - na njuškalu možete daleko povoljnije proći čak i za nove knjige...ja se volim muvati među štandovima pa mi je bilo ok iako nisam ništa kupila > > :") > Hvala na infu, ja sam samo proletila al nekako mi se čini da su im lošiji popusti na Interliberu nego prijašnjih godina. da, nije baš neko veselje...uglavnom je ponuda na svim sajmovima na kojima sam bila lošija od prethodnih godina....Njuškalo, fejs i Krpice imaju puno bolji izbor :D
prije 27 dana, 13:14
Super, znači nisam ništa propustila....
prije 26 dana, 17:56
Mene zanimaju slikovnice i knjige za djecu (Egmont, Profil, nasa djeca).. ima li sto zanimljivo u ponudi?
prije 26 dana, 21:04
Bila, ali ostadoh pomalo razočarana. Ciljano sam išla po dječje naslove i shvatih da su cijene više nego prošle godine, a izbor manji. U Egmontu, iznenađujuće, ništa. Imam osjećaj da se u knjižarama kada su akcije (10-20%) može jeftinije proći.
prije 26 dana, 10:27
Ima li nekoga tko kupuje knjige pa prodaje na Krpicama? Trebam par naslova a nisam blizu ZG :(
prije 26 dana, 15:03
Hvala svima na porukama, kupljeno! :)
prije 21 dan, 14:05