Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Što sada? Kako postupiti?

Dragi svi, Zanima me jesam li jedina kojoj se dogodila sljedeća situacija? Paket koji sam naručila preko interneta i čekala duže vrijeme je nekim slučajem završio kod sasvim druge osobe u sasvim drugom gradu. Sigurna sam da sam svoju adresu dobro napisala i da je sve uredu jer i na stranici piše da se paket mora dostaviti na moju adresu s mojim podacima. Što sada? Stranica mi neće vratiti novce jer je po shippingu paket preuzet. Nije mi jasno kako se to sve uspjelo dogoditi.
2019 11 15
Lako, nek dostavljač pokaže vaš potpis da ste primili paket i potpisali za njega. Meni se isto desilo lani i nakon podužeg natezanja (jer su svi tvrdili da nisu krivi, mango je prebacivao odgovornost na oe, a oni su tvrdili da paket nisu ni dobili na dostavu) mi je banka vratila novce na karticu. Mjesecima poslije se saznalo da su u skladištu lijepili na krive pakete naljepnice s adresama.
2019 11 15
Znači sutra idem u poštu
2019 11 15
Da ako je dostava išla preko njih. Tražite na uvid vaš potpis (ako je paket u pitanju onda se treba potpisati onaj papir i ispod potpisa upisuju broj vaše osobne). Ako nema vašeg potpisa i broja osobne znači da su zeznuli kod uručenja.
2019 11 15
Hvala vam
2019 11 16
> LeSock: > Lako, nek dostavljač pokaže vaš potpis da ste primili paket i potpisali za njega. Meni se isto desilo lani i nakon podužeg natezanja (jer su svi tvrdili da nisu krivi, mango je prebacivao odgovornost na oe, a oni su tvrdili da paket nisu ni dobili na dostavu) mi je banka vratila novce na karticu. > Mjesecima poslije se saznalo da su u skladištu lijepili na krive pakete naljepnice s adresama. Zato ja uvijek kad naručujem s Manga izaberem ono plaćanje dostavljaču, barem znam ako mi ne stigne paket da se neću morati natezati za izgubljene pare 😁
2019 11 16
Nije nis cudno, decko poslao paket za Zagreb pa zavrsio u Splitu... nakon tjedan dana zivkanja poste su odnijeli paket na pravu adresu..... Ne kuzim kako je netko preuzeo paket za tebe.... ako imas broj za praćenje odi u postu i budi uporna nek ti objasne kako se netko potpisao za tebe...... > dorinekrpice: > Dragi svi, > Zanima me jesam li jedina kojoj se dogodila sljedeća situacija? > Paket koji sam naručila preko interneta i čekala duže vrijeme je nekim slučajem završio kod sasvim druge osobe u sasvim drugom gradu. Sigurna sam da sam svoju adresu dobro napisala i da je sve uredu jer i na stranici piše da se paket mora dostaviti na moju adresu s mojim podacima. > Što sada? Stranica mi neće vratiti novce jer je po shippingu paket preuzet. Nije mi jasno kako se to sve uspjelo dogoditi.
2019 11 17